2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aaaa beni yazmadınmı
Biri yazmıştı kim olduğunu unuttum ama en önce ben silinmiştim, Ayşe'ydi sanırsam...

Ay sözden sonra birde nişan heyecanı var dimi nurgül kalpten gitmezsem iyidir

Allah korusun canım
bak görüceksin herşey cok cok güzel olucak

İnşallah edacım çok güzel geçer bende pazartesi uzun uzun fotolu anlatım yaparım

çk sağol buket bakalım istedklerimi bulacakmıyım

Bulursun inşallah canım ama istediklerini ararken bambaşka şey beğenipte alabilirsin bende genelde öyle oluyor

ay kıyamam adımıda yazarmış sağol canım fotolarıda bekliyoruz alınca

ayyy kübra adımz silindi demek ilkkez bi ayakkabnn altına ismim yazıldı :)) sağol canım :) buket çk haklısın o bnada çk olr bambaşka bişey alıp dönmek

kıslarrr görüşmem çok güzel geçti yarın telef. beklicem dua edin arasınlar
şirketide çok begendimmm inş. olur yaaa dua edin bana ((

hoşgeldin aramıza hazırlığın olmayabilir ama birikmişin var ise toplu alır çıkarsın sorun olmaz.
inci setini görmek isterim

tsk ederim yaa ben isimi hep onceden bitirmeyi severim, son gune birakmayi sevmem ama gelinligim konusunda malesef son gunume birakmak zorundayim..

incimi yarin resmini cekerim umarim begenirsiniz

günayın kızlar, gün bana pek aymadı,
sevgilim dün gece artık yapamayacagımızı ama yıne d eayrılalım demıyorum eylulde evlenelım dedı
saga sola herkese 19 hazıranda evlencegımızı yaydık tabı ona da gore hazırlandık benım ceyızler tamam adamın ev kıralayıp ıcıne koltuk almasını beklıyorduk
nıkah basvurusu dugun yerı belırlemesı onun damalık takımı her sey tamamdı

o ev secemedı benım kuaforumle konusacaktı davetıye bastırcaktı bılmıyorum agır mı gelıyor degıl dıyor sende evlılııkte karar veremedım dıyor
karar veremedı yani ve ayrılmak da degılmiş de sonra evlenelım dıyor kendısı bekar yasıyordu sımdı yenı bır kıra eve cıkıcak ben arada gıdıcem yemek memek yapıcam da benımle ev yasantısını gorucekmıs dıycek bısey yok uzgunum aglamamk ıcın tutuyorum kendımı

ne alaka ya evlilikte karar verememeş sende şimdiye kadar kafası nerdeymiş zorla mı dayadın nişan yüzüğünü kafasına anlamıyorum şu erkekleri arada beyinleine su gitmiyor sanırım kızdım sabah sabah nişanlına ışıl

nekadar saçma bir bahane ya. yok ev ortamında görcekmiş edicekmiş.
kusura bakmada nişanlın kendini bulunmaz hint kumaşımı zannediyor.
işler bu aşamaya geldikten sonra karar vericek.
Ailelerin haberi varmı ertelenmesinden sanırım yok. Onlar ne dicekler :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…