2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla bir denilen ikilenmedi o kunuda haklarıın yiyemem kesinlikle.
onlarla bir yere gidince bayramda felan takıyorum herşeyimi gidiyorum bakıyorum yüzleri gülüyor mutlu oluyorlar kendi şerefleri

Bizde abimde öyle olmadı evlerini babam aldı içi tamamen kırıldı yapıldı dayandı döşendi benimde mobilyalarımı beyaz eşyalarımı babam alcak aşkımın aileside ev aldı mutfak ve banyoyu yaptıracak aşkımla bana iş kalmadı aileler konusunda gerçekten şanslıyız

valla bir denilen ikilenmedi o kunuda haklarıın yiyemem kesinlikle.
onlarla bir yere gidince bayramda felan takıyorum herşeyimi gidiyorum bakıyorum yüzleri gülüyor mutlu oluyorlar kendi şerefleri

Ben bir kere nişanlıma "ne yaparsanız kendi şerefiniz" deme gafında bulundum anamm demez olaydım...

Canım siz istisnalarsınız, önceden yapmayan istisna olurdu, şimdi ise yapan istisna oluyor

cicim aylarından sonra hiçççbirinin yapıcagını sanmıyorum canım..oda bana aynını söyledi kalkarım beraber hazırlarız .. sorun bu değil diyorum ama onun düşündüğü beni ezmeyemi çalışıyo acaba diye düşünmem..ne kadar basit dimi..ben bunu ıspatlamak için değil kadın ezilmemeli hakkından değilimki zaten evde kahvaltı yapmıyosun benide yorma..ama anlayana..aman neyse yüreğimi katılaştırdı iyice ne desem herşeyi kendi yorumluyo o yüzden bişi konusasım yok muhabbetinde içine ediyo..

denizcim bens enin fotoğrafını görmüş müydüm?

denizcim bens enin fotoğrafını görmüş müydüm?
bn grmedm

ayyy kızlar ne diyeceğim size ya nişanlım gece çalışıyor sabah 6 da beni aradı bu sabah seni ben bırakayım iş yerine dedi benimde işim uzak evime yakşalık 40 km falan bu arada hemde beraber kahvaltı yaparız dedi bende tamam dedim kızlar bilir davetiye konusunda biz biraz sorunlar yaşamıştık neyse benim manita sabah saat 7 de beni aldı evden arabaya bindim otobana doğru gidiyoruz sonra bana davetiyeleri bastım ben dedi kendisi matbaacı olduğu için kendi davetiyesini kendisi basmış yavrum ya sabaha kadar uğraşmış insanın kendi davetiyesini basması ne kadar zormuş dedi tabii ben meraktan çatlıyorum çünkü nasıl birşey olduğunu bana demedi göstermedi allah dedim içimde acaba nasıl oldu beğenmezsem ne olur falan derken kendi kendime hani bakayım nasıl birşey yaptın dedim verdi elime zarfı ama heyecandan bayılmak üzereyim bi açtım baktım benim beğendiğim davetiye ayyy allahım ağla ağla öldüm nerdeyse ya bi duygulandım hiç sormayın kızlar ayy allahım ne tuhaf bi insansın sen böyle dedi sevinincede ağlıyorsun üzülüncede onun haricinde hiç birşey demedi oda çok duygulandı ama belli etmedi sonra gittik süper bi kahvaltı yaptık sonrada beni iş yerime bıraktı ay çok mutluyum kızlar paylaşmak istedim sizinle rabbim hepimizi böyle çok mutlu etsin inş...

Biz zaten bayanlar olarak bu durumu kabul ediyoruz.Hem işimize hem evimize yetişmek zorunda olduğumuzun farkındayız.Ben yardım beklemiyorum yaparım desene burda öyle şeyler okudum ki inanın.Bir ay önce canım cicim olupda bir ay sonra boşanmaya kalkan erkekler mi dersiniz neler neler.O yüzden yardım etmesin sorun değil ama en azından bunun değerini bilsin.Değer verdiğini göstersin.Ne kadar katılaşsada kalbimiz bir bayanız ve duygusal insanlarız.Onların basit gördüğü en ufak bir şey bile bizi dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor.Ne diyeyim ki edoşum hakkımızda hayırlısı.

Ben böyle diyince arkadaşlarım dört dörtlük bir insanla berabersin çocuk seni hiç kırmıyor gözünün içine bakıyor diyorlar.Evet öyle allahım da nazarlardan saklasın ama ben kendimi kandırmıyorum.Değişebilir bunu bilerek evliliğe adım atıyorum.Bir bayan olarak almam gereken sorumluluğun farkındayım.Eğer laylaylom bakarsam göklerde uçarsam ve eşim değişirse o zaman yere çakılırım ve mutsuz olurum.Bunun olmaması için dikkatliyim o kadar.

kızlar eşime arkadaşın evlilikten memnun musun derse ne diyeceksin dedim.
daha cicim aylarındayız ne dicem memnunum derim dedi.
dedim sevgi saygı bitmedikten sonra niye bitsin cicim ayı.
inşallah hepimizin öyle olur kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…