2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslıcım bende burada öğrendim evlilik adına herşeyi amma da uğraşmışım dönüp baktığımda

selam ışıltı ne kadar süredir tanıyorsun yada kendini evliliğe hazır hissediyormusun
bence annesinin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli ailenin durumu diye düşünüyorum ben büyükleri dinlemekte fayda var anneni özellikle

zuzu dinleyeceğim canım, daha önce duymamıştım ama notlarım arasına alıyorum
çok sağol

günaydın kızlaarrr yaa zaman ne kadar hızlı geçiyormuş.herşeyim tam derken bir sürü eksikler çıkıyor yine yetiştiremeyeceğim telaşına giriyorsun

bende bu hafta davetiye listesini oluşturup isimleri yazmaya başlasam iyi olacak....

3 aydır tanıyorum o yüzden korkuyorum zaten ve onların acelesınıde anlamış değilim ailesi düzgün insanlar çevreleriyle tanınmış insanlar zararsız gözüküyorlar ama hala karısık kafam çokacele oldu bundan öncekide 4 yıl sürmüştü ondada tık yoktu anlamıyorum bi ortası bulmazmı beni:) bu arada annem aslında istiyor en büyük cocugu ben oldugum için ama acelede etme diyor bende tam hazır değilim offff

bugn tamı tamına 2 ayım kaldı :))) yarın 1 aydan düşücem şaka gbi hala inanamıyorum

zaman o kadar hızlı geçiyorki
bir de bakmışsın bir ayın kalmış
şuraya bak önümüzdeki ay 19 Mayısta Allah nasip kısmet ederse
kına gecem 2 gün sonra da düğünüm var

üç ay mı kısmet diyebilirim 3 ayda bir insanı ne kadar tanıyabilirsin ben 3 sene bitti neredeyse bazen tanıyamadığımı bile düşünüyorum annen çok haklı acelesi yok tanış konuş gez eş için karar bu kadar erken verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…