2011 gelin adayları buyrun sohbete

dün yazmıstın canımm o yüzden yazdım evin çook güzell

sağol canım
yerleşince Inşallah daha da güzel olur
evime gidip bişeyler yapmak istiyorum
işyerine geçirdiğim saatler bana artık cok boş ve anlamsız geliyor

Canım görmeden almak zaten sıkıyor beni, birde anne baskısı var (

Kızlaar size halıları göstereyim bana fikir verirmisiniz çook kararsız kaldım (

bakalım esra'cım halılarına
elbette güzel bir çözüm bulunur canım sıkma tatlı canını

Son düzenleme:

çok doğru hani insanlar kendine çeki düzen verir gibi düzeltmem gibi bir youmlar vardı dün altı üsüt iki halı için iki hafta konuşmadım nişanlıma neden benim istediğime karşı çıkıyor diye şimdi ay ne salakmışım ya kendimi üzmüşüm etrafımdakileri üzmüşüm ve onsuz geçen iki hafta boş iki paspal şey için takmıyorum artık o benim için sondu benimle mi yaşayacak bir sene sonra kaldırı atarım ya çok mu lazım huzur olmadıktan sonra artık şunun bilinceyim ki benden daha fazla en iyiisini istiyor ama imkanalr el vermiyor belkide. bakışım çok değişti mutluyum o evin anahtarını kendim açarak giriyorum ya orada deniz& y yazıyor yetiyor buzdolabımızın üstüne nikah şekerimiiz yapıştırmış o bana yetiyor artık bunlarla mutlu oluyorum

herşey boş ve anlamsız tek geçerli olan sevgim ve saygım ve o benim eşim ben onsuz anlamsızım
ben onsuz eksiğim onsuz yarımım

bana çok şey öğretti herşeye olumlu bakmayı hekesin kendi yağında kavurulduğuğnu
o kapıyı kapattığında yaşanaların daha kıymetli olduğunu
bugün doğum günü nişanlmıın ve bir kez daha ona aşık oldum bir kez daha yenilendim onunla

meltem tşk ediyorum ...

Bu oturma odasına lux shaggy çiçekleri bordo, bizde bordo köşe takım almayı düşünüyoruz o nedenle tercih ettim, rengi buradakinden daha açık...

Bunu boş odaya atıcam, minderler ve kitaplığı koymayı düşünüyoruz. Güllerin kenarları turkuaz ve acı kahve, minderlerimde turkuaz ve acı kahve

Bunuda salona alalım dedi, 2 tane 3,5m2 olacak

Lütfen düşüncelerinizi söyleyin, o kadar kararsız kaldımki (

Son düzenleyen: Moderatör:
edacım ben evini şimdi gördüm çok çok güzel herşeyin
avizelerine bayıldım oturma odasındaki değişik geldi çok güzel
iyi günlerinde otur inş...

esracım bu kadar sıkma canını tatlım yaaaaaa

gayet güzel Esra'cım
hiç canını sıkma, baktın ki kötü veya halılara ısınmadın 1-2 sene sonra değiştirirsin
ama bunlar da gayet güzel

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben ikinci halıyı çok beğendim esracım.
bide shaagy halı dediğin tüylü falan oluyo pofuduk gibi onlardanmı.
eğer onlarsa kullanışsız diyolar. ama bilmiyorum :44:

Konuya en derin yerinden dalmışsın arkadaşım maşallah

Ben yamadım ki çizelgemi edoşş yaptı

esracım markası ne ist. yerine gidp ordan ragat bakıp nişanlın aynı marka orada da vardır oradan alsın olmuyormu öyle daha rahat olur en azından bence eşyların fotolarını çıktı al halıcıya gitsen

yok kırılmadım
ben nişanlıma zaten bunlardan bahsetmiyrm
ztn kimseyle konuşmadığım için size anlatıyrm
annesini ya da abisini kötülemem yüzüne
bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam ben

Esracım halıların gayette şık.
Özellikle 1. ve 2. sine bayıldım ve sende zaten diğer eşyalara uygun düşünmüşsün.
Canını sıkmanı geretirecek inan hiç bir şey yok.

Ben ikinci halıyı çok beğendim esracım.
bide shaagy halı dediğin tüylü falan oluyo pofuduk gibi onlardanmı.
eğer onlarsa kullanışsız diyolar. ama bilmiyorum :44:

Aslı'cım bu lux shaggy yani, ince tüylü, arkadaşlarım 2-3 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadılar.
Normal shaggyler hem zor temizleniyor, hemde zamanla tüyler yatay hal alıyor.
2. halıyı boş odaya atıcaz canım, kahve-turkuaz minderler aldık, onları ve kitaplığı oraya koyucam...

Markası padişah canım, baktım beğendim 100 tane model gönderdim ama yok...
Birde halılar pahalı burada 200 liraya sorduğum halı orada 100 lira o nedenle oradan alalım diyor ama beğendiğim modeller yok (

esracım ben 2. halına özellikle bayıldım
mobilyalarıma uyuyo diosun diğerleride şık bence canını sıkcak bişey değiller
2.çok hoş ama

olsun güzel beğenmişin şimdi gözünü boş geliyordur eşyalar ve perdeler le bütünlük sağlar merak etme şimdidien hayırlı olsun

esra halılarını bende beğendim canım. lux shagy ler gerçekten dediğin gibi kullanışlı oluyor diğer shagyler gibi değil. biz girişe ve salona halı alamamıştık bu hafta sonu bakacağız. eğer içine sinmiyorsa erteleyebilirsin canım. benim bir çok şeyim eksik kaldı.

esracım 1,değilde 2,3 üncü gayet güzel bitanem nesini begenmedin..ben çok begendim..ama bordo koltuk alma evini çok boğar bitanem..eğer illa bordo alıcaksan az bordosu olan sade bi halı alsın mesela kırmızı yerleri bordo olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…