- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.421
ıstanbul'un en güzel pazar'ı perşembe günleri Erenköy pazarı dır. sosyete pazarı cok güzel şeyler oluyor
cumartesi günleri pendik pazarı var orası da güzelleşti artık seçenek bol fiyatlar uygun
pazartesi günleri maltepe pazarı var orda cok fazla kıyafet yok galiba
çarşamba günleri istoç var
salı günleri hem 4.Leventte Sosyete pazarı var hem de kadıköy de salı pazarı
galiba bi de her ayın 2.cumartesi'si beşiktaş pazarı oluyor ama cok bayırlı yokuşlu olduğu icin orası pek tutulmuyor duyduğum kadarı ile
başka da bilmiyorum canım
bu arada incim cok guzel, sevgililer gununde nisanlim bana hediye etmisti. isterseniz resmini yukleyebilirim, fikir olur belki kizlara
relaxx zeynoo relaxx ben bu işlemler sırasında olsam rahat olurdum bu günleride gördük mü diyekızlar iş çıkışı özel laboratuvara gidiyrz yarın işlemlerin hemen bitmesi için
kan tahlilini yaptırcaz kadın yarın sabah vericem dedi
ordanda aile hekimine birlikte gidicez. burda evlendirme işlerine bakan kızda evlendi izinde aradım onu sordum labaratuvara git yaptır orda problem çıkmaz ztn devlette vuruluo yine mühür dedi
off iyice panik oldum
zuzu yarın öğlene kadar en geç bitirmemiz lazımm.
yani nişanlımın işlemlerinin bitmesi lazım ben sonrada hallederim önemli değil
akciğer filmini sordun mu canım
sordum tatlım istemiyrz sadece kan tahlili dediler
cnm belediyeye değilde sağlık merkezine sor. onlar söylediler banada ben burda başvurulardan gördüm hiç ellerinde öle bişiy yoktu.aa iyiymiş o zaman canım ben zorunlu diye biliyordum bizde belediyeye soralım o zaman belki bizdede istemezler
Zeynepp sakin ol canımmm bu kadar stres yapma
Hoşgeldin Işıl sen yenimisin?
bnde skıldım kızlar yaa topikte sesszleşti
kızlar bnm küçük odaya aldığım köşe koltk vizon rengi o odaya eşya almak istemyrm daha fazla.. halısı perdesi ve yere mnderler atmak istyrm szce vizon rengini hangi renkle kombne edeyim aklmda turkuaz ve pembe var ama blemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?