- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.461
aslında iyi yapmışın. ben bir komşumuzun bacaklarını olduğu gibi görmüştüm. üst katta olmama rağmen. Kız arabaya binerken bütün bacaklar fora. ama o da akıllık etmiş tayt fiymişti fakat kahverengi tayt giymişti
jartiyeri olanları aldıklarına pişman ettirdik denizim :86::86:
Deniz'ciim tam 1 ayın kalmış bacım
Evet esracım az kaldı çok az ama hala çok relaxım sanki ben değil başkası evleniyor .))) bir türlü adapte olamadım durup durup sonradan patlamasam da milleti üzmesem keşke
bizde cumartesi düğün akşmamı evimizde geçireceğiz ama allta kaynanamların olması biraz çekindiriyor gitseler bir yere keşke birde hemen de el öpmek olmasa biz balayından sonra öperiz diye düşünüyorum ya ne saçma biz karı koca olduk verin elinizi öpelim birde sabahın köründe dayanıyorlarmış ne oldu ne oldu
biz daha 2 aylarda sürünelim esoşum bide yetmezmiş gibi 5 günüde var
Evet esracım az kaldı çok az ama hala çok relaxım sanki ben değil başkası evleniyor .))) bir türlü adapte olamadım durup durup sonradan patlamasam da milleti üzmesem keşke
bizde cumartesi düğün akşmamı evimizde geçireceğiz ama allta kaynanamların olması biraz çekindiriyor gitseler bir yere keşke birde hemen de el öpmek olmasa biz balayından sonra öperiz diye düşünüyorum ya ne saçma biz karı koca olduk verin elinizi öpelim birde sabahın köründe dayanıyorlarmış ne oldu ne oldu
benim normaldede koyu saç rengim fazla boyamıyorum o yüzden mavi siyah veya kızıl siyah düşünüyorum ama ikisi arasında hangisi daha güzel durur veya yüzüme yakışır ona karar veremiyorum
Sonuçta giderim doğanın kanunu bu kaçış yok bir akrabamızın düğününe gitmiştik kız sbahın onunda geldi el öpmeye nedense kız oturuken kalkarken yüzünün şekli değişiyordu canı acıyor anlaşılan herkes anlamıştı o da zor bir durum direk oturamıyordu ilk elleriyle destek alıyordu(( 50:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?