- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.061
vallaha bende çok diyorum iyki burası var iyki siz varsınız insanda alışkanlık yapıyor burası....
Mutlu ol tabi şekerim.Sonra somurtgan gelin derler bak karışmam.
Amin kız cümlemizi inşallah hepimiz çok çok mutlu olalım.
Her zaman diyorum iyiki varsınız kızlarr hepinize çiçek vereyimm durun
kızlarrr beyazz koltuk aldım ben...şimdide nasıl temizlerim derdine düştüm pufffff....o yüzden üstüne örtü arıyorum en azından günlük kullanırım örtüleri diye...önerebileceğiniz yerler var mı ?
kızlarrr beyazz koltuk aldım ben...şimdide nasıl temizlerim derdine düştüm pufffff....o yüzden üstüne örtü arıyorum en azından günlük kullanırım örtüleri diye...önerebileceğiniz yerler var mı ?
Ben yemeğe gidiyorum kızlar gelince görüşürüz
vallaha bende çok diyorum iyki burası var iyki siz varsınız insanda alışkanlık yapıyor burası....
bende sımsıkı sarıldım
hep mutlu olalım inşallahhhhh
canım bizim evimizde de beyaz koltuklarımız var (annemin evi yanı)ama valla çok da güzel kullanıyoruz kılıfları çıkabliyor üstne bişi dökülnnce kolay çıkıyor...tam beyaz değil gerci krem bizimki ama mis gbi tertemiz benden sana tavsiye ya şöle olursa y aböle olursa diye hayllerinden vazgceme beyaz koltuk sevmişsin almışsın kullan güzelim güle güle....
bende allah nasip ederse 3 lü koltuğu betaz berjerleri çiçekli düşünüyorum filan...:26:
dolabımı smeg (pembe) küçük mücük ama napim o benim hayalim ben onu istiyorum
tam bana göre bi soru cevap vrebilirmiyim hocam
c.tesi eminönüne gittiğimizde sordum harika örtüler pamuk gibi..kremi var leoparı var ..kenarları ufak püsküllü..normal koltuk örtüleri ölçülerine göre 70 tl hesaplattım koltuk alınca alıcam bende..eminönünden bak muhakkak..istanbuldaysan canım..
ya bende kimsenin lafına bakmadan sırf istediğim için aldım bembeyaz :) nişanlımda birazcık sakardır söylemesi ayıp bişi olursa temizlersin diye diye başımın etini yedi ama ben vazgeçmedim :):) ama şimdi de birileri gelecek gidecek hadi biz neyse de başkası bişey döküp ,bişey yaparsa içim gider valla diye korkuyorum :26::26:
slm kızlar
öğlen gene eve gittim arkadaşım görmek istedi
ayy benim hiç bu evden çıkasım gelmiyo yaa
bir an önce geçsin şu 15 gün evime kocama kavuşayım ayol
slm kızlar
öğlen gene eve gittim arkadaşım görmek istedi
ayy benim hiç bu evden çıkasım gelmiyo yaa
bir an önce geçsin şu 15 gün evime kocama kavuşayım ayol
aylin senin icin kıpır kıpırdır dimi canım
bi de günler sanki daha uzun gelir insana
aylin senin icin kıpır kıpırdır dimi canım
bi de günler sanki daha uzun gelir insana
geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki..Allahım zamn çabuk geçsin aylin kocişine kavussun..
ist.dayım canım...fiyatları çok iyiymiş..çeşitte bolsaaa daha ne istenir kimutlaka gidip bakıcam saol canım
geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki..Allahım zamn çabuk geçsin aylin kocişine kavussun..
kuzum burda bi yerde bi annenin mektubunu okumuştum kanser bir annenin bak orda şöyle bir cümle geciyordu...
etrf pislnicek diye korkmaz her gün daha fazla misafr çağırır dostlarımda daha sık birlikte olurudm...
yani demek istiyorum olsun üzülme sıkılma canını sıkma eşya ya neticede canını sıkma sakın dostların gelsin pislensin temzilnir ne olcak ki ne mutlu sana bak o zaman sevinirisn kapınızın devamlı çalınması evinize giren çıkanın çok olması
keyfine bak tadını çıkar sakın kendini bunun için üzme
canım ama benim sana dediğim örtü şeklinde yani koltuğa dikilmiş kalıp gibi değildi anladınmı canım ne demek istedigimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?