- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.941
esracm üzülme yaa skma canını allah kullanırken inşallah içine sndrsn uzaklığın zorluğuda bu işte bırak skma canını sona yaklaşıyosnz artık az kaldı bacm
dün yazmıstın canımm o yüzden yazdım evin çook güzell
Canım görmeden almak zaten sıkıyor beni, birde anne baskısı var(
Kızlaar size halıları göstereyim bana fikir verirmisiniz çook kararsız kaldım(
Samimiyetinizde dayanarak yazıyorum artık az çok hepinizi tanıyorum siz de beni eleştirebilirsiniz yanlışlarım varsa;
Bazılarınızı silkelemek geliyor içimden ya kızlar buldunuz da bunuyormusunuz diye bir laf vardır bunu hatırlatmak isterim size bu adamlar neler yapıyorlar size siz daha neler istiyorsunuz?Denizzz halılarım içime sinmedi die dert yanmıştı bak şimdi ne kadar mutlu...Kızlar yapmayın,etmeyin kendinize gelin,silkelenin bu adamlar sizin için bunları yapıo.Yapmak zorunda demeyin çünkü artı dısarda evlenmeyi düşünen erkek bile yok.Geziyim,tozuyum,hayatımı yasayım modundalar hepsi de.Bu kadar takılmayın üçücü şeylere Allah korusun ilerde daha büyü acı yasadıgınız zaman üstesinden gelemezsiniz.Sizi samimi gördügüm için yazdım kırdıysam özür dilerim.
Canım görmeden almak zaten sıkıyor beni, birde anne baskısı var(
Kızlaar size halıları göstereyim bana fikir verirmisiniz çook kararsız kaldım(
Bu oturma odasına lux shaggy çiçekleri bordo, bizde bordo köşe takım almayı düşünüyoruz o nedenle tercih ettim, rengi buradakinden daha açık...
Bunu boş odaya atıcam, minderler ve kitaplığı koymayı düşünüyoruz. Güllerin kenarları turkuaz ve acı kahve, minderlerimde turkuaz ve acı kahve
Bunuda salona alalım dedi, 2 tane 3,5m2 olacak
Lütfen düşüncelerinizi söyleyin, o kadar kararsız kaldımki(
Bu oturma odasına lux shaggy çiçekleri bordo, bizde bordo köşe takım almayı düşünüyoruz o nedenle tercih ettim, rengi buradakinden daha açık...
[/url][/IMG]
Bunu boş odaya atıcam, minderler ve kitaplığı koymayı düşünüyoruz. Güllerin kenarları turkuaz ve acı kahve, minderlerimde turkuaz ve acı kahve
[/url][/IMG]
Bunuda salona alalım dedi, 2 tane 3,5m2 olacak
[/url][/IMG]
Lütfen düşüncelerinizi söyleyin, o kadar kararsız kaldımki(
Korkuyorum hatta tırsıyorum ama bunun sanırım bır faydası yok:18: bır arkadaş ne güzel söylemiş acısada öldürmez
kızlarrrr belkı konuyla alakalı degıl ama profılınızdeki çizelgeleri nasıl yapıyosunuz:) bende istiyorum
edacım ben evini şimdi gördüm çok çok güzel herşeyin
avizelerine bayıldım oturma odasındaki değişik geldi çok güzel
iyi günlerinde otur inş...
esracım bu kadar sıkma canını tatlım yaaaaaa
kırıldın sanırım özür dilerim..ama inan bende sinirlendim burada..senin beni anlaman için sert konusmam gerektigini düşündüm..
eğer nişanlına ailesinin yaptıklarından çok bahsedersen, zamanla artık hem senden bıkacak seni dinlememek için eve gec gelmek isticek,,sen konusacaksın o maç izlicek..dediklerini hiç takmıcak..zeynep bunları yaşayan bi yakınım var..yapılanları oda görüyo yada görmesi için hala zamanı var..yeterki sebebi sen olma..senden bilinmesin..şehir değiştiricek mekan değiştiricek biz bayan olarak kaldıramıyoruz..ama erkek böyle bişiyi hiç kaldıramaz..psikolojisini düşünmek bu yüzden sana düşüyo..ama onuda doğuran bi ANA var kötüsüyle iyisiyle..uzaktasın şkür et..tmmı canım..üzülme artık..
betüş kız biliyor musun en çok senin evini merak ediyorum:)
Ben ikinci halıyı çok beğendim esracım.
bide shaagy halı dediğin tüylü falan oluyo pofuduk gibi onlardanmı.
eğer onlarsa kullanışsız diyolar. ama bilmiyorum :44:
esracım markası ne ist. yerine gidp ordan ragat bakıp nişanlın aynı marka orada da vardır oradan alsın olmuyormu öyle daha rahat olur en azından bence eşyların fotolarını çıktı al halıcıya gitsen
Aslı'cım bu lux shaggy yani, ince tüylü, arkadaşlarım 2-3 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadılar.
bnde en çk boş odaya atacağın halıyı beğendm esracm shaggy olan halını azıcık daha açık bi renkmi seçseydn acaba.. ama eşyalarını sen bliyosun hepsi yanyana geldğinde çk uyumlu olacaklardr
Aslı'cım bu lux shaggy yani, ince tüylü, arkadaşlarım 2-3 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadılar.
Normal shaggyler hem zor temizleniyor, hemde zamanla tüyler yatay hal alıyor.
2. halıyı boş odaya atıcaz canım, kahve-turkuaz minderler aldık, onları ve kitaplığı oraya koyucam...
Markası padişah canım, baktım beğendim 100 tane model gönderdim ama yok...
Birde halılar pahalı burada 200 liraya sorduğum halı orada 100 lira o nedenle oradan alalım diyor ama beğendiğim modeller yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?