2011 gelin adayları buyrun sohbete

çk sewndm nurgül beğendğin davetiyenn olmasına.. maşallah canım allah mutluluğunuzu bozmasın

oy oy oy kuzum.. ALlahım hep böyle mutlu etsin sizi
ben yaşlandım geçti bu duygular bende :86:

teşekkür ederim aylinciğim hiç sorma kız sevin ağla üzül ağla erkenden yaşlanacağız valla

Bugün kararlısınız galiba, herkes güzel haberlerle geliyor bee, evlenesim geldi...

Oy oy oy helal olsun enişdemize.Senin adına çok sevindim nurgülüm.Allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.En kötü gününüz böyle olsun allahım nazarlardan saklasın

Bugün kararlısınız galiba, herkes güzel haberlerle geliyor bee, evlenesim geldi...

eeee haberler geldimi hep üst üste gelir zaten kuzu kötülerde iyilerde

Oy oy oy helal olsun enişdemize.Senin adına çok sevindim nurgülüm.Allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.En kötü gününüz böyle olsun allahım nazarlardan saklasın

ay canım benim ya hiç sorma sabaha kadar çalışmış sonrada ben bırakayım seni kıyamadım hiç ya canım benimmm amin kuzucuğum amin çok güzel duygular yaşattı bana allah razı olsun valla rabbim başımdan yanımdan eksik etmesin sonra eve gitmiş geldim ben merak etme emi beğendin dimi davetiyeyi dedi bende evettt dedim çok beğendim ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederim çok mutlu ettin beni dedim allah senden razı olsun iyiki yanımdasın iyiki benimlesin dedi kurban olurum ben ona ya çok seviyorum manitayı..

betüşüm sağol canım
aylinim ilk fırsatta bakıcam albümüne şimdi projedeyim bakamam ama çok heyecanlandım.
işler yoğun aylincim.
arada bakabiliyorum size öyle de özlüyorum ki sizi.

mesajlarınızı okuduktan sonra şafaklarınıza da bakıyorum kızlar tek tek.
çok güzel oluyo
az kaldı inşallah hepinizin.
nurgül davetiyen hayırlı olsun canım
bende eşime kıbrısa süpriz davetiye postalamıştım çıkınca çok duygulanmıştık.

bu akşam annemlere gidiyoruz yemeğe en son 2 hafta önce ctesi gitmiştim.
dersim var ya seyrek gidebiliyoruz.

manita nurgülede bulaştı:)

Son düzenleme:
bizim evimizin eşyalarını nişanlımın ailesi aldı.benim yapabileceklerim sınırlıydı ve bunu bilerek biz yola girdik.ama konu para ve ailesi olunca her fırsatta bana ve aileme laf söyledi.siz naptınız ki diye?dünde işte setten bahsederken,ailesi borçları toparlamak için kredi çekecekmiş,daha öncede konuştuk nişanlımla onlar biraz daha fazla çeksinler seti ordan alalım sonra biz onlara öderiz dedim.tamam dedi.dünde sodum naptın konuştun mu diye ...ne dese beğenirsiniz birazda senin ailen yapsın onlar kredi çeksin o zaman dedi.hahahahahaa düğünde takılacak set için benim ailem kredi çekecekmiş...ölürmüsün öldürür müsün ?

ailelere bazıları için diyorum şu mantık oluyor kız çalışıyor alsın oğlan çalışıyor alsın

bizdeki gibi
ama annemler öyle demiyor
allah razı olsun
fakat kayınvalidem söylüyor
gençlik gibi bir sermayeniz var çalışıp yaparsınız
seneye evinizi alın diyo

bazen kızıyorum, düğüne gelenler bak ne güzel düğün yaptılar aferin .... hanıma bak oğlunu nasıl evlendiriyo dicek halbuki haberleri yok gelinleri ödüyor parasını
ahhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…