2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlarr
geçmişe bakamadım hiç
bugün yine yoğun bir gün geçirimm
23 nisan etkinlikleri vardı sabah gittim oraya.
sonra nişanlım geldi
biraz birlikte vakit geçirelim dedik. uzun zmaandır bir telaşedir gidiyor oturup 2 laf bile edemiorduk. önce davetiyelerimizi alalım die karar verdik.çok beğendimm üzerinde bizim ismimiz yazıyor. süper bir duygu.sade ve hoş olmuş.
sonrada bi alışveriş merkezine gittik.oturduk sohbet ettik. az kaldı evliliğimize hayal ettik.
ordanda aşkıma gömlek aldık.
düğünde ilk papyonla çıkıcak sonra değiştircek üzerini onları halettik
ordan yine biyerlerde otururken gözüme çiçekçi takıldıı
eyvahhh benim nikahta çiçemm yok dedim. kalk hadi soralım dedi
çiçeğimide yaptırdık ohhh o da bitti :)
gezelim fln flan derken ay birde ne göreyimm renkli renkli bileziklerr.
aldım hemen kınad takarım dedim
hatta böle boyna paralı kolye vardı ondanda almak istedim ama annemi biliosunuz herşeyi beğenmio sölemiştim daha önceden. sormadan almayım söylenir yine dedim.
birde kına için saçıma firketeli inci tokalar aldım
ee yine ayrılık vakti geldi
ben eve dönmek için minibüsüme bindim aşkımda ist. arabalarıa
şu ayrılık bitsin artık yaa bitsinn

ne çok anlattım dime kızlar çenem düşmüş biraz galiba..

Slm kızlaar kimsecikler yok...
Bugün yine çok yoruldum, üstüne birde akşam üzeri patron çağırdı, bitsin şu günler diyorum bazen ama ayrılıkta korkutuyor beni (

Selamlar kızlarrr...

Esra bende sendenimm ölüyorum yorgunlutan birazdan da uyumak istiyorummm;annem öglen hastanede ziyaret ettik dua edin kızlar inşallah kist serumlarla dagılır da amelyata gerek kalmaz...annem eve gelince herkes gelice o yüzden temizlik yapıyım dedim ...salondan basladım toz al,koltukları sil yerleri sil dolapların içini boşalt 3.5 saat ugrastım...annem o kadar çok şey almışki bir de ben görmeyim diye saklamış sonra yemek yap,çamaşır yıka işte bu saat oldu...

slm kızlar

kimsecikler gelmemiş bugün.ben de temizlik yaptım evde.sonra kuaföre gittim boya,makinür falan yaptırdım geldim.aşkımla limoniyiz.çok üzdü beni bu sefer.tavrımı koymaya karar verdim bende.hiç bir sözümi dinlemiyor yaa

bende şimdi eve geldim canım isteme elbisesi aldım :) ay kuaför işleri işleri nasıl gözümde büyüyor anlatamam bende boya aldım annem boyayacak. Alır gönlünü merak etme düzelir canım anlatmak paylaşmak istersen dinlerim ama çok uzatma tavrını tadınız kaçmasın düğün üstü

günaydın kızlar güzel bir hafta oldun hepimize
cumartesi mobilyalarım geldi:)))))
pazar istanbuldaydık kardeşimi ziyarete gittik nişanlım ben ablam
valla yordu bizi istanbul küt gibiyim pöff

günaydın canım güle güle kullanın :)) inşallah.

tşk. aslıcım inanılmaz yorgunluk var herşeyi düzenli yapmaya çalışıyoruz ama yinede sanki üst üste gelmiş de bir günde olmuş gibi evde yatmak dinlenmek isterdim şuan
inşaat evi temizlemek çok zor cuma akşamı cumartesi aralıksız temizlik yaptık ama hala tekrar elden geçmesi lazım birde dublex felan olsaymış ne olurmuş bilmem...

sen nasılsın neler yaptın hazırlıklar seninde hızlanmıştır

günaydın kızlar güzel bir hafta oldun hepimize
cumartesi mobilyalarım geldi:)))))
pazar istanbuldaydık kardeşimi ziyarete gittik nişanlım ben ablam
valla yordu bizi istanbul küt gibiyim pöff

günaydın denizcim hayırlı olsun mobişlerde geldi..darısı bize inşallah..dünde biz samandırada nikaha sonradan gebze çayırovaya düğüne gittik..ölüyorum yorgunluktan

günaydın denizcim hayırlı olsun mobişlerde geldi..darısı bize inşallah..dünde biz samandırada nikaha sonradan gebze çayırovaya düğüne gittik..ölüyorum yorgunluktan

bence bursa yaşanılması gereken en rahat ve güzel şehir
bir yerden bir yere gitmek çat patlasın 35dk ya dün yollarda in bin pöff birde miting felan vardı kalabalk ses

günaydın kızlarrrr, aslıcım ayakkabıların çok şık canım kaç cm onlar ben o tarz bir ayakkabı giyersem topuzda yapılırsa damt yanımda küçücük kalır

aslıcım güle güle kullan fıstıgım..çok güzelmiş ayakkabın..fatih enesden arkadasımda aldı 50 tlye..ben oraya bakmadıgıma pişman oldum..

ayakkabılarımı aldım. ikitane kısa gecelik aldım. kına kıyafeti abiye filan baktım ama içime sinen bişi olmadı. haftaya gene bakıcam

günaydın kızlarrrr, aslıcım ayakkabıların çok şık canım kaç cm onlar ben o tarz bir ayakkabı giyersem topuzda yapılırsa damt yanımda küçücük kalır

canım ölçmedim ama 10-12 cm vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…