- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.941
aslıcım güle güle kullan fıstıgım..çok güzelmiş ayakkabın..fatih enesden arkadasımda aldı 50 tlye..ben oraya bakmadıgıma pişman oldum..
teşekkür ederim canım. evet çok uygun fiyata geldi.
başka mağazalarda da denedim 80 den başlıyodu 120 ye kadar ama inan ayağım en çok bunda rahat etti. Sorun benim ayağımda diğerlerinin kalıplarında mı anlamadım.
Eda sen ayakkabının resmini eklemişmiydin kuzum?
eklemedim canım..sizinkini gördükçe benimkinin koyucak bi tarafı kalmadığını gördüm..
eklemedim canım..sizinkini gördükçe benimkinin koyucak bi tarafı kalmadığını gördüm..
denizcim dün gümüş mobilyaya baktım kızlarla beğendiğimiz yemek odası takımı gerçektende çok güzelmiştüm evin mobilyalarını seçtik bir tek yatak odası içime sinmedi ama beğendik genede bir tane hepsine toplam 18,5 fiyat çıkardılar bugüne kadar baktığımız mobilyacılardan en uygun fiyatı burası vermiş olsu artwin mobilya 25 bin demişti :S
denizcim dün gümüş mobilyaya baktım kızlarla beğendiğimiz yemek odası takımı gerçektende çok güzelmiştüm evin mobilyalarını seçtik bir tek yatak odası içime sinmedi ama beğendik genede bir tane hepsine toplam 18,5 fiyat çıkardılar bugüne kadar baktığımız mobilyacılardan en uygun fiyatı burası vermiş olsu artwin mobilya 25 bin demişti :S
eda saçmalama canım. gelinliğin altında kim görüyokii ayakkabıyı. inan hiç kimse dikkat etmicek bunlara :)
ohhh hayırlı olsun canım. of of sizin isteme olmadan herşey halloldu bile ya maşallah valla.
canım kıyafet aldınmı ???
eda saçmalama canım. gelinliğin altında kim görüyokii ayakkabıyı. inan hiç kimse dikkat etmicek bunlara :)
işte bende bu yüzden önemsemedim..görünmicek diye..bende 50 tlye aldım ama daha güzel bişi de alabilirmişim seninkisi gibi..sağlık olsun..nişanlımın fotog.makinasını geri verdim..tekrar alınca çekip eklerim size
ohhh hayırlı olsun canım. of of sizin isteme olmadan herşey halloldu bile ya maşallah valla.
canım kıyafet aldınmı ???
sorma aslı dün siemenstende beyaz eşyalarımı beğendik dün ya boschtakiler yada dün beğendiklerim olacak onlarda hazır yani:) Düğün zamanı telaşe olmayacak tak tak tak alıp çıkmayı planlıyoruz:) Dün aldım canım adilışıktan annem biraz abiye buldu istemede abiyegiyilmez dedi gönmlek pantolon giy dedi ama bn elbisemi çok beğendim:S
önemli olan içine sinmesi canım inş. olur şimdiden bakmak karar vermek en güzeli daha bir kaç yere daha bakarsınız dediğim gibi izmir yolu üzerinede bak bazıları internette olmuyor kopya olmasın diye gidince ağzın açık kalıyor bende biraz gezindiğim için tecrübeliyim kafand netleşmiş en azından.
resmini çekmişindir inşallah bize göstermek için. :86:
dediğin yerlerede bakacağım canım soracağım gene nerelerdi diye isimlerini unutma ben unuturum da:)
betül zuhal hoş geldiniz günaydın
nasıl geçti hafta sonunuz kızlar
tabiki sor canım valla nerede ne var tek tek gezdim çünkü
adil ıışık kent meydanı avm den bir kaç bişey almıştım indirim zamanı elbise tarzı hiç bana göre yok hwp zayıf ve inceler için vardı
betül zuhal hoş geldiniz günaydın
nasıl geçti hafta sonunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?