2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben zebradan başka perde beğenemiyorum bana sorma istersen kuzucum sen bırak kruvazeyi az önce kkda birinin evinde katlamalı perde gördüm sütlü kahve gibi rengi süperdi dur bulayım kimin eviydi:)

canım ama zebralar çok tutuyo ya bende mutfağıma yaptırıyım dedim küçücük bi cam. 1,5 metreye 2 metre 170 lira fiyat çıktı o da kampanyalı fiyatıymış

canımm alışınca insan arıyor o yüzden merak ettim çok sevindim yer bulmanıza canımm bizim sonbahara kalacak gibi gözüküyor temmuzda alacagız esyalarımızı ....

Betüş bizim mobilyalarımız da krem-kahverengi katlamalı perdemizi paylasıyım bak seninle fikir olur ama kullanımı çok zor canım....

canım ama zebralar çok tutuyo ya bende mutfağıma yaptırıyım dedim küçücük bi cam. 1,5 metreye 2 metre 170 lira fiyat çıktı o da kampanyalı fiyatıymış

artık bir zahmet gelinciği için yaptırıverecek kayınpederciğim ellerinden öpüyorum kendisinin Ben salona oturma odasına ve yatak odasına zebra düşünüyorum inşallah olur başka perde beğenemiyorum yaww

haklısın canım bende sizleri özledim valla
hayırlısı olsun canımcım ya bizde şimdi acayip bir koşuşturma bi yandan ev bakıyoruz eşya bakıyoruz
annem dantelleri sardırıyor
ama tatlı telalar çok şükür rabbimeee

kızlar sizleri kocaman öpüyorum
bugün gün bana cok uzun geldi, uykum geldi resmen
biraz temiz havaya çıkayım

yarın görüşürüz şekerler

ben salon için ikea da çok güzel perdeler var onlardan beğendim. Misafir odası içinde demin betül ün paylaştığı tarzda bi tül düşünüyorum. Zebra yıda çok beğeniyorum ama en çok mutfaklara yakıştırıyorum canım. Ama bi mutfak perdesinede o kdar vermek istemedim.

Ayy kızlar yaa valla uyuycam
bugün hiç dışarı çıkmadım ruhum sıkıldı sanki
meltem duyugudan bahsetmiş galiba
ben bi ara görüşmüştüm
msn de falan ama bidaha girmedi bende görüşmedim bayadır
onunda nişanı falan oldu bana resimlerini göndermişti

birşeyi çok beğenirsinde gözün parayı görmez ya benimkide zebra perdeye öyle oldu canım başka perde beğenebilsem hiç düşünmem de beğenemiyorum malesef:S mutfağa bambu stor alacağım ikeada hiç perde bakmadım gittiğimde bakayım

duyguyu tanımıyorum da ben en çok didemi merak ediyorum hiç ses yok inşallah iyidir. Birde sulkor vardı sultandı sanırım oda gelmiyor artık

ben zebradan başka perde beğenemiyorum bana sorma istersen kuzucum sen bırak kruvazeyi az önce kkda birinin evinde katlamalı perde gördüm sütlü kahve gibi rengi süperdi dur bulayım kimin eviydi:)

bu evin sağol perdelerini çok beğendim bende meltem gibi japon perde düşün diyorum:)

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...niza-yeni-katildim-evime-beklerim-buyrun.html

bn katlamalı perdeleri beğenyrm ama kullanmndan dolayı istemyrm salonmn ve yatak odamn camı bayağı byük her yıkamada uğraşamam onnla sadece kçk odaya katlamalı prde istyrm orası braz daha kçk ve tavanı alçak mutfağada beyaz zebra düşünüyorum ama salonla yatak odasına karar weremedm bi trlü.. ama yatak odasnda kruvazeyi beğeniyorum salonada japon olblr

ayy aslnda bn hç bişi blmiorm tabak çanak seçmek daha kolaydı yaa :)

Bukettt şimdi ilk önce denemek amaçlı odaya yaptırdık ama baktık kullanımı çok zor biz de 2 kişi ayarlıyoruz iplerini o yüzden salon perdesinden vazgeçtik bizim salon perdemiz fonlu brilliantdan yaptırmıştık 3 sene önce 550 tl'di...

duyguyu tanımıyorum da ben en çok didemi merak ediyorum hiç ses yok inşallah iyidir. Birde sulkor vardı sultandı sanırım oda gelmiyor artık

birde merve vardı
eftelyasanem di nicki
nişanlısı askere gidecekti
hiç rastlamadım kızlar heberiniz var mı ondan

bizim perdeler 15 yıllık tatlım takması tam işkence olduğuna katılıyor annem zaten en çok mutfaktaki bambu storunu seviyor kenşke tüm eve bambu yapırsaydım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…