- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.741
Benimki de o konularda çok hassasdır özellikle hastalıklar ilgi alanıdır....bir ara muhabbetimiz sırf hastalıklarla ilgiliydi Allah'tan o huyundan vazgecirdim...Benim 1 gün basıma ne geldi anlatıyım kızlar....1 ay sonra görüştük avm'ye gittik geziyoruz sonra birden benim karnıma bıçak gibi agrı girdi kıvranıyorum hiçbir sey yapamıyorum ....doktora gittik gaz sıkışması çıktı...ama çok ilgiliydi..ondan sonra gözüme girdi almaya karar verdim
Geçmiş olsun canımcım...
Salgın ama çok kötü yaa...
günaydın kızlar nasılsınız, dün gelemedim çok hasta oldumişten izin alıp eve gidip dinlendim şimdi biraz daha iyiyim ama hala çok kırgınlık var üstümde sizde dikkat edin salgın varmış yine. Boğazlarım çok fena. Hepinize hayırlı cumalar kızlarr
günaydın kızlar nasılsınız, dün gelemedim çok hasta oldumişten izin alıp eve gidip dinlendim şimdi biraz daha iyiyim ama hala çok kırgınlık var üstümde sizde dikkat edin salgın varmış yine. Boğazlarım çok fena. Hepinize hayırlı cumalar kızlarr
Gül peki sadece esya mı aldılar?Yoksa ev filan da aldılar mı?
Bana nişanımda takı seti takıldı ama hiçbir beklentim yok çünkü bize ev alındı o yüzden içinden geliyorsa yapılsın yoksa istemem....Ev benim için daha önemli çünkü...
geçmş olsn kızlar dkkat edelm kendmize dediğinz gbi salgın var hayırlı cumalar esracım
geçmiş olsun canım bahar geliyor hava değişikliği işte
nişanda takı set falan beklemedim zaten düğünde takılmazsa kötü olacak diye korkuyorum. ev alınmadı canım kiraya gidiyoruz eşyalar alındı...
ay n güzel kız ilk yemeğide yediniz aylin :))
bende hastalanınca bir vişne suyu getiri birde dilim yaş pasta çünkü hasta olunca hep onları canım ister oda hep aynısını yapar 3 kere gelse yine aynısını alır gelir kuzuş
bazen sinir oluyorum bazende çok seveceğim geliyor sokuveresim geliyor içime gerçi ben onun yavrusu gibi bir sarmaladımı kayboluyorum
aman kızlar ya bakalım ne olacak ama içime doğuyor kına sepet falan hazırlanmayacak ve bir bilezik takılacak işte o zaman yandık:44:ev alınmadıysa zaten yapmaları gerekenden fazlasını yapmamışlar
zaten eşyaları almaları gerekiyodu yani
ama meltem in dediği gibi ev almış olsalar
o zaman tamam diycem
bize yapılan takılar bizim için yatırım canım
yarın birgün bi mal edinmeye kalktığımızda onlar bizim sermayemiz olucak sonuçta gene ikiniz için harcanıcak o yapılan takılar
sen kişisel ihtiyaçların için harcamıycaksın yani
Bende öyle deniz 1.86 boya 1.60 bir sarılıyor kayboluyorum.
O yüzdende bebeğimsin der hep paşamm :78:
ben anlamıyorum şu mantığı istemeye gelince koşa koşa geliyorlar yapılması gerekenlerde zor adım atıyorlar kendileri gelin olmamış sanki kız almamış
keyfi istememezlik başka da almamak çok saçma
aman kızlar ya bakalım ne olacak ama içime doğuyor kına sepet falan hazırlanmayacak ve bir bilezik takılacak işte o zaman yandık:44:
siz derdinize yanacaksanız ben nilay meltem ölelimEvet az kaldı, su gibi geçer eminim, Edaa biz kendi derdimize yanalım kıs, daha çok var...
nişanlılığın ilk 3-4 ay'ı da cok güzel ama sonra biraz sıkıntılar çıkabiliyor canım
sen maksimum 6 ay ile sınırlı tutmaya çalışırsan süper olur
Çok şükür biz nişanlımla keyifli bir nişanlılık dönemi geçiriyoruz
Ben de 11.11.2011'de evlenmek istiorumDügüne kaynanam gelmesin istiyorum
siz derdinize yanacaksanız ben nilay meltem ölelim
Anacım sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor bee...
aman kızlar ya bakalım ne olacak ama içime doğuyor kına sepet falan hazırlanmayacak ve bir bilezik takılacak işte o zaman yandık:44:
hoşbldk canmEsra,buket,nurgülüm,betüş vede deniz hoş geldiniz kızlarr :)
bizim boylarımız aynı yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?