- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.761
kübracım erkek tarafı kaç bilezik taktılar canım?? bana 3 tane takılıcakmış..
canım nişanlım bana set in bilekliğini taktı ben kolye ve küpe kullanmadığım için sadece setin bilekliğini aldık onu taktı ve birde bilezik taktı. kayınvalidemle görümcemde birer bilezik taktılar. 3 tane bilezik oldu yani. hepsini nişanlım aldı. bizim yardım edenimiz olmadı maalesef.
İster istemez üzülürsün ama zamanla alışırsın canımcım...
Valla bizim değişmemiz şart bacım, hele şu sinir nöbetleri çok şey kaybettirir bize.
Nişanlım resti çekince normale döndüm ben, zaman zaman olsada eskisi gibi sık ve fazla olmuyor, küçük sinirler
banada aşkım hergün kaç tane istiyorsun diyip duruyor şiştim yaw 50 diyeceğim görecekkübracım erkek tarafı kaç bilezik taktılar canım?? bana 3 tane takılıcakmış..
daha öncede böyle ip uçları vermiştin ama ben ne olduğunu bilmiyorum canım çok özel değilse özet geçermisin
banada aşkım hergün kaç tane istiyorsun diyip duruyor şiştim yaw 50 diyeceğim görecek
dün moralim bozulmadı desem yalan söylerim..annemde normal dedi ama sanırım beni dahada üzmemek için söyledi..nişanda 2 takıldı..şimdide 3..moral bozmama gerek yok o zaman değilmi kübracım..gerçi nişanlımda destek olucak bileziklere ama bari 4 yapın dedim.off bilmiyorum
inanın o kadar üzgünüm ki yazmak bile istemiyordu canım....
ama bi baktım aynı şeyler konuşuluyor....
inanın stresten göz seyrimem gecmiyor devamlı sulanıyor kaşınıyor tamamen sinirsel....
nazar mı deydi bu çocuğa anlamadım ki...
hiç olmadığı kadar inat ve inkarcı...
ilk önce beni kırdı sonra bende onu kırdım ama önce ben özür dilycekmişim...
o hatalı değilmiş...söylediklerini de inkar ediyor...
lafımdan dönmycem sen hatalısın diyor bide.....
bende hayır sen başlattın diyorum kabul etmiyor
canım aslında yoruyor ama sanırım kendi evin ve eşin için yapıyorsun ya farkedemiyorsun. bacaklarım ağrıyor dün bütün gün çalıştım birde 9 a kadar mutfakta yemek yaptım bulaşık falan şimdi çıktı acısı
ne yemek yapıcam derdi gerçekten zor. sanki bir anda yemek çeşidi kalmamış gibi geliyor insana. dün sabahtan akşama kadar ne çorbası yapsam diye düşündm. sanki çorba kıtlığı var
dün moralim bozulmadı desem yalan söylerim..annemde normal dedi ama sanırım beni dahada üzmemek için söyledi..nişanda 2 takıldı..şimdide 3..moral bozmama gerek yok o zaman değilmi kübracım..gerçi nişanlımda destek olucak bileziklere ama bari 4 yapın dedim.off bilmiyorum
daha öncede böyle ip uçları vermiştin ama ben ne olduğunu bilmiyorum canım çok özel değilse özet geçermisin
banada aşkım hergün kaç tane istiyorsun diyip duruyor şiştim yaw 50 diyeceğim görecek
oyyy kıyamam benn kuzuma ben de çok sinirliyim gördügüm yerde o çantayı kafasına geçirecegimm aklı sıra telefonda bana erkeklik yapıooo hepsi de odun işte ....benim aglamaktan göz pınarım kurumuş sinir etti beni gıcık...
canımm insan alışır zamanla herhalde
şimdi daha yeni yeni alışmaya çalışıyrz.
ay hepimiz evlensekte yemek bulma derdi biraz hafifler.
kızlar netim gitti yazdıklarımı gönderemedim
esram en son buldum nerde yatrcağımı
3lü kanepeyi açtık.çift kişilik yorganım vardı açılmamış onu açtım birde nevresim geçirdik birlikte
daha doğrusu ben bilmiodum nişanlıma yardım ettim
ama evden çıkmak zor oldu ayy ne bilim orda evim var ben sokakta kaldım sanki minibüse bindim döndüm.
Bebişimm hiçç canını sıkma bak etrafına ya herkes bir takım sıkıntılar yasıyor ben kimsenin ilişkisinin 4/4'lük olduguna inanmam...ufak tefek bile olsa herkesin derdi var sııkıntısı var zaten hersey kusursuz olsa hani dersin bu adamda bir sey var?benim aklıma binbir türlü soru işareti gelir?Kübra'dan örnek vericek olursam dügünden birkaç gün önce bile kız sıkıntılar yasadı...Bunlar da nazar boncugumuz olsun ne diyim canım...
zeynep çim insan evinden ayrılmak istemiyor. biz boş evde bile saatlerce dururduk
aynen canım şimdi hatırllamıyorum bile neye üzüldüğümü. geçiyor bütün sıkıntılar. büyük bişey olmadığı sürece takılmayın. bu dönemlerd eolur böyle şeyler
kübra'cım ben nişanlımla her tartıştığımda seni hatırlıyorum
o da geçti bu yollardan bak sabretti alttan aldı olacak bunlar diyorum
kendi kendimi telkin ediyorum
ev yerleştirmesi konusunda sürekli bir tartışma yaşıyoruz
o oraya olmaz, sen sosyetesin, avrupalı olmak zor tabii, diye laf sokup duruyor bana
ama ben ona bir kere bile dönüp sende köylüsün demedim kırılmasın diye
senin yorumların sürekli aklımda canım
Uzakta bile olsak güzeldii canımm ne biliyimm msnde karsılılı film izleyelim karsılıklı kahve içelim sabaha kadar açık kalsın uyuyalım hepsiinin yeri ayrı ve güzel...Ama önemli olan özür dilemesi çok güzel bir davranış ...Aferin enişteye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?