2011 gelin adayları buyrun sohbete

Meltem'cim seni kırmak istemiyorum ama bence nişanlın özüne dönmüş.
Çevremde o kadar çok mübalağa erkekler varki, evlendikten sonra özlerine dönüyorlar.
Yani senin gerçek eş adayın bu, bence onu öyle kabul et, çok şey bekleme, Kübra'nında dediği gibi beklenti yüksek olmayınca hayat çok daha güzel oluyor...
Benim hiç cicim ayım olmadı biliyormusun?
Yani nişanlım öyle çok uçuk şeyler yapmadı, ama şuan küçük bir hediyesi bile beni inan o kadar mutlu ediyorki, hatta bir mektubu vardır okudukça beni ona daha çok bağlıyor. Beklentim olduğu zaman hep hayal kırıklığına uğradım, ama hiç beklemediğim zamanlarda ise beni çok duygulandıran sürprizlerle karşılaştım. Belkide beklentim yüksek olsaydı o küçük hediyeler bile beni mutlu etmeyecekti...

Yeni evlilerden bunları dinlemek güzell gerçekten bilinçleniyo insan burda
iyiside kötüsüde

kübracım tebrik edemimiştim sabah seni
rabbim ömür boyu sıcaklığınızı sevginizi azaltmasın
hergününüz inş. Böyle ilk günlerdeki gibi geçerr

Benim nişanlıcım beni kakıda güler yüzle karşıla bana yeter yumurta kırar yeriz diyor kuzucuk şimdilik umarım bu fikir kalıcı olur ben hep gülerim

parayı teklıf edıcem hatta maaddı durumunu bılır dıye eltıme sorucam, o kız da ıyı bı kız bence doldurusa gelıyor para konusunu benımkısı dolduruyor onları onlar da sonra bana kötuymus gıbı görunuyor,
o eltıme kıza sorucam bakıcam para konusunu bılırsın dıcem ıhtıyacı varsa altınları teklıf edıcem bı kere ıstemıstı altınlarla borclarımı oderım ddemıstı hayır gıt baskasınla evlen al altınlarını demıstım, sımdı burnum surttu teklıf etmesı bendeen. belkı sebep budur maddı durumu musaıt degıldır, ınsanlık halibu olabılır.

Meltem anlattığın herşeyi şimdi biz yaşıyoruz.Haftada en az iki kere görüşüyoruz.Özledim dediğim anda nişanlım anında yanıma geliyor.Tüm hafta sonunu sabahdan akşama kadar birlikde geçiriyoruz.Her gece aynı saatte yatağa giriyoruz tel açık uyuyoruz artık biri ne zaman uyanırda teli kapatırsa.Sabahları beni nişanlım uyandırıyor.Fıstığım dikkat et,otobüs kalabalık mı,vapurda dışarda durma,sakın üşütme dünde işle ilgili destek çıktı bana saolsun.Bizimde 1 yıl 1 ay oldu.Bunun 5 ayında parmağımda yüzük vardı.Valla korktum biran oy oy oy.allahım değiştirmesin

allah razı olsun canım. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Benim nişanlıcım beni kakıda güler yüzle karşıla bana yeter yumurta kırar yeriz diyor kuzucuk şimdilik umarım bu fikir kalıcı olur ben hep gülerim

ohhh bu akşam yemekte ne var karıcım

2 tebessüm bir kahkaha

ohhh doydum valla şimdiden

Yokkk canımm neden kırılıyım ki....ama işte insan ilk basta bunları yasayınca daha sonrada bekliyor beni üzen sadece bu nokta oldu yoksa hepimiz biliyoruz erkeklerin değiştigini....

Umarım canım yok o konuda beni hiç yanıltmadı şükür.Her zaman özür dilemesini bildi bu zamana kadar.Bir çok davranışımıda alttan aldı saolsun.Bende değişttim değişmeye çalışıyorum.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Yokkk canımm neden kırılıyım ki....ama işte insan ilk basta bunları yasayınca daha sonrada bekliyor beni üzen sadece bu nokta oldu yoksa hepimiz biliyoruz erkeklerin değiştigini....

İster istemez üzülürsün ama zamanla alışırsın canımcım...

Valla bizim değişmemiz şart bacım, hele şu sinir nöbetleri çok şey kaybettirir bize.
Nişanlım resti çekince normale döndüm ben, zaman zaman olsada eskisi gibi sık ve fazla olmuyor, küçük sinirler

niye ediyorsun ya ışıl senide anlayamıyorum şimdi

Nilay her sabah aynı saatte uyanırdık ...kahvaltı süresince konusurduk kahvaltı yapıp yapmadıgımı kontrol ederdi...evden çıkmadan önce ne giydigimi sorardı...gün içerisinde görüntülü konuşmayla beni arardı...hasta oldugum zaman ilgilenirdi...ama şimdi gün içerisinde en fazla 1 saat konusuyoruz...artık beni sevmiyormu acaba diye bile düşünüyorum?

O konuda sizle tanışdıkdan sonra bende çok rahatım canım.
Allahıma şükürler olsun ki en son kaynanamı ziyaretimizden beri hiç kırmadık birbirimizi.
Seviyorum ben bu çocuğu yanımda olsun yeter hafta sonunu bekliyoruz görüşmek için tüm gün plan yaptık sorun çıkmaması için hafta sonu çok uslu kızım ben.Aneyinde gönlünü alayım da

Yok meltemcim daha neler.Neden sevmesin seni bence yine çok seviyor hemde her zamankinden çok.Sadece şimdi içi çok daha rahat biliyor ki sende onu çok seviyorsun kaybetme korkusu yok.Nişanlımda aynı sevdiğin gibi ilişkimiz aynı yazdıkların gibi eksiği yok fazlası var derler ya aynen öyle.Yüzük takıldıkdan sonrada değişmedi aksine arttı.Evlenince değişir mi evet değişicek bende değişicem.O yüzden beklentimde inanın bana yok.Zaten ben yapı olarakda sevdiğim kadar duygusal değilim.Aksine bu duygusallıklar zaman zaman olsa diye bile düşünüyorum.Sende sıkma canını beklentini düşük tut.Bunları yaşayan ne ilk kişisin ne de son.Bu açıdan bakalım ve mutluluğumuzun tadını çıkaralım

ahh meltem sakın böyle şeylere kapılma. sen o bir saat içerisindeki konuşmalarına bak. onlarda değişen bişey var mı. insanlar ilk günkü heyecanlarını yitirebiliyorlar. zaman zaman geri gelir onlar.

niye ediyorsun ya ışıl senide anlayamıyorum şimdi

Aynen deniz yorumuna katılıyorum.

Işıl bende anlayamıyorum seni.Adam sana düğünü erteliyelim seni evde göreyim diyor bir nevi deneme süresi.Sen bunları bir kenara bırakıp maddi durumu etkilidr belki takılarımı teklif edeyim içi rahatlasında evlenelim diyorsun.

Evlendikden sonra ne olacak peki diyelim ki tek neden maddiyat ki seni üzmek istemem ama öyle olduğunu hiç düşünmüyorum.Evlendiniz ve eşin yine sıkıntıya düştü.Sana dedi ki biz evlendik ama ben bu evlilikden emin değilim mutlu değilim boşanalım(Allah korusun).Ne yapacaksın?Acaba şimdi neye canı sıkıldı diyip kendi kendini mi yiceksin?Sorun yine maddiyatsa para mı bulcaksın evlilik devam etsin diye?

Lütfen beni yanlış anlama bu durum benim başımada gelebilir allahım kimsenin başına vermesin.Ama senin eş adayın büyümemiş çocuk.Sorumluluk almakdan korkuyor ve malesef ki ertelemenin çözüm olduğunu sanıyor.

Sorun maddiyat dahil olsa bunu sana açık yüreklilikle söylemesi gerekmez mi?Birlikde çözüm bulmanız gerekmiyor mu?Sen neden eltinden nişanlının arkadaşlarından medet umasın?Bu durumu herkes bilsin?

Ve sanmaki hepimiz burda maddi anlamda dört dörtlük olan insanlarızda hiç sorun yaşamıyoruz.Ama biz yaşadığımız sorunları çift olarak kendi içimizde çözümlüyoruz.Doğrusuda bu değil mi zaten?

Lütfen ama lütfen iyi düşün.

Tesekkürr ederimm kızlarr yorumlarınız için içimi rahatlattınız ne yasadıysam herseyi paylasıyorum sizinle sizi ço seviyorum....

Işılll ne parası ben anlamadım?Sen adamı elinde tutmak için paramı teklif edeceksin?Ben böyle şeylere çok karsıyım?Tatlı dil yılanı deliginden çıkartır bayan olmanın avantajını kullan?Telefonlarını açıyormu?Annesiyle ne konustun?

Biz öyle bir toplumda yaşıyoruz ki erkek evlenir boşanır.İkinci evliliğini yapar kimse adamında ikinci evliliği demez.Dense bile fazla umursanmaz adam ikinci evliliğini yine bir kızla yapabilir.

Ama bir bayan boşandığında anında dul damgası yer.Tekrar evlenmek istese gönlü sevse bile o artık duldur.İkinci evliliğide büyük ihtimalle dul olan kendinden yaşça büyük belkide çocukları olan biriyle yapar.Kaderine razı olur.

Bunları çevremizden hepimiz biliyoruz hepimiz duyuyoruz.Hiç evlenmemiş bir insana aşık olsa dahil o erkek kabul etmeyebilir.Kabul etse bile yeri gelir lafını yapabilir..

Bunu hepimiz biliyoruz ki evlilik bir bayan için tam bir dönüm noktası.Ne demek istediğimi anladınız sanırım.Bir erkek bir bayanın ilki olmak ister bir bayan ise bir erkeğin sonu olmak ister diye bir cümle vardı sanırım durum aynen bundan ibaret.

Evlilik asla çocuk oyuncağı değil.Ve bu tarz ciddi sorunlar varken özellikle bir erkek kendine güvenmiyor evliliğe hazır hissetmiyorken sırf kaybetmemek adına evlenilir mi?Bilmiyorum ya buraya bir arkadaş daha gelmişdi evleneyim olmadı boşanırım diyen bu durumda az çok ona benziyor.

Ne diyeyim allahım yardımcımız olsun gerçekden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…