2011 gelin adayları buyrun sohbete

nurgül'cüm,
canım bence senin ana gelinliğin daha güzel
tabii zevk meselesi ama ben onu beğendim

ayyyy bak şimdi çok sevindim yaww edacığımmm acaba gelinliği aynı bırakıp duvağını onun gibi yapıp o boncuklar yerine kenarlarına fransız dantelimi yaptırsam kızlarrr açıkçası o üstündeki pelerin çok hoşuma gitti benimmm

nurgülcüm benve hiç değiştirme gelinliğini seninkinin asilliği yeter. açıkçası şimdiki beğendiğin gelinlik çok abartılı

teşekkür ederim küboşummm bencede çok abartılı ben zaten işlemelerini azalttıracaktım ama benim gelinliğin üstüne o pelerini yaptırsam olurmu sizce ne diyorsunuz kızlarrr

bende şuan dikilecek olan daha güzel canım ama senin zevkin daha önemli tabi

kötü ya bu, taşlar falan cok ucuz duruyor, hiçbir asaleti yok
kolları da kötü

ewt buket sen oturma odasnda oturucaksn madem ünite daha kullanşlı :) o oda için aklmda hep turkuaz vardı zaten ama bakalım pembeyede her an kayablrm stor perde istyrm o odaya halı ve perdeyi vizon ve turkuaz renklerde bulablrmym acaba :S

Nurgül'cüm hiç aklın bulanmasın kız, bence seninki daha hoş.
2. model artık her yerde var ve o modeli gitmek içinde vücut yapısının uygun olması ayrıca kanımca biraz uzun boylu olmak lazım.
Bende il gittiğimde hemen o modeli göstermişlerdi ama hiç yakışmadı bana...

ben genelde cok sadece şeyleri seviyorum belki o yüzdendir
bi de gelinlikte hafif hareketli işlemeleri seviyorum

turkuaz halı hiç görmedim ama yinede halıcılara bakmak lazım vardır heralde canım halı olmazda perde kanadı ile bile renk katarsın odaya

teşekkür ederim bukooocuğummm tamam ohh be içimi rahatlattınız valla bu arada 4 gün kalmış kuzuş heyecan varmı heyecannn

sorma canım çok heyecanlıyım bugün mutfak dolaplarım takılmış onun heyecanıda var ama pazar günü göreceğim:S Bir aksilik çıkacak sözüm ertelenecek diye ödüm kopuyor

buketçim ekleyeceğim canım inşallah alayım resimleri. bu arada aklıma gelenlerin isimlerini yazdım o heyecanla unuttuklarım kusuruma bakmasın. isimler silindi bu arada

buket eda eda aslı betül özlem nurgül aylin nilay

saol küboş kız içime su serptiniz valla kızlar

canım benim gelinlik model,imi biliorsun belinde drapesi olacaktı ama sonra o bana yakışmayınca dümdüz gipür bir gelinlik kaldı. bende kimse beğenmeyecek diye düşünürken herkes bayıldı sadeliğin güzelliği çıktı yani. her zaman sadelik bence daha güzel ki senin seçtiğin gelinlik herkese hipat eder herkes beğenir.

sorma canım çok heyecanlıyım bugün mutfak dolaplarım takılmış onun heyecanıda var ama pazar günü göreceğim:S Bir aksilik çıkacak sözüm ertelenecek diye ödüm kopuyor

ayyy kıyamam ben sana ya şimdi benim nişanımın olduğu zamanlar geldi aklıma kıyamam ya hiç heyeca yapma canım benim bak şimdi banada arkadaşlarım öyle diyordu ama ben rahat olamıyordum anın tadını çıkar diyorlardı ama stress yapmaktan birşey anlamadım desem yeridir valla o yüzden sen rahat ol ne olur hiç bir sorun çıkmayacak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…