- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.121
ben zebradan başka perde beğenemiyorum bana sorma istersen kuzucumsen bırak kruvazeyi az önce kkda birinin evinde katlamalı perde gördüm sütlü kahve gibi rengi süperdi dur bulayım kimin eviydi:)
canımmmmmmm
özledim sizleri valla
ya inan o kadar yoğundum ki
nişanlım 9 martta geldi 2 hafta sonra hemen yer baktık baya gezdik
çoğu yer tutulmuştu neyseki bulduk bi yerde
sonra nikah evraklarını hazırladık onun içinde gün kaldık kına yeri tuttuk
şimdide ev bakıyoruz,nişanlım geldiğinden beri bir koşuşturmaca
asıl önemli olanda ev ve eşyalar bakalım canım evide haftaya halldecz inş
sen nasılsın neler yapıyorsun canımm düğün ne zamandı
canım ama zebralar çok tutuyo ya bende mutfağıma yaptırıyım dedim küçücük bi cam. 1,5 metreye 2 metre 170 lira fiyat çıktı o da kampanyalı fiyatıymış
canımm alışınca insan arıyor o yüzden merak ettim çok sevindim yer bulmanıza canımm bizim sonbahara kalacak gibi gözüküyor temmuzda alacagız esyalarımızı ....
Betüş bizim mobilyalarımız da krem-kahverengi katlamalı perdemizi paylasıyım bak seninle fikir olur ama kullanımı çok zor canım....
artık bir zahmet gelinciği için yaptırıverecek kayınpederciğim ellerinden öpüyorum kendisininBen salona oturma odasına ve yatak odasına zebra düşünüyorum inşallah olur başka perde beğenemiyorum yaww
ben salon için ikea da çok güzel perdeler var onlardan beğendim. Misafir odası içinde demin betül ün paylaştığı tarzda bi tül düşünüyorum. Zebra yıda çok beğeniyorum ama en çok mutfaklara yakıştırıyorum canım. Ama bi mutfak perdesinede o kdar vermek istemedim.
Ayy kızlar yaa valla uyuycam
bugün hiç dışarı çıkmadım ruhum sıkıldı sanki
meltem duyugudan bahsetmiş galiba
ben bi ara görüşmüştüm
msn de falan ama bidaha girmedi bende görüşmedim bayadır
onunda nişanı falan oldu bana resimlerini göndermişti
Eki Görüntüle 186150 bak canımm bizim oturma odası perdemiz bu
ben zebradan başka perde beğenemiyorum bana sorma istersen kuzucumsen bırak kruvazeyi az önce kkda birinin evinde katlamalı perde gördüm sütlü kahve gibi rengi süperdi dur bulayım kimin eviydi:)
bu evin sağol perdelerini çok beğendim bende meltem gibi japon perde düşün diyorum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...niza-yeni-katildim-evime-beklerim-buyrun.html
Katlamalı perdenin kullanımı çok zor zaten alt storu çıkmıyor o kesinlile siliniyor yıkama için de ilk önce boncuklarını söküyorsun mekanızmasını söküyorsun o ipin üzerine takılı oldugu için yerini ayarlamak gerekiyor tek basına takılmıyor mutlaka 2 kişinin takması gerekiyor...
duyguyu tanımıyorum da ben en çok didemi merak ediyorum hiç ses yok inşallah iyidir. Birde sulkor vardı sultandı sanırım oda gelmiyor artık
Bukettt şimdi ilk önce denemek amaçlı odaya yaptırdık ama baktık kullanımı çok zor biz de 2 kişi ayarlıyoruz iplerini o yüzden salon perdesinden vazgeçtik bizim salon perdemiz fonlu brilliantdan yaptırmıştık 3 sene önce 550 tl'di...
birde merve vardı
eftelyasanem di nicki
nişanlısı askere gidecekti
hiç rastlamadım kızlar heberiniz var mı ondan
nişanı bozulmuş canım ama nedenini söylemedi arada uğruyor Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?