2011 gelin adayları buyrun sohbete

Seda Sayanın programını izliyorum Ömer Çelakıl Kur'an-ın Şifrelerini çözmüş dogum yılı ve yası 111 çıkıyor dedi ben de mera ettim onu bekliyorum daha önce izleyen varsa ona sorucaktım benim çok ilgimi çekiyor böyle şeyler...2012 maya kehanetleri,diger kehanetler filan okumayı seviyorum...

Bencede ertelemeyin canım önemli olan sizsiniz gelmek isteyen gelir zaten.

Bende şeye takdım kızlar kanal d de şanslı masa diye bir proğram başlıcakmış ya dün onu izledim.
Ay kız neler yaptı erkek arkadaşı nasıl karşılık verdi.Bir ara baktım çocuk küfür ediyor şok oldum
Ben öyle davransam ki bende o cesaret yok benimki anlayışla karşılar gibi geliyor merakla bekliyorum bakalım neler olacak

Söz o kadar kalabalık oluyormu?Bizim sözümüz aile arasında oldu dayılar,teyzeler filan gelmedi ....

Hoşgeldinn bebişimm nerelerdesin?

Biz sözde 60 kişiydik güya aile arasında oldu ama maşallah çok kalabalıktık.

Zübüş hoş geldin şekerim..

Edoşş gelmiş hoş gelmişş nasılsın canım nerelerde kaldın?

hımmm bncede ertelemeye gerek yok ama nişanlınn ailesi ne diyo buketcm

neymş kübra çılgın proje neyle alakalı

istanbula kanal yapılacakmış canım çok farklı bir proje. kafam karıştı valla.

öğlen oldu hadi akşam yemeği için düşünelim neler yapardık sizce .))

denizz bencede düşünelim. her akşam ne yemek yapacağım diye düşünmekten sıkıldım. tabi eşlere göre değişir. benimki etli yemek sevmiyor. zeytinyağlılardan gidiyorum.bugün zeytinyağlı patlıcan yapıcam birde hazır çorba

Ayy bizde sefkilimle et sevmiyoruz.
Hatta bayramda teyzesine gittik, ben tabağımdaki etleri ona atıyorum, o bana atıyor, en sonunda teyzesi dediki, şu peçetenin içine koyun
Ben bu akşam hazır çorba, zeytinyağlı biber dolması ve makarna yapabilirim, yanınada roka salatası...

Biz sözde 60 kişiydik güya aile arasında oldu ama maşallah çok kalabalıktık.

Zübüş hoş geldin şekerim..

Edoşş gelmiş hoş gelmişş nasılsın canım nerelerde kaldın?

hoşbuldum kuzumm

bizim sözde kalabalıktı yaww

nişan da 250-300 kişiyiz

o da erkek tarafı uzak ta olduğu için onlar mecbur şehir dışından 60 70 kişi gelecekler bizde biraz az çağarak dedik

ama benim gündemdeki sorunum hafta sonu erkek tarafı bohca getiriyor bizim menude kafamız çok karışıkk ben kalablıkta cok agresfleşiyorum ne yapicim
yaaa:84::84::84:

selam kızlar ben geldimm.
bütn işler bitti şükür
akşam özel labar. gittik
orda kan tahlllerini yaptırdık
bu sabah 8 15 te sonuçları aldık ordan aile hekimliğine.
ordan dr onaylattık
2 tüp kanda orda verdik
off bayılcaktım neredeyse
sinirlerim çok bozuldu demezlermi bugün lab. açık değil burda
ağladım sinirimden oturup
nie o zaman açık diosunuz izin alıp gelioruz biz dedim neyse kadında anladı halimizi yaptılar
kanları aldık sağlık grup başkanlığına gittik
mühür ve protokol nounu alınca ben nüfusa gittim aşkım işe saat 11 de ordaydı ohh neyseki yetişti
çok şükür beld. geldim bende
8 mayısta nikahımız kısmetse
arkadaşlara diom iş vermeyin bana kolum açıo ikisi birden gaziler gibiyim
ooo dio yazı işleri müdürümüz sen dio daha evlencen dur bakalım
ebe de demez mi 2 ay içinde gebelik olursa hemen gelin
yok yok dedim istemiouz bebek fln bitsin işimiz daha bişiy istemiorum diorum.

öğlen oldu hadi akşam yemeği için düşünelim neler yapardık sizce .))

Hımmm ben muhtemelen koştura koştura eve giderim.
Tahminen evde 19:30 gibi olurdum.Hemen üzerime çıkarıp mutfaga girerdim.
Evler sabahdan toplanmış olurdu eşimin elinden her iş gelir yardımcıda olur sabahları.
Sonracığıma hemen hazır çorba yapardım ezogelin benimki her çorbayı içmiyor çorbada aramıyor zaten ama yinede yapardım.Sonra hemen ortaya kıvırcık yada domates salatası yapardım.
Benimke karnıbahar yemeğini seviyor kıymalı onu yapardım yanınada çubuk makarnası .Masada mutlaka ketçap mayonez olurdu eşim makarnayı o şekilde seviyor.Salata yemez salata benim için olurdu.İçicek olarak kola olurdu.Tabi ben yemek yerken bir yandan çay suyunu koymuş olurdum ve çayı demlerdim.Çayın yanınada atıştırmak için kek yapardım.Hımm kekde kakaolu fındıklı olabilirdi.

Pratik yemekler bunlar:) Damak zevkimiz allaha şükür nişanlımla aynı.Öyle ağır yemekler aramaz.Hazırından mantı yap yoğurtla biberle ver önüne onuda akşam yemeği niyetine yer.O konuda şanslı olucam umarım değişmez

dnlemek lazm cnm bakalım neler olucak
kübra zor mu işten çıkıp ewe gdip yemek yetştrmek ewnle işyernn mesafesi ne kadar neredeydi evn

Benim babam biraz farklı ....dügün ya da kınada herkesin gelme taraftarı ...o yüzden fazla kalabalık olmadık biz bir de evde olacagı için tıış tıkış herkesin eve toplanmasından hoşlanmaz....

kızlar selamlar naptınız?? sabahtan beri gelemedim nasılsınız?? dün nişanlımlardaydım..hastaydı ve işe gitmemişti..neyse yemek yedik vs.eve gitmeden bulaşıkları yıkadım..oda mutfakta sigara içerken bir yandan begendiğimiz davetiyelerin fotograflarını çekti..kızların görmesi lazım dedim..üşenmedi tek tek çekti sırf sizin için kızlar..şimdi bu davetiyeler arasında oylama yapalımmı??sizin fikirleriniz önemli benim için ..

Ben evdei gerçek menümü paylaşıyım annem hasta oldugu için yemekleri ben yapıyorum;

Yeşil mercimekli erişte çorbası

Közlenmiş patlıcan salatası

Tavuk sote....

dnlemek lazm cnm bakalım neler olucak
kübra zor mu işten çıkıp ewe gdip yemek yetştrmek ewnle işyernn mesafesi ne kadar neredeydi evn

canım iki gündür erken çıkıyrum hamdolsun 5.30 da çıktım 40 dakika sonra evdeyim. girer girmez mutfağa giriyorum 2 gündür. yemek yapıyorum sonra sofra kur kaldır yıka derken mutfaktan 9 çıkıyorum tabi sadece mutfak işi bu 2 gündür çamaşırım kurumuş askıda kaldı

benimki yemeği çok sevdiği için yemeğe öncelik veriyorum ama şimdi düzen koyacağım 2 günlük yapacağım yemekleri ki en azından bir günde diğer işleri yapayım. sanırım yeniyim ya hevesliyim hiçç yorulmadfım. normalde olsa eve gelir gelmez pestilim çıkmış olurdu. ama insan kendi evi eşi olunca yapıyormuş demekki

annemle konuştum şimdi diyor daha yeni evlisin 1 aya kalmaz hepsini düzene koyarsın.planlı yaptınmı bişey kalmaz dedi. inşallah yapabilirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…