2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar bide reklamlarda kredi kartına gerek yok diye bi yazı görmüştüm.
xençokta bu yüzden dikkatimi çekmişti.
bi bakmak lazım yakından işte. hayırlısı bakalım :)

netten baktımda sitesi açılmıyor hata verip duruyor

Ben broşürlerini alırım canımm istanbulda varsa seni yönlendiririm .....Aslı bir şey daha sorucam senin bornoz takımın taç mı?Bornoz takım setlerine bakıyorum beden bozamıyoruz diyorlar...nişanlımla benim bedenlerim çok farklı...Taç'da farklı beden veriyorlarmış....Kırmızı-siyah bornoz takımı begendim kenarları taşlı dedim Aslı'da görmüştüm ben ...fiyatı da 269 tl....

Günaydın kızlar...

Evreka jartiyer çok hoş gerçekten ... Ama benim gelinliğim kendinden sütyenli olucak bide böle bişey giyemem herhalde içine :/

Aslıcım yatak odası çok hoş gözüküyor gerçekten...Ama gidip yerinde görmek en güzeli çünkü suntadan incecik şeyler yapıyorlar 1-2 yıl içinde parçalanıyor.

ben mavi siyah ve kızıl siyah düşüyorum beyaz tenliyim siyah yüzüme güzel gidiyor kızıllık veya mavilikte verirsem dış mekan fotograf çekimlerinde güneşte daha güzel durur diye düşündüm ama ikisi arasında kararsız kaldım:18:

Meltemcim ben taç mağzasından özdileğin bambu bornoz takımı aldım orada beden değiştirdiler. Benimde nişanlımla farklı bedenlerim çünkü.

emayncım beğenmene sevindim benim gelinlik straptez azcık yanlarım var ben onları kapatayım diye düşündüm. bide düğün gecesi hoş gözükmek açışından güzel geldi gözüme sende gelinliği çıkarttıktan sonra gece giyebilrsin

Sahi yaa bişi sorcam ben, şimdi biz ilk gece kayınvalidemde kalıcaz ama sadece yatcez, yani bişey olmayacak.
Namazı Kıbrıs'tamı kılmak gerekiyor, ilk gecemi acaba?

Meltemciğim. benim bornoz takımım özdilek. standart beden. Dediğin gibi özdilekte beden bozamıyolarmış bide her modelin bedenleri yokmuş. mağazasına gidip sormuştum.
Ama dediğin gibi taçta bedenli bornozlar varmış. Ben bornoz takımımı 165 e almıştım markafoni indiriminden.
Normal fiyatı 190 - 200 falandı.

Biz ilk gece düğünün olduğu otelde kalıcaz bi gece balayı hediye ettiler... bide memlekette olucak düğün nasılsa... Ama o gece bişey yapmama kararı aldık çünkü ilk gece evimizde yatağımızda namazımızı falan kılıp olsun istiyoruz
ertesi gün evimize gelicez nasılsa ordan da balayına inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…