- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.481
buketçim ekleyeceğim canım inşallah alayım resimleri. bu arada aklıma gelenlerin isimlerini yazdım o heyecanla unuttuklarım kusuruma bakmasın. isimler silindi bu arada
buket eda eda aslı betül özlem nurgül aylin nilay
turkuaz halı hiç görmedim ama yinede halıcılara bakmak lazım vardır heralde canım halı olmazda perde kanadı ile bile renk katarsın odaya
buketçim ekleyeceğim canım inşallah alayım resimleri. bu arada aklıma gelenlerin isimlerini yazdım o heyecanla unuttuklarım kusuruma bakmasın. isimler silindi bu arada
ayyy kıyamam ben sana ya şimdi benim nişanımın olduğu zamanlar geldi aklıma kıyamam ya hiç heyeca yapma canım benim bak şimdi banada arkadaşlarım öyle diyordu ama ben rahat olamıyordum anın tadını çıkar diyorlardı ama stress yapmaktan birşey anlamadım desem yeridir vallao yüzden sen rahat ol ne olur hiç bir sorun çıkmayacak canım benim
Allah korusun canım
bak görüceksin herşey cok cok güzel olucak
çk sağol buket bakalım istedklerimi bulacakmıyım
hoşgeldin aramıza hazırlığın olmayabilir ama birikmişin var ise toplu alır çıkarsın sorun olmaz.
inci setini görmek isterim
günayın kızlar, gün bana pek aymadı,
sevgilim dün gece artık yapamayacagımızı ama yıne d eayrılalım demıyorum eylulde evlenelım dedı
saga sola herkese 19 hazıranda evlencegımızı yaydık tabı ona da gore hazırlandık benım ceyızler tamam adamın ev kıralayıp ıcıne koltuk almasını beklıyorduk
nıkah basvurusu dugun yerı belırlemesı onun damalık takımı her sey tamamdı
o ev secemedı benım kuaforumle konusacaktı davetıye bastırcaktı bılmıyorum agır mı gelıyor degıl dıyor sende evlılııkte karar veremedım dıyor
karar veremedı yani ve ayrılmak da degılmiş de sonra evlenelım dıyor kendısı bekar yasıyordu sımdı yenı bır kıra eve cıkıcak ben arada gıdıcem yemek memek yapıcam da benımle ev yasantısını gorucekmıs dıycek bısey yok uzgunum aglamamk ıcın tutuyorum kendımı
günayın kızlar, gün bana pek aymadı,
sevgilim dün gece artık yapamayacagımızı ama yıne d eayrılalım demıyorum eylulde evlenelım dedı
saga sola herkese 19 hazıranda evlencegımızı yaydık tabı ona da gore hazırlandık benım ceyızler tamam adamın ev kıralayıp ıcıne koltuk almasını beklıyorduk
nıkah basvurusu dugun yerı belırlemesı onun damalık takımı her sey tamamdı
o ev secemedı benım kuaforumle konusacaktı davetıye bastırcaktı bılmıyorum agır mı gelıyor degıl dıyor sende evlılııkte karar veremedım dıyor
karar veremedı yani ve ayrılmak da degılmiş de sonra evlenelım dıyor kendısı bekar yasıyordu sımdı yenı bır kıra eve cıkıcak ben arada gıdıcem yemek memek yapıcam da benımle ev yasantısını gorucekmıs dıycek bısey yok uzgunum aglamamk ıcın tutuyorum kendımı
dün derili banyo takımı aldm biraz ucukmuş fiyatlar
bir kaç aksesuar küçük şeyler çok pahalı ya gitti paracıklar
günaydın kızlar yine hafta ortası geldi .)))
Günaydın kızlarr. haftayı ortaladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?