- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.201
herkese günaydın kızlar
çok özledim sizleri geldimmmmmm
yarın perdeciklerim geliyor yaşasın
buket gel ssende pazar günü çeyizim serilecek arkadaşlar felan hem sercez hem eğlenceğiz
kızlar bizim burdaki toptancılarda süs eşyaları var anahtarlık gibi şeyler uygun çeyiz sermeye gelenere hatıra vereyim mi abartımı olur yoksa bir 10 15 kişi olur sanırım annem her önünne gleeni çağırıyor
herkese günaydın kızlar
çok özledim sizleri geldimmmmmm
günaydın fıstık gelinler..nasılsınız ??benim yine uykum var :84:
öyleyse daha fazlada olabilir canım :)...kınada yada nikahta bişey dağıtacaksan çok gerekli değil bence...
selam kızlar günaydın, ben haziran topiğine takılıyordum arada size bakıyorum çok hızlısınız yani yazışmalar da çok hızlı :)
biz haziran 19 da evlenicez kısmetse de ev bakıyoruz bulamadık kira guzel ev, bır de gelınlık baktım aylarca en son karar vedım sımdı dikiliyor provası olacakmış daha gıtmedım, gelınlık ıcın takı toka bakmadım kuafor baktım da daha karar vermedım.
beyaz esyamı aldım ankastre aldım kıra evı ona gore bakmaya calısıyoruz ama ımkansız her ev eskı pusku yenı olması lazımdı ankastre ıcın bakalım ne bulcaz belkı ona gore setımı degıstırcez, koltuk takımı yatak odası almadık daha evı tutunca alıcaz 1.5 ay kaldı bılıyorum az kaldı
davetıye baktık bastırmadı kdaha 100 bız de 500 tane bastırıcaz 600 e falan gelıyor cok bence ama sanırım mecbur kalıcaz. durum böyle arkadaslar benden.
aylardır ( 6 ay falan )rejımdeydım toplam 5 kilo verdım sımdı gerı almamaya calısıyorum.
günaydın kızlar,
bu gece rüyamda nişanlımdan ayrılıyordum, kardeşimde cok mutlu oluyordu
zaten sevmiyordum onu iyi yapmışsın abla ayrılmakla diyor, bende ağlıyorum hiç beklemezdim ondan bunu diyorum
gözlerim yaşlı uyandım, gerçekten ağlamışım
günaydın kızlarr ben geldimm. dün işler yoğundu uğrayamadım daha.
edacım hayra yor şeytani bi rüyadr etkisine grme hayır olsn inşallah de geç cnmgünaydın kızlar,
bu gece rüyamda nişanlımdan ayrılıyordum, kardeşimde cok mutlu oluyordu
zaten sevmiyordum onu iyi yapmışsın abla ayrılmakla diyor, bende ağlıyorum hiç beklemezdim ondan bunu diyorum
gözlerim yaşlı uyandım, gerçekten ağlamışım
hç duymadm deniz bakayım şimdi bnde kına yakılırkken farklı bi müzik olsn istyrm.. sen altın tas içinde kınam ezilir i düzenlycem diodn naptın canmseyhan diye biri bu gece son diye kına türküsünü dinledinizmi ay ne fena ya hiç ağlayasım yoktu ben bile ağladım
günaydın kızlarr ben geldimm. dün işler yoğundu uğrayamadım daha.
özel mesajına bak uykun açılırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?