2011 gelin adayları buyrun sohbete

O zaman ben yine iyi seçim yapmışım beyaz tayt alarak :))
ama en mantıklısı ten rengi sanırım. gelinliği zapt etmek zor gerçekten.

Evet esracım az kaldı çok az ama hala çok relaxım sanki ben değil başkası evleniyor .))) bir türlü adapte olamadım durup durup sonradan patlamasam da milleti üzmesem keşke

bizde cumartesi düğün akşmamı evimizde geçireceğiz ama allta kaynanamların olması biraz çekindiriyor gitseler bir yere keşke birde hemen de el öpmek olmasa biz balayından sonra öperiz diye düşünüyorum ya ne saçma biz karı koca olduk verin elinizi öpelim birde sabahın köründe dayanıyorlarmış ne oldu ne oldu

Ayy bende de bir relaxlık var, arada bir duygusallaşıyorum ama ağlayamıyorum bir türlü :))
Bizde en üst katta olucaz, ben söz aldım bişi olmayacağına dair ama bilemiyorum yani...
Bende sabah erkenden aşağıya inmeyi düşünüyorum, biraz kayınvalidemlerle zaman geçirmek için..
.

benim normaldede koyu saç rengim fazla boyamıyorum o yüzden mavi siyah veya kızıl siyah düşünüyorum ama ikisi arasında hangisi daha güzel durur veya yüzüme yakışır ona karar veremiyorum

Son düzenleme:

işin en gzl tarafı kimsenin elini öpmeye gitmicem
off bazen adetlerimiz saçma sapan gelio bana ya.
ben kayınvaldemin yanına büyük ihtimal 1 2 ay sonra giderim
o vakte kadarda zaten eskiriz

benim normaldede koyu saç rengim fazla boyamıyorum o yüzden mavi siyah veya kızıl siyah düşünüyorum ama ikisi arasında hangisi daha güzel durur veya yüzüme yakışır ona karar veremiyorum

rica etsem canımm alıntıyı kaldırırmısın?çünkü ben resimleri kaldıracagım arkadaslara fikir olması açısından yükledim..varsa senin de saç renklerin yükle sana da yorum yapalım...

Sonuçta giderim doğanın kanunu bu kaçış yok bir akrabamızın düğününe gitmiştik kız sbahın onunda geldi el öpmeye nedense kız oturuken kalkarken yüzünün şekli değişiyordu canı acıyor anlaşılan herkes anlamıştı o da zor bir durum direk oturamıyordu ilk elleriyle destek alıyordu ((50:

Ay bende o yüzden tedirginim, o nedenle Kıbrıs'a gidince olsun diyorum
Valla yazarken bile utanıyorum netcem hiç bilmiyorum

saç rengim bu şekilde zaten koyu ama ben renk açısından güneşte fotoğraf çekiminde daha güzel durması için ikisi aarsında kararsız kaldım

Eklentiler

• $n607473325_962777_4926.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
valla doğanın kanunda olsa bende çok utanıorm
bide eltimin düğününde masalarda oturuyrz
kayınvaldemde bizim masada annemde telle konuşuo o arada nişanlım ben kayınvaldem kaynımın arkadaşı nişanlımın arkadaşı ve onun nişanlısı hep beraberiz
biraz geç kaldılar çıkışta herkes beklio
öğretmen evinde yaptılar
yukarda da oda tutmuşlar
kayınvaldem demez mi
ay çıkamadılar eve varmadan dayanamadılar herhalde die
nişanlıma baktım böle o kadar kızdım ki o an
densizliğin b kadarı ya

Evreka benim kuzenimin saçları da siyahdı aralarına kırmızı balyaj attırdı kına kıyafeti de bordoydu ...güzel duruyor ...ama kaş yapın çok güzel suratına çok ince olmuş biraz kalınlaştır bakışlarına daha iyi anlam katar canım...

Zeynepp saoll canımm şu andaki saç rengin mavi siyah mı?Eger mavi siyah degilse dönüş yapabilirsin karamele de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…