- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.721
2 sene varya beni o kadar güzel jestlerle ayagımı yerden kestiki....ya ne istediysem yaptı birbirimizi özledigimiz zaman ya o uçaga atlardı ya da ben hemen birbirimizin yanına koşardık...her gece telefon açık uyurduk....birbirimizin nefesini dinlerdik....ben de bazen düşünüyorum peki bunları yapan insana şimdi ne oldu?hiçbirisinden eser yooo..adam parmagıma yüzügü taktı ve rahatladı kısa ve öz diyecegim tek kelime bu ...son 1 haftadır çok üzüldüm...gözümde göz yası kurulugu çıktı ama herkes değişiyor erkeklerde değişiyor benim cicim ayım 2 sene sürdü kızlar....babalarımız değişmedi mi?amcam ya evliligin ilk aylarında yengeme ne güzel jestler yapardı şimdi o adamdan eser yok....
Canım bunları seni üzmek için yazmıyorum ama kuzenimin ex nişanlısıda aynı şeyi yaptı.
Son zamanlarda çok ilgisiz davrandı, hatta salon bile tutulmuştu, neymiş evlilik yükü ağır gelmişmiş sonra ayrıldılar tabi.
30 yaşına gelip hala büyüyememiş insan o kadar çokki, bu insan emin ol evlenseniz bile o psikolojiden kurtulamayacaktır.
Bekar hayatı yaşayan insanlar daha güçlü olması gerekiyor, bence bunlar bahane canım...
2 sene varya beni o kadar güzel jestlerle ayagımı yerden kestiki....ya ne istediysem yaptı birbirimizi özledigimiz zaman ya o uçaga atlardı ya da ben hemen birbirimizin yanına koşardık...her gece telefon açık uyurduk....birbirimizin nefesini dinlerdik....ben de bazen düşünüyorum peki bunları yapan insana şimdi ne oldu?hiçbirisinden eser yooo..adam parmagıma yüzügü taktı ve rahatladı kısa ve öz diyecegim tek kelime bu ...son 1 haftadır çok üzüldüm...gözümde göz yası kurulugu çıktı ama herkes değişiyor erkeklerde değişiyor benim cicim ayım 2 sene sürdü kızlar....babalarımız değişmedi mi?amcam ya evliligin ilk aylarında yengeme ne güzel jestler yapardı şimdi o adamdan eser yok....
Yeni evlilerden bunları dinlemek güzell gerçekten bilinçleniyo insan burda
iyiside kötüsüde
kübracım tebrik edemimiştim sabah seni
rabbim ömür boyu sıcaklığınızı sevginizi azaltmasın
hergününüz inş. Böyle ilk günlerdeki gibi geçerr
Benim nişanlıcım beni kakıda güler yüzle karşıla bana yeter yumurta kırar yeriz diyor kuzucuk şimdilik umarım bu fikir kalıcı olur ben hep gülerim
nilaycım kadın olmak zor bize çokkkk görev düşüyor çok fedakarlık. gün gelecek yapacaksın fedakarlıkalrını oda yapacak. bak kendin anlatıyorsun özür dilemiş. bu bence evliliklerde çok önemli hatasını görebilen bi eş. ya kafasının dikine gitse seni dahada kırsa. allah korusun. kıymetini bilin sevdicekleirnizin. benim eşimde öyle devamlı müdahale ediyordu baktı ki ben alınganlık gösteriyorum susuyor artık. beni kırmamak için. arada olduğunda bu sefer de ben alınganlık yapmamaya çalışıyorum arayı bulacağız kızlar.
Yokkk canımm neden kırılıyım ki....ama işte insan ilk basta bunları yasayınca daha sonrada bekliyor beni üzen sadece bu nokta oldu yoksa hepimiz biliyoruz erkeklerin değiştigini....
Umarım canım yok o konuda beni hiç yanıltmadı şükür.Her zaman özür dilemesini bildi bu zamana kadar.Bir çok davranışımıda alttan aldı saolsun.Bende değişttim değişmeye çalışıyorum.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
parayı teklıf edıcem hatta maaddı durumunu bılır dıye eltıme sorucam, o kız da ıyı bı kız bence doldurusa gelıyor para konusunu benımkısı dolduruyor onları onlar da sonra bana kötuymus gıbı görunuyor,
o eltıme kıza sorucam bakıcam para konusunu bılırsın dıcem ıhtıyacı varsa altınları teklıf edıcem bı kere ıstemıstı altınlarla borclarımı oderım ddemıstı hayır gıt baskasınla evlen al altınlarını demıstım, sımdı burnum surttu teklıf etmesı bendeen. Belkı sebep budur maddı durumu musaıt degıldır, ınsanlık halibu olabılır.
İster istemez üzülürsün ama zamanla alışırsın canımcım...
Valla bizim değişmemiz şart bacım, hele şu sinir nöbetleri çok şey kaybettirir bize.
Nişanlım resti çekince normale döndüm ben, zaman zaman olsada eskisi gibi sık ve fazla olmuyor, küçük sinirler
kızlar selamlar naptınız?? sabahtan beri gelemedim nasılsınız?? dün nişanlımlardaydım..hastaydı ve işe gitmemişti..neyse yemek yedik vs.eve gitmeden bulaşıkları yıkadım..oda mutfakta sigara içerken bir yandan begendiğimiz davetiyelerin fotograflarını çekti..kızların görmesi lazım dedim..üşenmedi tek tek çekti sırf sizin için kızlar..şimdi bu davetiyeler arasında oylama yapalımmı??sizin fikirleriniz önemli benim için..
QUOTE]
edoş can hoşgelmişsen kuzum bende nerde kaldı bu kız ya diyordum kendi kendime baktım davetiyeler hemen beğendiklerimi ekliyorum canımmm çok hoş bunlarr ya
Nilay her sabah aynı saatte uyanırdık ...kahvaltı süresince konusurduk kahvaltı yapıp yapmadıgımı kontrol ederdi...evden çıkmadan önce ne giydigimi sorardı...gün içerisinde görüntülü konuşmayla beni arardı...hasta oldugum zaman ilgilenirdi...ama şimdi gün içerisinde en fazla 1 saat konusuyoruz...artık beni sevmiyormu acaba diye bile düşünüyorum?
niye ediyorsun ya ışıl senide anlayamıyorum şimdi
Nilay her sabah aynı saatte uyanırdık ...kahvaltı süresince konusurduk kahvaltı yapıp yapmadıgımı kontrol ederdi...evden çıkmadan önce ne giydigimi sorardı...gün içerisinde görüntülü konuşmayla beni arardı...hasta oldugum zaman ilgilenirdi...ama şimdi gün içerisinde en fazla 1 saat konusuyoruz...artık beni sevmiyormu acaba diye bile düşünüyorum?
niye ediyorsun ya ışıl senide anlayamıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?