- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.021
Canım benimde pek batıl inancım yoktur ama fil konusunda test ettik onayladık...
fil uğur getiren bişey. ama 7 tanesi bi arada ve arka arkaya olucak. hortumlarıda sokak kapısına bakıcak şekilde durucak :) bende evime alıcam inşallah
herkesin evinde var fillerden ama bende ne ifade ettiğini bilmiyorum
bzm evn yakınlarındaki bi pazarda dn grdm 10 liraydı rengi moblyalara uymuyo diye almadm bdaha grrsem alayım
Evinde fil olursa ve dediğim gibi hortumları kapıya bakarsa o kişi evi sahibi olur derler.
Evinde fil olursa ve dediğim gibi hortumları kapıya bakarsa o kişi evi sahibi olur derler.
ozaman alayım bende fil:)
cam olanlardan görmüştüm ondan alayım
ozaman alayım bende fil:)
cam olanlardan görmüştüm ondan alayım
Benimde var fillerim hemde iki takım birden ama böyle olduğunu bilmiyordum.
Nişanlımın halaları almışlardı hediye bana birinide çok sevdiğim bir ablam hediye etmişti.
Banada annem 1 yıl önce falan almıştı tabi o zaman ortada mobilya falan yoktu,onlarda hiç uyumlu değil o yüzden bende başka bakıyorum hatta cam bulursam cam istiyorum canım.Ama uğur getirdiğine inanıyorum ben :)
Merak etme canım ben bu haftaiçi mutlaka konuşurum arkadaşlarımla... hatta kapalı bir arkadaşım var o da burada oturuyor ona sorarım mutlaka biliyordur :)
Bende cam olanlardan istiyorum... Şu havalar biraz düzelse çıkıp gezicemde hergün yağmur soğuk ne biçim ilkbahar anlamadım.
Bende dekor olarakta seviyorum zaten. bana çok sevimli geliyor fil figürü :)
kızlar işler yogundu yeni geldim ve geçmişi okudum..emine sen izmirdemi yasıyosun canım
Bak bu söylediklerini hiç bilmiyordum ben ama banada hoş geliyor çok yakıştırıyorum.
Ve şimdi hemen hemen her yeni kurulan evdede var görüyorum.
benimde dükkanda var 7 tane mermerden yapılmış fillerim 7 side ayrı yerdeydi şimdi kapıya bakacak şekilde dizdim ama bir sorum var büyük fil öndemi kalacak arkadamı
Evet canım bornovada yaşıyorum...
sendemi izmirdesin ?
ahhh bornova ahh..nişanlım orda okurken henüz öğrenciyken az gezmedim bornovada ahh ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?