2011 gelin adayları buyrun sohbete

bzm evn yakınlarındaki bi pazarda dn grdm 10 liraydı rengi moblyalara uymuyo diye almadm bdaha grrsem alayım

bzm evn yakınlarındaki bi pazarda dn grdm 10 liraydı rengi moblyalara uymuyo diye almadm bdaha grrsem alayım

Banada annem 1 yıl önce falan almıştı tabi o zaman ortada mobilya falan yoktu,onlarda hiç uyumlu değil o yüzden bende başka bakıyorum hatta cam bulursam cam istiyorum canım.Ama uğur getirdiğine inanıyorum ben :)

ozaman alayım bende fil:)
cam olanlardan görmüştüm ondan alayım

Bende cam olanlardan istiyorum... Şu havalar biraz düzelse çıkıp gezicemde hergün yağmur soğuk ne biçim ilkbahar anlamadım.

Benimde var fillerim hemde iki takım birden ama böyle olduğunu bilmiyordum.
Nişanlımın halaları almışlardı hediye bana birinide çok sevdiğim bir ablam hediye etmişti.

Bende dekor olarakta seviyorum zaten. bana çok sevimli geliyor fil figürü :)

Bende cam olanlardan istiyorum... Şu havalar biraz düzelse çıkıp gezicemde hergün yağmur soğuk ne biçim ilkbahar anlamadım.

Bende dekor olarakta seviyorum zaten. bana çok sevimli geliyor fil figürü :)

Bak bu söylediklerini hiç bilmiyordum ben ama banada hoş geliyor çok yakıştırıyorum.
Ve şimdi hemen hemen her yeni kurulan evdede var görüyorum.

Bak bu söylediklerini hiç bilmiyordum ben ama banada hoş geliyor çok yakıştırıyorum.
Ve şimdi hemen hemen her yeni kurulan evdede var görüyorum.

Kötü görünmediği için denemekten zarar gelmez dimi ? :)
yani halam ve teyzem ev aldı.. tabi sadece fil olayna bağlamamak lazım ama bende denemek istiyorum :)

benimde dükkanda var 7 tane mermerden yapılmış fillerim 7 side ayrı yerdeydi şimdi kapıya bakacak şekilde dizdim ama bir sorum var büyük fil öndemi kalacak arkadamı

Yani dediğim gibi halam ve teyzemde görmüştüm ve onlar denemişti ikisinde de büyükten küçüğe yani büyük önde olacak şekilde diziliydi canım :)

ahhh bornova ahh..nişanlım orda okurken henüz öğrenciyken az gezmedim bornovada ahh ..

Ege ünv de mi okudu canım ? banada beklerim yolun düşerse :)
Ben izmire dönüş yapalı 2 ay oluyor. ünv için istanbula bi gittim 11 yıl kaldım ama daha fazla dayanamadım ve geri döndüm çok şükür. şimdi çok mutluyum seviyorum izmiri çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…