2011 gelin adayları buyrun sohbete

merterden fatih emniyet dediğin gbi en fazla 20 dk srer cnm metroya gelişin çk uzun srmycekse rahat olr senn için

bnde evlendkten snra 2 vesait değştiricem en az 1 saat yolum olucak

alışırsın sende canım zamanla
valla ilk zamanlarımdayım daha belkide o yüzden ama yorulmuyorum bir kuvvet var bende. inşallah böyle olurum hep dayanıklı. belkide ilk günlerin verdiği heyecandan

walla eda o konuda çok cesaretliyim heryeri buluurm yani mesela geçende iş görüşmem etilerdeydi hiç gitmemiştim gittim çok rahat buldum o konuda cesaret var bendee

alışırsın sende canım zamanla
valla ilk zamanlarımdayım daha belkide o yüzden ama yorulmuyorum bir kuvvet var bende. inşallah böyle olurum hep dayanıklı. belkide ilk günlerin verdiği heyecandan

darısı başıma kübra yatak odası perdemi böyle istiyorum fikrim değşmezse Eki Görüntüle 186130 moblyalarıma uyar herhalde dmi kızlar szce kahve tonlar kullanmalımymEki Görüntüle 186131

merhaba kızlar bizim tarihler kesinleşti
23 haziran nikah
29 haziran kına
3 temmuzda düğünümüz olacak kısmetse

perde bence çok güzel uyar mobilyan beyaz ama cevzi sanırım onunla renklendirilmiş. kırık beyaz perde çok yakışıyor.

benimde mobilym seninki gibi beyaz kahve tonları perdemi kırık beyaz yaptırdım. fonu uysun diye sütlü kahve tonunda yaptırdım. yatak odam küçük koyu kahve boğardı

aynı durum bendede var eda bende aşkım sayesinde biraz kurtardım durumu bende ona sen benim gpsimsin diyorum gülüyor

bu kruvaze perdelere extra kanat gerekmiyo ama dmi bu şeklde kullanlıo die bliyorum kırık beyaza ikini bi renk katmak istersem storu stlü kahve yapablrm o da gzel olmaz herhalde bukeeeet sen ne diosn

Betüş yatak odan spor ama perde klasik canım bence uymaz ....Ben o perdeleri salona yakıştırıyorum ama yine de kullancak olan sensin içine nasıl sinerse öyle yaptır...Denizin giriş perdesi gibi japon perde düşünebilirsin....

Elçinimmm haber varmı görüşmenden?

Hejarrr nerelerdesin bacımmm sen?Hayırlı olsun...Topicin eskilerinden bir de Duygu vardı o da hiç ugramıyor artık ....

bu kruvaze perdelere extra kanat gerekmiyo ama dmi bu şeklde kullanlıo die bliyorum kırık beyaza ikini bi renk katmak istersem storu stlü kahve yapablrm o da gzel olmaz herhalde bukeeeet sen ne diosn

ben zebradan başka perde beğenemiyorum bana sorma istersen kuzucum sen bırak kruvazeyi az önce kkda birinin evinde katlamalı perde gördüm sütlü kahve gibi rengi süperdi dur bulayım kimin eviydi:)

canımmmmmmm
özledim sizleri valla
ya inan o kadar yoğundum ki
nişanlım 9 martta geldi 2 hafta sonra hemen yer baktık baya gezdik
çoğu yer tutulmuştu neyseki bulduk bi yerde
sonra nikah evraklarını hazırladık onun içinde gün kaldık kına yeri tuttuk
şimdide ev bakıyoruz,nişanlım geldiğinden beri bir koşuşturmaca
asıl önemli olanda ev ve eşyalar bakalım canım evide haftaya halldecz inş
sen nasılsın neler yapıyorsun canımm düğün ne zamandı

meltemcm aldığım moblyalar genel olarak spor salonmda bu perde kullanşlı olmaz herhalde çnkü bahçeye bakıyo ve stor olmadığında içerisi gzükecek.. kullanableceğim en uygn yer yatakoadsı ama denizin japon perdelerinide beğndm son kararım ne olr bnde blmiyorum ama şimdlk bu olsn istyrm bu perdeler çk hoşuma gdio

Katlamalı perdenin kullanımı çok zor zaten alt storu çıkmıyor o kesinlile siliniyor yıkama için de ilk önce boncuklarını söküyorsun mekanızmasını söküyorsun o ipin üzerine takılı oldugu için yerini ayarlamak gerekiyor tek basına takılmıyor mutlaka 2 kişinin takması gerekiyor...

bu evin sağol perdelerini çok beğendim bende meltem gibi japon perde düşün diyorum:)

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...niza-yeni-katildim-evime-beklerim-buyrun.html

annem geçen hafta perdeleri yıkadı 3 kişi 2 saatte taktık perdeleri tam işkence ama görüntüsü çok beğeniyorum bizim salon perdelerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…