- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.101
merterden fatih emniyet dediğin gbi en fazla 20 dk srer cnm metroya gelişin çk uzun srmycekse rahat olr senn için
bnde evlendkten snra 2 vesait değştiricem en az 1 saat yolum olucak
canımm stickerları sen sormuşsun sanırım,sıcak suya batırdığın bi bezi stickerin üstünde onlar yumuşayana kadar beklet.yapışkanları kolayca çıkıyor sonra,ben öyle yapmıiştım hiç iz kalmadı.
valla sendeki deli cesareti elçoş..yolları yeni tanıdıgın memelekette..ben de bir zaman yol korkusu vardı..hep gideceğim yere bir durak önceden inerdim ki yol geçmesin..acaba burasıymıydı.insemmi.yok inmeyim..bakırköymü burası..sanki değildi..düşünün otogarda inecegime halde inmiştim..iş görüşmesine gidicem..2 minübüs bir otobüs değiştirdim..bulamadım..param bitti allahtanda eve dönmüştüm..nişanlım benim googlem oldugu için bana her yer trabzon şimdi :86::86:
alışırsın sende canım zamanla
valla ilk zamanlarımdayım daha belkide o yüzden ama yorulmuyorum bir kuvvet var bende. inşallah böyle olurum hep dayanıklı. belkide ilk günlerin verdiği heyecandan
walla eda o konuda çok cesaretliyim heryeri buluurm yani mesela geçende iş görüşmem etilerdeydi hiç gitmemiştim gittim çok rahat buldum o konuda cesaret var bendee
darısı başıma kübra yatak odası perdemi böyle istiyorum fikrim değşmezse Eki Görüntüle 186130 moblyalarıma uyar herhalde dmi kızlar szce kahve tonlar kullanmalımymEki Görüntüle 186131 Eki Görüntüle 186132
valla sendeki deli cesareti elçoş..yolları yeni tanıdıgın memelekette..ben de bir zaman yol korkusu vardı..hep gideceğim yere bir durak önceden inerdim ki yol geçmesin..acaba burasıymıydı.insemmi.yok inmeyim..bakırköymü burası..sanki değildi..düşünün otogarda inecegime halde inmiştim..iş görüşmesine gidicem..2 minübüs bir otobüs değiştirdim..bulamadım..param bitti allahtanda eve dönmüştüm..nişanlım benim googlem oldugu için bana her yer trabzon şimdi :86::86:
perde bence çok güzel uyar mobilyan beyaz ama cevzi sanırım onunla renklendirilmiş. kırık beyaz perde çok yakışıyor.
benimde mobilym seninki gibi beyaz kahve tonları perdemi kırık beyaz yaptırdım. fonu uysun diye sütlü kahve tonunda yaptırdım. yatak odam küçük koyu kahve boğardı
bu kruvaze perdelere extra kanat gerekmiyo ama dmi bu şeklde kullanlıo die bliyorum kırık beyaza ikini bi renk katmak istersem storu stlü kahve yapablrm o da gzel olmaz herhalde bukeeeet sen ne diosn
bu kruvaze perdelere extra kanat gerekmiyo ama dmi bu şeklde kullanlıo die bliyorum kırık beyaza ikini bi renk katmak istersem storu stlü kahve yapablrm o da gzel olmaz herhalde bukeeeet sen ne diosn
Betüş yatak odan spor ama perde klasik canım bence uymaz ....Ben o perdeleri salona yakıştırıyorum ama yine de kullancak olan sensin içine nasıl sinerse öyle yaptır...Denizin giriş perdesi gibi japon perde düşünebilirsin....
Elçinimmm haber varmı görüşmenden?
Hejarrr nerelerdesin bacımmm sen?Hayırlı olsun...Topicin eskilerinden bir de Duygu vardı o da hiç ugramıyor artık ....
Betüş yatak odan spor ama perde klasik canım bence uymaz ....Ben o perdeleri salona yakıştırıyorum ama yine de kullancak olan sensin içine nasıl sinerse öyle yaptır...Denizin giriş perdesi gibi japon perde düşünebilirsin....
Elçinimmm haber varmı görüşmenden?
Hejarrr nerelerdesin bacımmm sen?Hayırlı olsun...Topicin eskilerinden bir de Duygu vardı o da hiç ugramıyor artık ....
meltemcm aldığım moblyalar genel olarak spor salonmda bu perde kullanşlı olmaz herhalde çnkü bahçeye bakıyo ve stor olmadığında içerisi gzükecek.. kullanableceğim en uygn yer yatakoadsı ama denizin japon perdelerinide beğndm son kararım ne olr bnde blmiyorum ama şimdlk bu olsn istyrm bu perdeler çk hoşuma gdio
Katlamalı perdenin kullanımı çok zor zaten alt storu çıkmıyor o kesinlile siliniyor yıkama için de ilk önce boncuklarını söküyorsun mekanızmasını söküyorsun o ipin üzerine takılı oldugu için yerini ayarlamak gerekiyor tek basına takılmıyor mutlaka 2 kişinin takması gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?