2011 gelin adayları buyrun sohbete

kesin evde konusu geçmiştir canım yoksa bir erkek nasıl beklentide olur eşinden karısından

ayşe faceden baktm bndallılarımz ve kına duvağımz aynı sennle :))
Kızlar Elçin'den haberi olan varmı?

az önce bnmde aklıma geldi uğramıyor artık

Buket sen bilirsin ben sürekli tuz yiysim geliyor mesela dün kuruyemişçiden bol tuzlu fıstık aldım sürekli tuzlarını yiyorum kabuk üstindeki :)

kızlar bişi sorucam bi tane epilasyon aleti alıyım diyorum ama daha önce hiç kullanmadım hangi markanın hangi ürünü daha iyi bilenler bi yorum yapsa bana???

kesin evde konusu geçmiştir canım yoksa bir erkek nasıl beklentide olur eşinden karısından

ahhh bi anlayabilsem denizcim...ailesinin hakkını yiyemem istediğim ne varsa alındı fazlasıyla kesinlikle o yüzden onlara bişey diyemem.

ama bana diyemediklerini oğullarına diyorlarsa orasınıda bilemem.en yakın zamanda yaşadığımız örnek halı bakarken küçük odaya 350 tllik bi halı beğenmiştim.vay efendim salona zaten o kadarlık halı alıyormuşuz da ne gereği varmış asla almazmışta bunalrı nişanlım söyledi.kayınvalidem ise olur mu kızım ne beğendiysen onu al dedi.dün halı aldığımızda o halıyı almadık meselaa :)

kızlar bişi sorucam bi tane epilasyon aleti alıyım diyorum ama daha önce hiç kullanmadım hangi markanın hangi ürünü daha iyi bilenler bi yorum yapsa bana???

ben bacaklarım için braun silk epil kullanıyorum çok memnunum hiç kıl dönmesi yapmıyor önceden arçelik vardı felaket kıl dönmesi yapardı illallah demiştim

Buket sen bilirsin ben sürekli tuz yiysim geliyor mesela dün kuruyemişçiden bol tuzlu fıstık aldım sürekli tuzlarını yiyorum kabuk üstindeki :)

vücudunda soydum eksiktir ondan olabilir canım sodyumda sinirler iletim için önemli bir mineral

yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum plips çok memnunum

nerden alacaksın canım, artık randevu uzmanı oldum bu akşam arkadaşıma ve kuzenin çocuğuna alıcam, sanada alabilirim...
Nişanlım bu işin ticaretini yap diyo
r

canım b.paşada devlette kadın doğ. Yok.. Vakıf vermiyo mernis sistemiyle kapalı diyo o ne demekse..çapa tıp fakültesi dolu diyo bağcılar hata veriyo..okmeydanından denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…