- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.441
Sahi yaa bişi sorcam ben, şimdi biz ilk gece kayınvalidemde kalıcaz ama sadece yatcez, yani bişey olmayacak.
Namazı Kıbrıs'tamı kılmak gerekiyor, ilk gecemi acaba?
Evet canım önemli olan birlikte olmadan önce namaz kılmakmış :)
yani kıbrısta kılıcaksınız sizde namazı :)
Meltemciğim. benim bornoz takımım özdilek. standart beden. Dediğin gibi özdilekte beden bozamıyolarmış bide her modelin bedenleri yokmuş. mağazasına gidip sormuştum.
Ama dediğin gibi taçta bedenli bornozlar varmış. Ben bornoz takımımı 165 e almıştım markafoni indiriminden.
Normal fiyatı 190 - 200 falandı.
Öyle şeyleri hiç bilmem, nişanlımada sormak aklıma gelmedi belki o biliyordur...
Günaydın kızlar...
Evreka jartiyer çok hoş gerçekten ... Ama benim gelinliğim kendinden sütyenli olucak bide böle bişey giyemem herhalde içine :/
Aslıcım yatak odası çok hoş gözüküyor gerçekten...Ama gidip yerinde görmek en güzeli çünkü suntadan incecik şeyler yapıyorlar 1-2 yıl içinde parçalanıyor.
Hani namaz kılıyordunuz ey hali jartiyeri nasıl giy çıkar olacak o zaman
Sahi yaa bişi sorcam ben, şimdi biz ilk gece kayınvalidemde kalıcaz ama sadece yatcez, yani bişey olmayacak.
Namazı Kıbrıs'tamı kılmak gerekiyor, ilk gecemi acaba?
Hani namaz kılıyordunuz ey hali jartiyeri nasıl giy çıkar olacak o zaman
bende öle düşünüyrm deniz
namaz kılıncağı için gelinlik içine gerek yok
ztn gelinliğim kendinden çamaşırlı
düzgün dursun die içine çamaşır yapmışlar cup mu denilio ne öle bişiy
ay birde bunları giysem dönemem bile herhalde
Özdileklerin fiyatları gerçekten uygun ...Ben smalll nişanlım x-largeben gidip taçtan alıcam mecbur...
Taç filan denk gelirsen bana da haber ver canım...
Valla kızlar belki komik gelicek size ama ben gelinliğin altına tayt aldım beyaz. çünkü çok yakın arkadaşlarımın düğününde terden ve koşturmacadan pişik olduklarını gördüm
hatta birkaçı uyardı mutlaka al diye nasılsa gelinlikten gözükmüycek
ben sadece büstiyer hem göğüs olmadığı için hoş dursun diye birde göbek kısmı az da olsa çeker diye istiyorum valla uğraşamam jartiyer felan zaten giy çıkar o morel motivasyonla(((((((((((((((((
tamam canım haber veririm.
aslında iyi yapmışın. ben bir komşumuzun bacaklarını olduğu gibi görmüştüm. üst katta olmama rağmen. Kız arabaya binerken bütün bacaklar fora. ama o da akıllık etmiş tayt fiymişti fakat kahverengi tayt giymişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?