- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.921
aaa cnm kapalı salonu war mıydı pekiii
slm kızlar
kimsecikler gelmemiş bugün.ben de temizlik yaptım evde.sonra kuaföre gittim boya,makinür falan yaptırdım geldim.aşkımla limoniyiz.çok üzdü beni bu sefer.tavrımı koymaya karar verdim bende.hiç bir sözümi dinlemiyor yaa
ayy 6 gün kalmış cnm.hadi hayırlısı
azcık burnunu sürtesim var bu sefer
günaydın kızlar güzel bir hafta oldun hepimize
cumartesi mobilyalarım geldi:)))))
pazar istanbuldaydık kardeşimi ziyarete gittik nişanlım ben ablam
valla yordu bizi istanbul küt gibiyim pöff
günaydın canım güle güle kullanın :)) inşallah.
günaydın kızlar güzel bir hafta oldun hepimize
cumartesi mobilyalarım geldi:)))))
pazar istanbuldaydık kardeşimi ziyarete gittik nişanlım ben ablam
valla yordu bizi istanbul küt gibiyim pöff
Bende gelinlik ayakkabımı aldım kızlar bakın nasıllar :) Baya boyum uzuyo bunları giyince.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/438397-pandomimin-gelinlik-ayakkabilari.html
günaydın denizcim hayırlı olsun mobişlerde geldi..darısı bize inşallah..dünde biz samandırada nikaha sonradan gebze çayırovaya düğüne gittik..ölüyorum yorgunluktan
tşk. aslıcım inanılmaz yorgunluk var herşeyi düzenli yapmaya çalışıyoruz ama yinede sanki üst üste gelmiş de bir günde olmuş gibi evde yatmak dinlenmek isterdim şuan
inşaat evi temizlemek çok zor cuma akşamı cumartesi aralıksız temizlik yaptık ama hala tekrar elden geçmesi lazım birde dublex felan olsaymış ne olurmuş bilmem...
sen nasılsın neler yaptın hazırlıklar seninde hızlanmıştır
günaydın kızlarrrr, aslıcım ayakkabıların çok şık canım kaç cm onlar ben o tarz bir ayakkabı giyersem topuzda yapılırsa damt yanımda küçücük kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?