2011 gelin adayları buyrun sohbete

ışılcım kaç yaşındasın sen

meltemcim böyle düşünmene şaşırdım senden beklemezdim ne dmek 1 saat konuşuyoz artık beni sevmiyomu acaba çocukmusun sen öyle liseliler gibi
biz bazen 5 dk konuşuyoruz yatınca o kadar
bazen 15dk
bazen mesela geçen gece sabah 5e kadar konuştuk
hala çok şükür ilk günkü gibi heyecanlıyız
hatta dahada artıyo emin olabilirsin

ama o 15dk konuşmada bile konuşulanlar çok önemli meltemcim
5.yılımızdayız ve bir kere bilmem küs yattığımızı

Ah meltem bir an önce kavuş bekledikçe farklı bakışlr çıkıyor eminim.

ışıl yaşını merak ediyorum nek adar süredir birliktesin
ve ne kadar süre nişanlsıın
ve daha önce aileler de olumsuz durumlar oldumu

Çevremde hiç nişan atan birini görmemiştim kızlar en yakın arkadasım kız nişanı atıldı erkek tarafından...sebep de kızın ailesi onları evine davet etmemiş bundan dolayı çok üzgünüm,çok etkilendim ...hani insan düşünüp düşünüp kafasında kurar ya öyle bir durum bende ki...küs kalma taraftarı degilim hiç küs kalmadık...

Işıl kendi ailenle konusamıyorsan erkek tarafıyla görüş arkadaslarıyla filan da msjlasmayı bırak onlar ne bilebilirler ki?

Arkadaşlar nişanlandım 28-29 arasında yaşım, sevgilim 35 yaşında yani nişanlım.

Kızlar ışılın başka bir konusuna bakındım ikiside olgun insanlar.
Bir yerde ters giden bir şeyler var gerçekden allahım yardımcısı olsun.
İnsan bu tarz yazıları okudukça etkileniyor gerçekden.

Evet canım, valla heyecanlanıyorum yaa, çocuk odası karman çorman orası biran önce toplansın istiyorum. Bu haftasonu büyük ihtimal gelinlik ayakkabımı alıcam, bu ay gelinlik provam var :))

Ablam 2 kere nişan attı, gerçekten çok zor insan çok yıpranıyor, sen kendi derdine yanarken birde elalemin lafları iyice bunaltıyor insanı. O nedenle annem benden çok korkuyor...

allah yardımcısı olsun herkesin

şu eşim ve ailesi bölümünü okuyorum inanamıyorum orda yazılanlara ya
korkutucu

edoşşşş kız davetiyelere bayıldım iyiki paylaştın daha önce görmemiştim ben en çok puzzle olanı beğendim ilginç şeyler hoşuma gidiyor bende aşkıma göstereyim bu davetiyeleri:)

peki esra ablan daha sonra velendimi

nilay'cım bence de ters giden ciddi bişeyler var
benim müdürümün arkadaşı evlenmek üzereyken yani davetiyeleri dağıtırken
nişanlısına seni arkadaş olarak görüyorum eşim gözüyle bakamıyorum sana diyip ayrılmış

bi teyzem var, o da evi tutuldu gelinliği dikildi davetiyeler dağıtıldı, düğüne 1- 2 hafta kala nişanı attılar nedeni de damadın evlilik korkusu, özgürlüğüne fazlası ile alışmış biriydi sıkılmıştı beyefendi
Allah korusun kızlar, gerçekten herşey biz insanlar icin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

edoşşşş kız davetiyelere bayıldım iyiki paylaştın daha önce görmemiştim ben en çok puzzle olanı beğendim ilginç şeyler hoşuma gidiyor bende aşkıma göstereyim bu davetiyeleri:)

ben manitaya diyorumki yapboza çok güldüm..hayır o puzzle diyor ne pazısı diyorum o yapboz
oda bana değişik geldi ama düğün için ağır olsun dedi kızlar..sade şık bişi seçicem içlerinden fıstıgım

amin canım amin..Ondan bundan şikayet ediyoruz ama şükretmiyoruz işte

zaten hepsi çok güzel canım hepsini çok beğendim paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim

Işılll şimdi daha önce açtıgın konuları okudum ama sen zaten sessiz kalarak nişanlına çok güzel bir yol hazırlamışsın bir kızla mı buluştu madem öyle yerini de biliyormussun sen de git çok güzel kapagını yap ayrıl o mekandan ...kaçan kovalanır ben sana söyleyim sen böyle kendinden taviz verdikçe o daha çok seni üzer....erkekler her zaman kendi ayakları üzerine basan saglam kızları severler..senin kafan zaten soru işaretleri ile dolu durumda ben de kaynanamla aynı binda da oturacagım kaç aydır burada kızlarla konusuyoruz bir günden bir güne kızlar ben kaynanamla aynı binada oturacagım ne yapacagım demedim aksine ne güzel kalabalı olacagız diye sevindim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…