- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.801
Kızlar Elçin'den haberi olan varmı?
bizim evimizin eşyalarını nişanlımın ailesi aldı.benim yapabileceklerim sınırlıydı ve bunu bilerek biz yola girdik.ama konu para ve ailesi olunca her fırsatta bana ve aileme laf söyledi.siz naptınız ki diye?dünde işte setten bahsederken,ailesi borçları toparlamak için kredi çekecekmiş,daha öncede konuştuk nişanlımla onlar biraz daha fazla çeksinler seti ordan alalım sonra biz onlara öderiz dedim.tamam dedi.dünde sodum naptın konuştun mu diye ...ne dese beğenirsiniz birazda senin ailen yapsın onlar kredi çeksin o zaman dedi.hahahahahaa düğünde takılacak set için benim ailem kredi çekecekmiş...ölürmüsün öldürür müsün ?
ayşe faceden baktm bndallılarımz ve kına duvağımz aynı sennle :))betüşüm sağol canım
aylinim ilk fırsatta bakıcam albümüne şimdi projedeyim bakamam ama çok heyecanlandım.
işler yoğun aylincim.
arada bakabiliyorum size öyle de özlüyorum ki sizi.
mesajlarınızı okuduktan sonra şafaklarınıza da bakıyorum kızlar tek tek.
çok güzel oluyo
az kaldı inşallah hepinizin.
nurgül davetiyen hayırlı olsun canım
bende eşime kıbrısa süpriz davetiye postalamıştım çıkınca çok duygulanmıştık.
bu akşam annemlere gidiyoruz yemeğe en son 2 hafta önce ctesi gitmiştim.
dersim var ya seyrek gidebiliyoruz.
Kızlar Elçin'den haberi olan varmı?
Kızlar hepinize kolay gelsin ben artık iş yapayım yoksa hafta sonum tüm gün burada geçecek mobişleri göremeyeceğim
kesin evde konusu geçmiştir canım yoksa bir erkek nasıl beklentide olur eşinden karısından
kızlar bişi sorucam bi tane epilasyon aleti alıyım diyorum ama daha önce hiç kullanmadım hangi markanın hangi ürünü daha iyi bilenler bi yorum yapsa bana???
kızlar bişi sorucam bi tane epilasyon aleti alıyım diyorum ama daha önce hiç kullanmadım hangi markanın hangi ürünü daha iyi bilenler bi yorum yapsa bana???
Buket sen bilirsin ben sürekli tuz yiysim geliyor mesela dün kuruyemişçiden bol tuzlu fıstık aldım sürekli tuzlarını yiyorum kabuk üstindeki :)
yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum plips çok memnunum
ben bacaklarım için braun silk epil kullanıyorum çok memnunum hiç kıl dönmesi yapmıyor önceden arçelik vardı felaket kıl dönmesi yapardı illallah demiştim
zaten en iyileri braun ve philips sanırım. Umarım memnun kalıcağım bişey bulabilirim. Çünkü bende hiç batık yok. ve ben bu zamana kadar hep sir ağda kullandığım için tüylerim çok uzun sürede ve cansız olarak çıkıyo. O yüzdende kullanıcağım makinanında batık yapmasını ve tüyleri güclendirmesini istemem.
kızlar kasıklarım şiddetli ağrı yapıyor..sanırım bende kist var..randevu almaya çalışıyorum onuda alamıyorum..:84:
kızlar kasıklarım şiddetli ağrı yapıyor..sanırım bende kist var..randevu almaya çalışıyorum onuda alamıyorum..:84:
nerden alacaksın canım, artık randevu uzmanı oldum bu akşam arkadaşıma ve kuzenin çocuğuna alıcam, sanada alabilirim...
Nişanlım bu işin ticaretini yap diyor
canım niye alamıyosun randevu. Hemen kist falan düşünme ya belki üşütmüşsündür ondan ağrı yapıyodur kasıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?