2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok güzel cnm hayırlısı olsun

teşekkür ederim canım benimmm aminnn

anladım zati..dedim bu kız unuttu gitti..davetiyeni nette görmüştüm çok begenmiştim..ne kadara mal oldu kuzucum

kuzum hiç bakmadım sayfaya dalmışım başka birşeye bende çok beğendim orası biraz karışık kuzu hiç sorma tanesi 1,25 tl geldi 100 tanesi 125 tl 500 tane basıldı

Çok güzelmiş Nurgül'cüm...
Zeynep'in nikah şekerlerine uygun bir davetiye

teşekkür ederim esracığımmm görmedim zeynebin nikah şekerini kız

amannn dalmışım yawww hiç sayfaya bile bakmadımmm neyse hemen size davetiyemi ekliyorum kızlar bakın bakalım beğenecekmisiniz...

Eki Görüntüle 184298

nisanda arkadaşımın düğünü vardı davetiyesi aynısıydı o zamanda bayılmıştım ve burda palaşmıştım bu davetiyeyi canım arkadaşımın davetiyesi olmasa kesin bende bunu seçerdim çok güzelll

sen zaten topiğin en şanslı gelinisin fıstık..çokda mutlu yuvan olucak inşallah

Canım benim teşekkür ederim ağzın bal yesin

Hiç bilmiyordum canım ama anla işte sevginiz ne kadar güçlü

kendim kendime cevap veriyorum gözümün önündeki şeyi görmedim. bende aldım davetiyelerimi. benimkinin 100 adeti 40 lira. 500 tane yaptırdık bizde. sade bişey ben resim nasıl eklenir bilmiyorum hiç.
kare kenarları kabartma simli sedef renginde. gelinlik ayakkabımı da buldum aldım sonunda. gelinliğin son provasına yetişti

Kızlarrrrr
Ayyyy çok mutluyumm
Bugün incili setimi buldum hemde umduğumdan daha güzel oldu
Hepsi takım oldu küpelerim,kolyem ve bileklik
Uçucam sevincten simdik
Çeyiz topiğime eklicem resimlerini..

selam kızlar günaydın, ben haziran topiğine takılıyordum arada size bakıyorum çok hızlısınız yani yazışmalar da çok hızlı :)
biz haziran 19 da evlenicez kısmetse de ev bakıyoruz bulamadık kira guzel ev, bır de gelınlık baktım aylarca en son karar vedım sımdı dikiliyor provası olacakmış daha gıtmedım, gelınlık ıcın takı toka bakmadım kuafor baktım da daha karar vermedım.
beyaz esyamı aldım ankastre aldım kıra evı ona gore bakmaya calısıyoruz ama ımkansız her ev eskı pusku yenı olması lazımdı ankastre ıcın bakalım ne bulcaz belkı ona gore setımı degıstırcez, koltuk takımı yatak odası almadık daha evı tutunca alıcaz 1.5 ay kaldı bılıyorum az kaldı
davetıye baktık bastırmadı kdaha 100 bız de 500 tane bastırıcaz 600 e falan gelıyor cok bence ama sanırım mecbur kalıcaz. durum böyle arkadaslar benden.
aylardır ( 6 ay falan )rejımdeydım toplam 5 kilo verdım sımdı gerı almamaya calısıyorum.

sen nereye gelin gidiyorsun canım anlat kendini biraz çalışıyor musun

ben izmirdeyım göztepoede oturuyorum yıne aynı yerden eş buldum evlenıp yıne göztepede oturucaz veya yakındakı yerlerden ev bakıyoruz sımdı
ben muhasebecıyım işte calısıyorum eşimın de dukkanı var, nısanlıyım alyanslarımızı nısanda takmıstık
kasımda nısanlandım :) işte böyle
kınalıklarımı aldım kahvede kına yapıcam, düğünüm olucak kalabalık olou

daha da detay VEreyım beyaz esyamızı aldık koltuk tk. yatak odasını kıra evi tuttuktan sonra alıcaz, sevgılım bekar yasıyordu o da tasınıcak ayrıca cok kavga ettık ayrılma noktasına geldık ondan bıraz kırığım kırgınım bu konuda, balayı ve gelınlık hususunda bırbırımıze gırdık ben gelınlık seçemedım fıyatı yuksek geınlıgı almadı aılesı de karıstı hıc olmaz derdım oldu, neyse yıne de ıstedıgım gelınlıgı aldım daha dusuk fıyatlısını sectım bosanma arıfesındeyken, kuaforu de sectım gıbı sımdı gıdıp onun onaylaması kaldı ben anne m ve yengemle gıdıcez erkek tarafı baska yerde olsun b enm sectıgım cok tuzlu cunkü,gelen her kişiye 200 lıra dedı bana en cok 400-600 arası dedı dıye annem yengemı alıcam sadece zten benım yakınım bunlar.
sevgılım de ev tutmaya vs hıc ıstelkı degıl benle evlılıgı hala dusunuyormus nişan bunun ıcın dıyordu ben hazırlık yaparken, sımdı ıstegım az tabı ama en azından sevgılımle mutluyum o konu daahaıyı eskıye nazaran. :) isteklerım düşüncelerım de bu sekılde.

günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için
ışıl ışıl hoşgeldin sıkıntı yapma allah yardımcı olur çok zamanın yok artık bu haftadan sonra hızlan bence sonra elin ayağına dolaşır

evet tattlkımmm acele etmıycem zaten acele ettım sevgılımle cok kavga ettık neyse sımdı etmıycem acele artıkk olcak olan olcakkk :)
ben işe dönuyorum kızlar sizi cok sevdım öptümm, iş zamanı geldı 9 oldu

hoşgeldin ışıl :) evet denizin de dediği gibi çok bir zamanın yok ...kendine plan hazırla onun üzerinden gitmeye çalış...hem daha keyifli olur senin için,hemde stresini azda olsa atarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…