- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.741
kızlar selamlar naptınız?? sabahtan beri gelemedim nasılsınız?? dün nişanlımlardaydım..hastaydı ve işe gitmemişti..neyse yemek yedik vs.eve gitmeden bulaşıkları yıkadım..oda mutfakta sigara içerken bir yandan begendiğimiz davetiyelerin fotograflarını çekti..kızların görmesi lazım dedim..üşenmedi tek tek çekti sırf sizin için kızlar..şimdi bu davetiyeler arasında oylama yapalımmı??sizin fikirleriniz önemli benim için..
QUOTE]
edoş can hoşgelmişsen kuzum bende nerde kaldı bu kız ya diyordum kendi kendime baktım davetiyeler hemen beğendiklerimi ekliyorum canımmm çok hoş bunlarr ya
Eki Görüntüle 185452
Eki Görüntüle 185453
Eki Görüntüle 185451
canım dizimi izleyemiştim onu izledim..toplantı vs var..yoğunluk var..kalpli davetiye önde kızlar sağolun..
Ah meltem bir an önce kavuş bekledikçe farklı bakışlr çıkıyor eminim.
ışıl yaşını merak ediyorum nek adar süredir birliktesin
ve ne kadar süre nişanlsıın
ve daha önce aileler de olumsuz durumlar oldumu
Edaa 1 aya düştük kız, 4 hafta olsa bile 1 yazısı heyecanlandırıyo
bi arkadasım var oda 18 haziran da evleniyo esoşş..beni hergün arayıp çizelgeme bak diyokaç günüm kalmış..bende hesaplıyorum hemen..evet en yoğun ay bizi bekliyo balım..hele bu ayın nasıl gectigini anlamıcaz..
Çevremde hiç nişan atan birini görmemiştim kızlar en yakın arkadasım kız nişanı atıldı erkek tarafından...sebep de kızın ailesi onları evine davet etmemiş bundan dolayı çok üzgünüm,çok etkilendim ...hani insan düşünüp düşünüp kafasında kurar ya öyle bir durum bende ki...küs kalma taraftarı degilim hiç küs kalmadık...
Işıl kendi ailenle konusamıyorsan erkek tarafıyla görüş arkadaslarıyla filan da msjlasmayı bırak onlar ne bilebilirler ki?
Arkadaşlar nişanlandım 28-29 arasında yaşım, sevgilim 35 yaşında yani nişanlım.
Kızlar ışılın başka bir konusuna bakındım ikiside olgun insanlar.
Bir yerde ters giden bir şeyler var gerçekden allahım yardımcısı olsun.
İnsan bu tarz yazıları okudukça etkileniyor gerçekden.
Evet canım, valla heyecanlanıyorum yaa, çocuk odası karman çorman orası biran önce toplansın istiyorum. Bu haftasonu büyük ihtimal gelinlik ayakkabımı alıcam, bu ay gelinlik provam var :))
Ablam 2 kere nişan attı, gerçekten çok zor insan çok yıpranıyor, sen kendi derdine yanarken birde elalemin lafları iyice bunaltıyor insanı. O nedenle annem benden çok korkuyor...
Arkadaşlar nişanlandım 28-29 arasında yaşım, sevgilim 35 yaşında yani nişanlım.
Kızlar ışılın başka bir konusuna bakındım ikiside olgun insanlar.
Bir yerde ters giden bir şeyler var gerçekden allahım yardımcısı olsun.
İnsan bu tarz yazıları okudukça etkileniyor gerçekden.
edoşşşş kız davetiyelere bayıldım iyiki paylaştın daha önce görmemiştim ben en çok puzzle olanı beğendim ilginç şeyler hoşuma gidiyorbende aşkıma göstereyim bu davetiyeleri:)
nilay'cım bence de ters giden ciddi bişeyler var
benim müdürümün arkadaşı evlenmek üzereyken yani davetiyeleri dağıtırken
nişanlısına seni arkadaş olarak görüyorum eşim gözüyle bakamıyorum sana diyip ayrılmış
bi teyzem var, o da evi tutuldu gelinliği dikildi davetiyeler dağıtıldı, düğüne 1- 2 hafta kala nişanı attılar nedeni de damadın evlilik korkusu, özgürlüğüne fazlası ile alışmış biriydi sıkılmıştı beyefendi
Allah korusun kızlar, gerçekten herşey biz insanlar icin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
ben manitaya diyorumki yapboza çok güldüm..hayır o puzzle diyor ne pazısı diyorum o yapboz
oda bana değişik geldi ama düğün için ağır olsun dedi kızlar..sade şık bişi seçicem içlerinden fıstıgım
zaten hepsi çok güzel canım hepsini çok beğendim paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim
bişi değil fıstıgım..işine yaradıysa çok sevindim..
peki esra ablan daha sonra velendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?