2011 gelin adayları buyrun sohbete

ege üni.edeb.fakültesi canım..3 kere gittim..hatta orada kalmasını istedim izmire yerleşmek istedik ama kısmet olmadı..çok sevdim izmiri konağı alsancağı ..hatta kızlarağasında kahve bile içtim..o nasıl bir kahve söylermisin emine o nasıl bir tat..metrosu rahat minübüsü rahat..hatta havalimanına gidicektik gaziemirdeydi sanırım..şoför 1 kişi ayakta aldı oda zorla..hemen eğilin polis var sağda dedi..ama istanbul öylemi..sıkış pıkış olmaktan akrabam kalmadı memlekette kıcasası izmiri çok seviyorum eminecim

Son düzenleme:

Aynen canım bende çok seviyorum ve bende ünv den sonra burda iş bulup dönmeyi çok istedim ama kısmet olmadı vakit saat 11 yıl sonraymış demek.gitmedende çok severdim ama heleki istanbuldan sonra burası cennet gibi geliyor bana.:) Allah sizin içinde inşallah ilerde burayı nasip eder canım. İzmirin suyundan içen buradan vazgeçemezki sen kahvesini içmişsin kesin gelirsiniz yine dayanamayıp :))

düğünden sonra nişanlım gidelim diyor..asistan olarak kalan arkadaslarını ziyaret etmek eski günlerin anısına hemde..ben dururmuyum gidelim tabi dedim..gitmek lazım dedim..orada basını yiyicem onu bekliyorum

düğünden sonra nişanlım gidelim diyor..asistan olarak kalan arkadaslarını ziyaret etmek eski günlerin anısına hemde..ben dururmuyum gidelim tabi dedim..gitmek lazım dedim..orada basını yiyicem onu bekliyorum

günaydın diycektim saat 12:43 olmuş

ben anca geldim işe

bugün sevgiye ve ilgiye ihticayım var beni sevin kızlar

yinede çokta yakın olmayacak canım 30 nisan söz olursa haziran başı nişan düşünüyorum ama düğün ekimden önce olamaz:S

günaydın diycektim saat 12:43 olmuş

ben anca geldim işe

bugün sevgiye ve ilgiye ihticayım var beni sevin kızlar

Oy oy oy kim gelmiş zübüşüm gelmiş fıstık hatun gelmiş gel yamacımıza gül bakayımmm heh şöyleee ne kadan da fıstık olmuşsun sen buğün yesin enişde seni Birde çiçek vereyim sana dur Gel birde sarılayımm Ohhh şimdide oynuyalım yandan yandan

gel gell gelll yanıma oyyy kuzummm saçları mis kokulu kuzum..kimcikler üzdü kuzumu..:86:

siziiii varya mıncıra mıncıra sevesim geldiiiii zilliler sizii yerim sizi severim sizi sarılırım kocamann siz beni güldürüp mutlu ettiniz rabbim sizi bizi hepimizi mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhh

siziiii varya mıncıra mıncıra sevesim geldiiiii zilliler sizii yerim sizi severim sizi sarılırım kocamann siz beni güldürüp mutlu ettiniz rabbim sizi bizi hepimizi mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhh

Mutlu ol tabi şekerim.Sonra somurtgan gelin derler bak karışmam.
Amin kız cümlemizi inşallah hepimiz çok çok mutlu olalım.
Her zaman diyorum iyiki varsınız kızlarr hepinize çiçek vereyimm durun

Son düzenleme:
kızlarrr beyazz koltuk aldım ben...şimdide nasıl temizlerim derdine düştüm pufffff....o yüzden üstüne örtü arıyorum en azından günlük kullanırım örtüleri diye...önerebileceğiniz yerler var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…