- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.061
daha ara fayanslarda yapılmadı o yüzden şuan mutfağın pekbirşeye benzediği söylenemez ama ümitliyimvallahhi evinin ve mutfağının fotolarını çekersen çok makbule geçer tatlım
Buket'cim kayınvalidenle aynı binadamı oturacaksınız?
hayır canım aynı semt ama bayağı mesafe var aramızda yürümeye kalksan 20 dk sürer arabayla 5 dk ama:)
Oooo süpermiş kız, aman nazar değmesin, topüğin en ballı gelini ilan ediyorum seni
Oooo süpermiş kız, aman nazar değmesin, topüğin en ballı gelini ilan ediyorum seni
sağol canım haklarını yiyemem siz beğenin biz alıcaz dediler bizde hem yeni bina diye hemde metroya ve carefoura hem migrosa 3 dk yürüme mesafesinde diye burayı beğendik sağolsun aldılar
kız esra neden öyle diyorsun en uzak olan sen değilmisin kaynanaya.
Benim ama Buket'in artıları çok canımcım her yönden Rabbim nazarlardan saklasın...
Ya bilmiyorum düşünceme katılırmısınız ama, çok yerde gördüm ve yaşadım aşk acısı çekmiş biri sonradan çok mutlu oluyor. Öncekinden ayrıldığına çok üzülüyor ama sonraki daha hayırlı çıkıyor. Belkide Allah üzüntünün karşılığını bu şekilde veriyor...
Benim ama Buket'in artıları çok canımcım her yönden Rabbim nazarlardan saklasın...
Ya bilmiyorum düşünceme katılırmısınız ama, çok yerde gördüm ve yaşadım aşk acısı çekmiş biri sonradan çok mutlu oluyor. Öncekinden ayrıldığına çok üzülüyor ama sonraki daha hayırlı çıkıyor. Belkide Allah üzüntünün karşılığını bu şekilde veriyor...
sağol canım benimBende aşkıma sık sık diyorum zaten ben dünyanın en şanslı insanıyım diye oda diyor hakikaten ben hayatımda senin kadar şanslı bir insan görmedim hep 4 ayak üstüne düşüyorsun diye ama biliyormusun esra şansımın dönmesi o yaşadığım olaydan sonra oldu 180 derece değişti hayatım çok üzüldüm ama ondan kurtulunca her işim rast gitmeye başladı
asıl şimdi ben seni en ballı ilan ediyorum. nerde oturacaksın canım ben güngörende oturuyorum.
kübra güngörende oturyon sen nerde pekala iş yerin
sağol canım benimBende aşkıma sık sık diyorum zaten ben dünyanın en şanslı insanıyım diye oda diyor hakikaten ben hayatımda senin kadar şanslı bir insan görmedim hep 4 ayak üstüne düşüyorsun diye ama biliyormusun esra şansımın dönmesi o yaşadığım olaydan sonra oldu 180 derece değişti hayatım çok üzüldüm ama ondan kurtulunca her işim rast gitmeye başladı
ben bursadayım canım ama yinede söyleyim beşevler:)
sağol canım haklarını yiyemem siz beğenin biz alıcaz dediler bizde hem yeni bina diye hemde metroya ve carefoura hem migrosa 3 dk yürüme mesafesinde diye burayı beğendik sağolsun aldılar
buda gzelmş buket kaydettm hemen :)
napıyosunz kızçeler
ayy valla çok uykum geldi
uyuyuvericem şimdii
buket,
senin kredi kartı olayı noldu kuzucum
ya metro falan diyince güngören sandım bende metroya yakınım istanbulda o yüzden
işyerim fatih te canım. hala güzergahı oturtamadım ama yaklaşık 40 dakika sürüyor gelişim.
ben bilmiyorum buket kötü bişey mi yaşadın daha sonramı tanıştık sözlünle.sözlünle diyorum hayırlısıyla 2 güncük kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?