2011 gelin adayları buyrun sohbete

Okurken çok hoşma getti.Benimkide ilgilidir bu konular.
Bir keresinde ben uyuya kalmışım dizlerinde gitmesi gerekiyor artık bizdeydik.
Beni öyle bırakıp gidemiyormuşda.Başımın altına biri yastık koymaya çalışıyor.
Gözlerimi bir açtım benimki beni izliyor ay ne hoş olmuştu.
Seviyorum bu çocuğu ben çok ama çok ama işde yinede kendini kandırma kızım herşeye hazırlıklı ol diyorum.Ben böyle olmazsam çok mutsuz olurum çünkümm hakkımızda hayırlısı

geçmş olsn kızlar dkkat edelm kendmize dediğinz gbi salgın var hayırlı cumalar esracım

geçmiş olsun canım bahar geliyor hava değişikliği işte

nişanda takı set falan beklemedim zaten düğünde takılmazsa kötü olacak diye korkuyorum. ev alınmadı canım kiraya gidiyoruz eşyalar alındı...

nişanda takı set falan beklemedim zaten düğünde takılmazsa kötü olacak diye korkuyorum. ev alınmadı canım kiraya gidiyoruz eşyalar alındı...

ev alınmadıysa zaten yapmaları gerekenden fazlasını yapmamışlar
zaten eşyaları almaları gerekiyodu yani
ama meltem in dediği gibi ev almış olsalar
o zaman tamam diycem
bize yapılan takılar bizim için yatırım canım
yarın birgün bi mal edinmeye kalktığımızda onlar bizim sermayemiz olucak sonuçta gene ikiniz için harcanıcak o yapılan takılar
sen kişisel ihtiyaçların için harcamıycaksın yani

ben anlamıyorum şu mantığı istemeye gelince koşa koşa geliyorlar yapılması gerekenlerde zor adım atıyorlar kendileri gelin olmamış sanki kız almamış

keyfi istememezlik başka da almamak çok saçma

Bende öyle deniz 1.86 boya 1.60 bir sarılıyor kayboluyorum.
O yüzdende bebeğimsin der hep paşamm :78:

aman kızlar ya bakalım ne olacak ama içime doğuyor kına sepet falan hazırlanmayacak ve bir bilezik takılacak işte o zaman yandık:44:

Devir değişti diyorumda yanlış söylemiyorum yani.
Artık aile yardımı falan fasa fiso, herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda.
Ailenin elinde varsa bile görüyorumki bir çoğu umursamıyor, batılaşıyoruz galiba, Avrupa'da 18 yaşından sonra aile çocuğa bakmak zorunda bile değil, burada da yavaş yavaş öyle oluyor...

Ben diyorum ya artık şu zamanda rollar değişti kızlar.

Kız tarafı erkek tarafı oldu,erkek tarafıda kız tarafı oldu.
Artık birçok örnek bu şekilde malesef ki.
Gerçi ben inanın memnunum bile çünkü bana hiç bir konuda karışmaya hakları olmuyor.
Herşeyi biz yapıyoruz çünkü.Ama insan yinede üzülüyor ne bileyim.

evi nişanlım çalıştı yaptırdı tabiki yine ailesi destek olmuştur bir baba olarak yapmak zorunda benim babam bile bana ev veriyor kız çocuğu olmama rağmen yarın öbürgün ne olur biz oluruz olmayız mecbur kalma sıkıntı yaşama diye şuan oturduğıumuz evin bir katı bana ait bunuda herkesin yanıda söyledi. mobilyalrına bana düşeni ben nişanlıma düşeni nişanlım aldı altınları zaten biriktirmişler ortak kasa herkes koymuş çalışarak herkesin hayatı ne kadar değişik gerçetken çok zorrr

Evet az kaldı, su gibi geçer eminim, Edaa biz kendi derdimize yanalım kıs, daha çok var...
siz derdinize yanacaksanız ben nilay meltem ölelim

maşallah canım bizde sözden 1 ay sonra nişan nişandan 4-5 ay sonrada düğün düşünüyoruz kısmetse o zaman doğru yoldayız:)

Ben de 11.11.2011'de evlenmek istiorumDügüne kaynanam gelmesin istiyorum

Alemsin canım ya

Son düzenleme:
aman kızlar ya bakalım ne olacak ama içime doğuyor kına sepet falan hazırlanmayacak ve bir bilezik takılacak işte o zaman yandık:44:

gülcüm sessiz kalıp sürekli izleme durumunda olursan o 1 bileziğide takmaya bilirler bazen işlerinie gelir insanların o yüzden adetler ne ise abartılmadan nişanlınla hallet yoksa takı anında donar kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…