2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım erkek tarafı kaç bilezik taktılar canım?? bana 3 tane takılıcakmış..

canım nişanlım bana set in bilekliğini taktı ben kolye ve küpe kullanmadığım için sadece setin bilekliğini aldık onu taktı ve birde bilezik taktı. kayınvalidemle görümcemde birer bilezik taktılar. 3 tane bilezik oldu yani. hepsini nişanlım aldı. bizim yardım edenimiz olmadı maalesef.

inanın o kadar üzgünüm ki yazmak bile istemiyordu canım....

ama bi baktım aynı şeyler konuşuluyor....

inanın stresten göz seyrimem gecmiyor devamlı sulanıyor kaşınıyor tamamen sinirsel....

nazar mı deydi bu çocuğa anlamadım ki...

hiç olmadığı kadar inat ve inkarcı...

ilk önce beni kırdı sonra bende onu kırdım ama önce ben özür dilycekmişim...

o hatalı değilmiş...söylediklerini de inkar ediyor...

lafımdan dönmycem sen hatalısın diyor bide.....

bende hayır sen başlattın diyorum kabul etmiyor

dün moralim bozulmadı desem yalan söylerim..annemde normal dedi ama sanırım beni dahada üzmemek için söyledi..nişanda 2 takıldı..şimdide 3..moral bozmama gerek yok o zaman değilmi kübracım..gerçi nişanlımda destek olucak bileziklere ama bari 4 yapın dedim.off bilmiyorum

daha öncede böyle ip uçları vermiştin ama ben ne olduğunu bilmiyorum canım çok özel değilse özet geçermisin

kübracım erkek tarafı kaç bilezik taktılar canım?? bana 3 tane takılıcakmış..
banada aşkım hergün kaç tane istiyorsun diyip duruyor şiştim yaw 50 diyeceğim görecek

Son düzenleme:

adaşım bozma sakın moralini tatlı canını da sıkma
bana da nişanda 2 takıldı
düğünde 4 daha takacak mış kayınvalidem
ben şükrediyorum, paraları altınları alınan gelinler var o yüzden boşver
bitane de olsa hatıra gözü ile bakacağız bebiş

oyyy kıyamam benn kuzuma ben de çok sinirliyim gördügüm yerde o çantayı kafasına geçirecegimm aklı sıra telefonda bana erkeklik yapıooo hepsi de odun işte ....benim aglamaktan göz pınarım kurumuş sinir etti beni gıcık...

canımm insan alışır zamanla herhalde
şimdi daha yeni yeni alışmaya çalışıyrz.
ay hepimiz evlensekte yemek bulma derdi biraz hafifler.

kızlar netim gitti yazdıklarımı gönderemedim
esram en son buldum nerde yatrcağımı
3lü kanepeyi açtık.çift kişilik yorganım vardı açılmamış onu açtım birde nevresim geçirdik birlikte
daha doğrusu ben bilmiodum nişanlıma yardım ettim
ama evden çıkmak zor oldu ayy ne bilim orda evim var ben sokakta kaldım sanki minibüse bindim döndüm.

ya edacım bunamı moralin bozuldu yaa
3 olsa ne 4 olsa nee

süper ya 50

Bebişimm hiçç canını sıkma bak etrafına ya herkes bir takım sıkıntılar yasıyor ben kimsenin ilişkisinin 4/4'lük olduguna inanmam...ufak tefek bile olsa herkesin derdi var sııkıntısı var zaten hersey kusursuz olsa hani dersin bu adamda bir sey var?benim aklıma binbir türlü soru işareti gelir?Kübra'dan örnek vericek olursam dügünden birkaç gün önce bile kız sıkıntılar yasadı...Bunlar da nazar boncugumuz olsun ne diyim canım...

naptı biliomusun aradı az önce....

aşkım özür dilerim dedi

ben çok stresim o yüzden böyleyim dedi

seni seviyorum senden sonrası yalan boş dedi

ben naptım peki ağladım

o kadar üzülmüşüm kii

sıkmışım ki kendimi bacaklarım ayaklarım kesildi boşaldı bi garip oldum....

gercekten söylediklerin doğru....

cicim ayıı...erkeklerin hepsi aynı...

hep derdi...bizimki hiç bitmycek diye ama inan olsun ki bitti o güzel günler...

herkesin yanyana gecirdiği günleri biz hep ayrı yaşadık bunun da stresi var....

bunu yaşayamamak....

daha da üzüyor...

bende başlarda çok üzüldüm dedim layık mı görmüyorlar. bana değer vermiyorlamış gibi hissettim. ama öğrendim ki kaç tane takıyo gözükselerde hepsini eşim alacak. adam zaten boğazına kadar borcun içinde birde ben sokmak istemedim. seti bile tam aldırmadım ne yapayım. inşallah kıymetim bilinir.
hiç takmadılar sayıyorum ben. sonuçta eşim aldı.
seni çok iyi anlıyorum ama hiç takma bunları en yakın arkadaşlarımdan birine 10 bilezik takıldı 10.000 tl likte set bir diğer arkadaşımın ise düğünden sonra bütün takıları bilezikleri elinden alındı. herşey yaşanabiliyor. hamdolsun bu halimize bence

ya edacım bunamı moralin bozuldu yaa
3 olsa ne 4 olsa nee

süper ya 50

zeynep çim insan evinden ayrılmak istemiyor. biz boş evde bile saatlerce dururduk

aynen canım şimdi hatırllamıyorum bile neye üzüldüğümü. geçiyor bütün sıkıntılar. büyük bişey olmadığı sürece takılmayın. bu dönemlerd eolur böyle şeyler

Uzakta bile olsak güzeldii canımm ne biliyimm msnde karsılılı film izleyelim karsılıklı kahve içelim sabaha kadar açık kalsın uyuyalım hepsiinin yeri ayrı ve güzel...Ama önemli olan özür dilemesi çok güzel bir davranış ...Aferin enişteye...

kübra'cım ben nişanlımla her tartıştığımda seni hatırlıyorum
o da geçti bu yollardan bak sabretti alttan aldı olacak bunlar diyorum
kendi kendimi telkin ediyorum
ev yerleştirmesi konusunda sürekli bir tartışma yaşıyoruz
o oraya olmaz, sen sosyetesin, avrupalı olmak zor tabii, diye laf sokup duruyor bana
ama ben ona bir kere bile dönüp sende köylüsün demedim kırılmasın diye
senin yorumların sürekli aklımda canım

adaşım 3 hafta 3 günün kalmıs doldu gözlerim valla..ayy bu ne alışkanlık size böyle

meltemim hepimiz dönem dönem geçiriyoruz sıkıntılı zamnalar..ben diyodumki nişanlıma biz seninle anlaşşamıyoruz..kesinlikle katılmazdı bu lafıma..şimdi doğru diyormussun diyor şakayla..hee bide diyorduki ben anlaşamıyorum deyince..çünkü sen anlaşılmaz birisin diyodu..şeytan diyo eda kalk şunu gırtlakla..oda kurtulsun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…