2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımın dedesini bir kaç kez aradım nasılsın diye :) kayınvalidemde düğün için samsuna gitmişti orda demiş dedesi çok güzel konuşuyor çok beğendim felan zaten sever öyle şeyler duymayı aradı beni hemen işte çok met etti dede seni çok sevmiş diye birde düğüne çiçek göndermiştim hoşalrına gtmiş ben ve ailem bursa yazdırmıştım çiçeğe büyükçe bişey hemen nişanlıma sölemişler dniz göndermiş burda herkes bakıyor herhalde beni vurdum duymaz biri felan mı sandılar daha yeni tanıyorlar oraya bile yetiştim yaşasın türk kadını zekası

kızlar bizim burdaki toptancılarda süs eşyaları var anahtarlık gibi şeyler uygun çeyiz sermeye gelenere hatıra vereyim mi abartımı olur yoksa bir 10 15 kişi olur sanırım annem her önünne gleeni çağırıyor

yarın perdeciklerim geliyor yaşasın
buket gel ssende pazar günü çeyizim serilecek arkadaşlar felan hem sercez hem eğlenceğiz

denizcim bende önemsediğim insanlara jesti çok severim iyi düşünmüşsün canım kadın isterse herşey olur tabi:81:
off offf çeyizde seriliyor heycan dorukta ben yakın olsam gelirdim çok severim güle oynanaya iş yapmayı

öyleyse daha fazlada olabilir canım :)...kınada yada nikahta bişey dağıtacaksan çok gerekli değil bence...

kızçelerrrr günaydıın yne bi gn başladı hepimiz için gzel ve hıphızlı geçsn inşallah :))

ışıl hoşgeldin bnde 19 haziranda evlenicem nasipse

günaydın kızlar,
bu gece rüyamda nişanlımdan ayrılıyordum, kardeşimde cok mutlu oluyordu
zaten sevmiyordum onu iyi yapmışsın abla ayrılmakla diyor, bende ağlıyorum hiç beklemezdim ondan bunu diyorum
gözlerim yaşlı uyandım, gerçekten ağlamışım

hayır olsun canımcım bilirsin riyaları tersine yorarlar ağlamak gülmek ayrılmak barışmak gibi

edacım hayra yor şeytani bi rüyadr etkisine grme hayır olsn inşallah de geç cnm

seyhan diye biri bu gece son diye kına türküsünü dinledinizmi ay ne fena ya hiç ağlayasım yoktu ben bile ağladım
hç duymadm deniz bakayım şimdi bnde kına yakılırkken farklı bi müzik olsn istyrm.. sen altın tas içinde kınam ezilir i düzenlycem diodn naptın canm
günaydın kızlarr ben geldimm. dün işler yoğundu uğrayamadım daha.

günaydın kübracm hoşgeldn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…