2011 gelin adayları buyrun sohbete

esra'cım kısmet canım
sen kuracağın yuvayı düşün canım üzülme sakın
kısmet
giderayak uğur getirdin bak patronuna

ay kızlar yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karıştı bu hafta gelinlik provam var fakat ben başka bi gelinlik beğendim hemen sizinle paylaşayım ne yapayım sizce ya

pembe çok güzel olur kremde olur ama canlı olmaz odan canlı olsun diyorsan pembe güzel seçim olur canım bende senin gibi oturma odasına çok eşya almayacağım bir köşe alacağım küçük bir tv ünitesi aşkımda playstation koltuğu istiyor belki iki tanede ondan alırım

esram hayırlısı ne ise o olsun
üzülme hiç demekki senin için böyle uygunmuş.

esra'cım kısmet canım
sen kuracağın yuvayı düşün canım üzülme sakın
kısmet
giderayak uğur getirdin bak patronuna

Bende hayırlısı diyorum ama bir yönden çok üzülüyorum, burası benim için çok iyi olacaktı (
Patron övgüler yağdırıyor bana, gelenlerede Esra'nın yerini tutabileceksen gel diyormuş...

ay kızlar yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karıştı bu hafta gelinlik provam var fakat ben başka bi gelinlik beğendim hemen sizinle paylaşayım ne yapayım sizce ya

İlk provamıydı canımcım?

beğendiğin çok farklı bişi mi nurgül. nerden beğendin. fiyat farkı varmı. bu yaptırdığın gelinlikte onu uygulatabilirmisin.

bnde tw istedm kçk odaya ama daha snra alablrz ancak alırsamda zaten duvara monte ettiririm drek sehpa istemyrm buketcm.. canlı olsn istyrm çnkü ewin genelnde soft renkler var ağırlıklı krem ceviz ve gri o oda daha hareketli olsn istyrm turkuaz rengi nişanlmda bnde çk sewiyoruz ama bn pembeyide çk sewerm nişanlma sorsam drek turkuaz dcek

-------------------------

bende kaldım öyle eda ya

İlk provamıydı canımcım?[/QUOTE]

2. provam canım ya

beğendiğin çok farklı bişi mi nurgül. nerden beğendin. fiyat farkı varmı. bu yaptırdığın gelinlikte onu uygulatabilirmisin.

internetten beğendim aslış ya bilmiyorum fiyat farkı olurmu canım bakalım soracağım kadına ne diyecek

görelim şekerim gelinlikleri

hemen ekliyorum edacığımmm

üçü aynı olan gelinlik benim gelinliğim olacak kadına tarif ettiğim üstü tamamen fransız danteliyle kapanıp rahibe duvağı olacak diğeride yeni beğendiğim gelinlik bakalım ne diyecek kadın öndeki işleri çok fazla ben biraz eksilteceğim nasıl sizce kızlar

turkuazda çok güzel olur canım daha canlı olur hatta sen salonda oturmayı düşünüyorsun galiba biz oturma odasında oturacağız canım o yüzden tv ünitesi lazım olur zaten playstation alacakmışız onun zımpırtılarını cdsini felan koymaya lazım ünite

nurgül'cüm,
canım bence senin ana gelinliğin daha güzel
tabii zevk meselesi ama ben onu beğendim

nurgülcüm benve hiç değiştirme gelinliğini seninkinin asilliği yeter. açıkçası şimdiki beğendiğin gelinlik çok abartılı

nurgül sonradan beğendiğin gelinliğin modelini bnde beğeniyorum hoş ama çk işlemeli nedense bna yakışmayacağını düşünüyorum dn facede bi kzıda grdm onada çk yakşmştı onn gelinliğide bu kolları filan yarasa gbi oluo bu gelnlklern gelnlkçinle bi konş bakalım cnm iki model brbrnden farklı ama belki bi olurunu söyler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…