- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.461
nurgül'cüm,
canım bence senin ana gelinliğin daha güzel
tabii zevk meselesi ama ben onu beğendim
nurgülcüm benve hiç değiştirme gelinliğini seninkinin asilliği yeter. açıkçası şimdiki beğendiğin gelinlik çok abartılı
Eki Görüntüle 184948
Eki Görüntüle 184949
Eki Görüntüle 184950
Eki Görüntüle 184951
üçü aynı olan gelinlik benim gelinliğim olacak kadına tarif ettiğim üstü tamamen fransız danteliyle kapanıp rahibe duvağı olacak diğeride yeni beğendiğim gelinlik bakalım ne diyecek kadın öndeki işleri çok fazla ben biraz eksilteceğim nasıl sizce kızlar
nurgül sonradan beğendiğin gelinliğin modelini bnde beğeniyorum hoş ama çk işlemeli nedense bna yakışmayacağını düşünüyorum dn facede bi kzıda grdm onada çk yakşmştı onn gelinliğide bu kolları filan yarasa gbi oluo bu gelnlklern gelnlkçinle bi konş bakalım cnm iki model brbrnden farklı ama belki bi olurunu söyler sana Eki Görüntüle 184956
turkuazda çok güzel olur canım daha canlı olur hatta sen salonda oturmayı düşünüyorsun galiba biz oturma odasında oturacağız canım o yüzden tv ünitesi lazım olur zaten playstation alacakmışız onun zımpırtılarını cdsini felan koymaya lazım ünite
bende şuan dikilecek olan daha güzel canım ama senin zevkin daha önemli tabi
kötü ya bu, taşlar falan cok ucuz duruyor, hiçbir asaleti yok
kolları da kötü
bn beğeniyorum o kollarınn filan genşliğini ama dediğimm gbi bna yakışmycağını düşünüyrm çk işlemeli
nurgül başını blmiyorum gelinliğinn modeline gdermi ama o şeklde yapablrler sorarsn cnm
ewt buket sen oturma odasnda oturucaksn madem ünite daha kullanşlı :) o oda için aklmda hep turkuaz vardı zaten ama bakalım pembeyede her an kayablrm stor perde istyrm o odaya halı ve perdeyi vizon ve turkuaz renklerde bulablrmym acaba :S
teşekkür ederim bukooocuğummm tamam ohh be içimi rahatlattınız valla bu arada 4 gün kalmış kuzuş heyecan varmı heyecannn
nurgül boşver pelerini falan rahibe duvak yakışır senin gelinliğine
saol küboş kız içime su serptiniz valla kızlar
sorma canım çok heyecanlıyım bugün mutfak dolaplarım takılmış onun heyecanıda var ama pazar günü göreceğim:S Bir aksilik çıkacak sözüm ertelenecek diye ödüm kopuyor
sorma canım çok heyecanlıyım bugün mutfak dolaplarım takılmış onun heyecanıda var ama pazar günü göreceğim:S Bir aksilik çıkacak sözüm ertelenecek diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?