- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.761
Devir değişti diyorumda yanlış söylemiyorum yani.
Artık aile yardımı falan fasa fiso, herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda.
Ailenin elinde varsa bile görüyorumki bir çoğu umursamıyor, batılaşıyoruz galiba, Avrupa'da 18 yaşından sonra aile çocuğa bakmak zorunda bile değil, burada da yavaş yavaş öyle oluyor...
Esra,buket,nurgülüm,betüş vede deniz hoş geldiniz kızlarr :)
valla bir denilen ikilenmedi o kunuda haklarıın yiyemem kesinlikle.
onlarla bir yere gidince bayramda felan takıyorum herşeyimi gidiyorum bakıyorum yüzleri gülüyor mutlu oluyorlar kendi şerefleri
Bizde abimde öyle olmadı evlerini babam aldı içi tamamen kırıldı yapıldı dayandı döşendi benimde mobilyalarımı beyaz eşyalarımı babam alcak aşkımın aileside ev aldı mutfak ve banyoyu yaptıracak aşkımla bana iş kalmadı aileler konusunda gerçekten şanslıyız
siz derdinize yanacaksanız ben nilay meltem ölelim
Anacım sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor bee...
bnde senn gbi diyordum esra geçmiyo diye snra vicdan azabı çekiyorum ailenden ayrılcaksn neyine geçmiyo diyosn die kendime kızyodum.. ama artık çabk geçio gnler resmen 2 aydan düştük üzüleyimmi sevineymmi bazen blemiyorum
Edoşş hep diyorum senin gibi hatunu bulmuş öpüpde başında gezdirmesi gerekiyor.
Ya ben anlamıyorum zaten senin manitayı hani ne bilim güzelliğinin huyunun suyunun farkında evlilik kararı almış bunlara dayanarak seni kendinden üstün görüyor ipleri güya kendinde tutmak için mi böyle davranıyor anlamıyorum.
Kahvaltı konusundada benimki ben erken kalkarım hazırlarım dememe rağmen.Olur mu fıstığım birlikde hazırlarız kahvaltı yaparız sen erken çıkarsan evden ben sofrayı kaldırırm öyle çıkarım diyor ama hayallere kapılmıyorum valla.Erkek milleti burda okuduklarım kadarıyla güven olmuyor onu anladım şu gencecik yaşımda
ailelere bazıları için diyorum şu mantık oluyor kız çalışıyor alsın oğlan çalışıyor alsın
ay n güzel kız ilk yemeğide yediniz aylin :))
bende hastalanınca bir vişne suyu getiri birde dilim yaş pasta çünkü hasta olunca hep onları canım ister oda hep aynısını yapar 3 kere gelse yine aynısını alır gelir kuzuş
bazen sinir oluyorum bazende çok seveceğim geliyor sokuveresim geliyor içime gerçi ben onun yavrusu gibi bir sarmaladımı kayboluyorum
Ben bir kere nişanlıma "ne yaparsanız kendi şerefiniz" deme gafında bulundum anamm demez olaydım...
Canım siz istisnalarsınız, önceden yapmayan istisna olurdu, şimdi ise yapan istisna oluyor
bnde senn gbi diyordum esra geçmiyo diye snra vicdan azabı çekiyorum ailenden ayrılcaksn neyine geçmiyo diyosn die kendime kızyodum.. ama artık çabk geçio gnler resmen 2 aydan düştük üzüleyimmi sevineymmi bazen blemiyorum
Valla Betül'cüm öyle garip bir psikoloji içindeyimki tanıyamıyorum kendimi.
Bi ağlıyorum bi gülüyorum, bir yanım heyecanlı bir yanım üzüntülü ve tedirgin, herkes çok değişik duygular derdide inanmazdım. Ama yaşamadan anlaşılmıyormuş meğer, ruh halim hiç belli olmuyor, birazdan da çok az kaldı diye düşünürüm :))
denizcim bens enin fotoğrafını görmüş müydüm?
bn grmedmdenizcim bens enin fotoğrafını görmüş müydüm?
Valla Betül'cüm öyle garip bir psikoloji içindeyimki tanıyamıyorum kendimi.
Bi ağlıyorum bi gülüyorum, bir yanım heyecanlı bir yanım üzüntülü ve tedirgin, herkes çok değişik duygular derdide inanmazdım. Ama yaşamadan anlaşılmıyormuş meğer, ruh halim hiç belli olmuyor, birazdan da çok az kaldı diye düşünürüm :))
inan öyle esra o kadar çelşkili duygularki ne tam anlamyla sevinebliyorum ne tam anlamyla üzülebliyorum bi yanım ohh az kaldı derken diğer yanım böyle dediğim için vcdan azabı çekiyor üzülüyorum ne zaman geçer bu durum
cicim aylarından sonra hiçççbirinin yapıcagını sanmıyorum canım..oda bana aynını söyledi kalkarım beraber hazırlarız .. sorun bu değil diyorum ama onun düşündüğü beni ezmeyemi çalışıyo acaba diye düşünmem..ne kadar basit dimi..ben bunu ıspatlamak için değil kadın ezilmemeli hakkından değilimki zaten evde kahvaltı yapmıyosun benide yorma..ama anlayana..aman neyse yüreğimi katılaştırdı iyice ne desem herşeyi kendi yorumluyo o yüzden bişi konusasım yok muhabbetinde içine ediyo..
selam tatlı gelin adayları
herkesin cuması hayırlı olsun
çok güzel geçsin haftasonunuz.
selam tatlı gelin adayları
herkesin cuması hayırlı olsun
çok güzel geçsin haftasonunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?