- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.921
geçsin deniz geçsin ben hiç şikayetçi değilim:)
Hoş geldin nurgüll bende hafta sonu anladım evde çamaşır hiç bitmiyor.Yıka kurut as kuruttuklarını topla katla ütüls yerleştir.Hop beyazlar yıkanıyor onları as kurusun topla katla ütüle yerleştir akşam olduAma ben hiç yapamazmışım gibi davranıyorum nişanlımda ben yaparım diyor.Şimdi yapamam diyimde yapınca şaşırsın
sonbahar sana msj yazdımdı evinin resimlerinin konusunda...
burdanda sorayım şimdi baktımda senin nevresim takımın çok güzel görünüyor markası falan ne sorabilirmiyim? ben sordum gerçi de sen söyleyebilirmisin?
ayyy denizciğimmm hiç sorma kız valla bende hiç bişey anlamıyorum bi bakıyorum hemen akşam olmuş bi bakıyorum hemen sabah olmuşşş hadi bakalım hayırlısı geldi kuzum senin düğünde rabbim sorunsuz bir şekilde atlatmayı nasip eylesinnn
Hoş geldin nurgüll bende hafta sonu anladım evde çamaşır hiç bitmiyor.Yıka kurut as kuruttuklarını topla katla ütüls yerleştir.Hop beyazlar yıkanıyor onları as kurusun topla katla ütüle yerleştir akşam olduAma ben hiç yapamazmışım gibi davranıyorum nişanlımda ben yaparım diyor.Şimdi yapamam diyimde yapınca şaşırsın
aynı taktiği bende uyguluyorum yemeklerim çok güzel olmuyor öğrenmem lazım diyorum ki beklentisi düşük olsun iyi yemek yapıyorum dersem yaptıklarım makbule geçmez beklentiyi düşük tutmak lazım ki makbule geçsin dimi:)
anammm bende çok içerim su kızlar hatta masalarımızda su şişelerimiz ve bardaklarımız var gözünüzün önünde olunca daha çok içiyorsunuz yakınınıza alın suyu
Nilaycım
sen bi de çeyizler gideceği zaman gör çamaşırı
hele bi de benim gibi huyluysan, vay geldi haline
hurçlardaki yazlıklarımı ykadım dün akşam
evimize gidince dolapda herşey misler gibi koksun diye heves ediyo insan
Nilaycım
sen bi de çeyizler gideceği zaman gör çamaşırı
hele bi de benim gibi huyluysan, vay geldi haline
hurçlardaki yazlıklarımı ykadım dün akşam
evimize gidince dolapda herşey misler gibi koksun diye heves ediyo insan
allah kavustursun nurgüşüm..valla sizinkiler çok geziyo maşallah..adaş annen ne zamn gelicek:26:
selam kızlar...
nisanın bitmesine son 10 gün
mayıs gelsin geçsin..haziran da gelsin geçsin..
temmuzzzzzzzzzz
Bende hafta sonu eminönüne gidebilirsem beyaz beyaz hurçlardan alıcam boy boy.
Bide kırmızı kurdale :)
Hoş geldinn:)
Nisana bitti gözüyle bakıyorum zaten artık.
Mayıs gelsin geçsin haziran gelsin geçsin temmız gelsin geçsin ağustos gelsin geçsin eylül gelsin geçsin ekim gelsin geçsin kasım
Ben anneme geçmiyor diyorum da kızıyor bana kaç ay var daha yahu oy oyyy
Slm kızlaar nasılsınız?
Dünden beri halı beğenemedik, bi kaç model oluşturdum kafamda, nişanlımda aynı Zeynep'in halısından beğenmiş ama kahve tonlarında, rengi pek hoşuma gitmedi...
Kürkçühanda çok uygun hurçlar bizde eminönüne toplu alışverişe gideceğiz ama ben ara ara gittikçe alıyorum bir iki bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?