2011 gelin adayları buyrun sohbete

kurutma makinasını yerimiz olmasaydı çamaşır makinasının üstüne monte edecektik
ama kapalı balkonumuz var oraya koyacağım canım

kızlar ben çok mu fesatım ya da çok mu kinciyim
anlamış değilim bazen kendimide çözemiorm
biliosunuz ki evlenme arifesindeyiz
nişanlımın tarafının ilgisizliği ortada.
hiç bişiyimizde aramadılar
işe girdim kayınvaldem dahil hiç biri hayırlı olsun bile demedi
şimdi halasının torunu olmş yani kuzeninin çocuğu doğmş
benkide hastaneye gidicekmiş
nie gidiosun tel et ne söylieksen söyle
halasının hatrınaymış
halan seni çok aradı sordu sanki o zaman dedim nie annenin hatrına x kişisi seni aramadı
ordaki son günleriymiş kimseyi kırmak istemiomuş
bizim kırıldıklarımız ne çabuk unutuldu
nişanlım ki bu kuzeni evlenirken herşeyine koştu kendini paraladı
şimdi akıllanmamış gibi yine gidio.
benmi çok kinciyim fesatım siz deyin bana şimdi

bnce boşyere kendni paralıosn zeynep bırak gtsn ne var bnda bişeylri karşılkszda yapablmeliyiz artı nişanln sana sende ara sor vs dememş kendi istemş gdiyo bırak karışma ne istysa onu yapsn onu aramamş sormamş olablrler bu zaten yanlş hepimiz bu konuda sana hak vriyoruz ama yanlışa yanlşla cvp wermekte aynı şey değilmi

Zeynepcimm benim annemin her zaman bir lafı vardır sen henüz nişanlısın onunla aynı evde degilsin,soyadını tasamıyorsun karışamazsın ....o yüzden sen şu an da sus canım yapıp yapmadıkları onlara kalmış ama insan akrabasından vazgecer mi?demekki sevilen,candan birisi herseylerine koşmak istiyor bu da damada artı puan olarak döner ...

sende hoşgeldn ayşecm teşekkr ederiz sennde günün gzel geçsn projedeysen evine daha erken gdeblrsn ne gzel :)

betüşüm hafızana hayranım canım
evet 18.10 gibi falan evde oluyorum böyle olunca bir de bazen eşimden bile erken gidebiliyorum
çok güzel oluyo onu şaşırtmak kapıyı açmak ona.
sen nasılsın şafaklar baya azaldı
facede resimlerinizi gördüm canım.
Allah sizi birbirinize bağışlasın çok tatlısınız.
bu akşam yemeğimde var. oh rahatım.

zeynebim canım bunları düşününce ucu bucağı olmuyor. o niye böyle bu niye böyle diye düşününce hem insan kendi mutsuz oluyor hem sevgilisini mutsuz ediyor.
beni eşimin ablası nişanlıyken aramamıştı hatırlamışsınızdır. size arasam mı falan diyordum inat ettim içimden nişanlıma yansıtmadım
sonra o aradı.
sonuçta ben yalnız hazırlanıyordum düğüne naptın diye araması lazımdı.
sana tavsiyem böyle durumları görmezden gelip daha az üzülmen.

kuzum aynısı bizim için olsa deriz ki o bebnim akrabama ole yada böle o benim kuzenim halam dayım deriz üste çıkarız bide biz her şeyi söleme hakkına sahibiz ama başkasına söletmeyiz:78:
bence takma neticede akrabası bebeğim boşver takılmamaya özen göster insanlık sizde kalsın onlr utansın...

utandır yaa sen ara sen sor utandır sen öğret onlara görgüyü

ayşecm çk teşekkr ederim szde çk gzelsiniz maşallah
bnde eşime kapıyı açmak istyrm yaa çk gzellll duygular ama bnm nişanlm vardiyalı çalışıo bazı gnler o 4te evde olcak bn 7.5 belki 8 de ( gecei çaştığındada hç grşemycez nerdeyse

nişanlım böle davrandığı için bunları yaşıyrz biz betüşüm
tepki vermio bu konularda biz bu davranışları hakediyrz aslında.
çünkü herkese normal bir durummuş gibi davranıo
çok sessiz kalıo onların aramamaları doğal gibi

tamamda canım gdip siz neden zeynebi işe grdi aramadnz yada ne bliim bz evleniyoruz bzi neden arayıp sormuosnz die insanlarla laf atışına grilmezki herkesin kendi inceliğidir kendi terbiyesdr sen onların yernde olsan nezaketen arar sorarsn ama nişanlnn tarafı aynı inceliğe sahip diil demekki şimdi böyle insanlara ses çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur sana tavsiyem beklenti içinde olma sen evlendiğinde onlar bni aramıo bnde aramycam deme hakkına kendi adına sahip olablrsn ama nişanlına heleki daha evlenemedn karışma bırak nasl istysa öyle davransn o onun inceliği düşünceliliği kendni ezdrmedkçe seni ezdrmedkçe bnce byütmene gerek yok boşu boşuna tatszlk çıkmasn bırak nasl istysa öyl dawransn

Zeynep herkesin karakteri farklıdır kuzucum bilemezsin ki?Ne düşündüklerini boşver sen dügününe az bir zaman kaldı evin kuruldu davetiyen hazır bence dügün öncesinde bu kadar küçük bir neden yüzünden kimseyi kırmaya degmez İstanbula gelin gidecektin onları düşünsene istemesen de onların içinde olucaktın

betüşüm hayırlısı canım üzülme. mutlu huzurlu olunca katlanılır böyle şeylere.
Allah güzel günler göstersin inşallah hepimize, hepinize.

Benim de nişanlım almak istiyordu kurutma makinesi ama ben istemedim banyoya çamaşır makinası koysam onu nereye koyucam o yüzden vazgectik biz mersinde vestel kullanıyoruz kurutma hız ayarı var mesela en üst kademeye seçersen nerdeyse az bir ıslaklıkla çıkıyor...

kızlar ben aramıcam ya da nie aradın demedim ki.
ztn aramış ama niye ayaklarına kadar gidiosun hastaneye
ve bu öz halası değil. uzaktan akrabaları.
kayınvaldemn ablası öldü bu hafta beni hiç arayıp ne yaptın kızım yerleştirdin mi diye sormayan annemi kavga gürültü evinden çıkaran kayınvaldemi annemle beraber aradık.
ama kızgınlığım niye ayaklarına kadar gidip hürmet gösteriosun bu derece ilgileniosun
aradın tmm işte uzatmasına kızıyrm.
onlar beni bi kere bile aramazken sen birde üstüne yapılanı unut kalk git
benim nişanlım çabk unutuyo kızlar
hiçbişiy olmamış gibi davranıo
utanması aramadılar ama onlar haklı bile der
bu kadar iyi niyetli ama suistimal oluo

güneş enerjisi kullanmak varken elektrik enerjisi niye kuzum

evi tuttuğumuz yerde dışarıya çamaşır sarkıtmak yasak canım
balkona askılık aldım ama kış günlerinde balkonda bile kurumuyor zamanla da kokmaya başlıyor
almanyadada kullanıyorduk, büyük kolaylık ve enerji tüketimi çok yüksek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…