2011 gelin adayları buyrun sohbete

Oooo süpermiş kız, aman nazar değmesin, topüğin en ballı gelini ilan ediyorum seni

sağol canım haklarını yiyemem siz beğenin biz alıcaz dediler bizde hem yeni bina diye hemde metroya ve carefoura hem migrosa 3 dk yürüme mesafesinde diye burayı beğendik sağolsun aldılar

Son düzenleme:
kız esra neden öyle diyorsun en uzak olan sen değilmisin kaynanaya.

Benim ama Buket'in artıları çok canımcım her yönden Rabbim nazarlardan saklasın...

Ya bilmiyorum düşünceme katılırmısınız ama, çok yerde gördüm ve yaşadım aşk acısı çekmiş biri sonradan çok mutlu oluyor. Öncekinden ayrıldığına çok üzülüyor ama sonraki daha hayırlı çıkıyor. Belkide Allah üzüntünün karşılığını bu şekilde veriyor...

kesinlikle öyle bencede. rabbim her sıkıntının ardından bir ferahlık getirir.

sağol canım benim Bende aşkıma sık sık diyorum zaten ben dünyanın en şanslı insanıyım diye oda diyor hakikaten ben hayatımda senin kadar şanslı bir insan görmedim hep 4 ayak üstüne düşüyorsun diye ama biliyormusun esra şansımın dönmesi o yaşadığım olaydan sonra oldu 180 derece değişti hayatım çok üzüldüm ama ondan kurtulunca her işim rast gitmeye başladı

maşallah maşallah de kız dilini ısır

kübra güngörende oturyon sen nerde pekala iş yerin

işyerim fatih te canım. hala güzergahı oturtamadım ama yaklaşık 40 dakika sürüyor gelişim.

ben bilmiyorum buket kötü bişey mi yaşadın daha sonramı tanıştık sözlünle.sözlünle diyorum hayırlısıyla 2 güncük kaldı

buda gzelmş buket kaydettm hemen :)

o damla mozaikler ve bu tezgah ilk görüşte aşk canım tezgahta fazla alternatif yok bu olur ama cam mozaiğe okadar para verdirmeye kıyamıyorum gerçi ben kayınpederciğime babacığım bu mozaikler ne kadar güzel desem yaptırır adamcağız ama yazık o kadar paraya benim beğendiğim mozaik onun yarısı değerinde o da cam güzel onlarda ne gerek var 2 kat para verdirmeye

Son düzenleme:
buket,
senin kredi kartı olayı noldu kuzucum

ses yok canım beklemedeyim ama geçen hafta parasını kuzu kuzu yatırdım üzerinede bir badak buzlu suyu içtim bir güzel:)

ya metro falan diyince güngören sandım bende metroya yakınım istanbulda o yüzden

sende haklısın ben istanbuldaki metroyu gördükten sonra bursadaki trenciğin metro olmadığını anlamıştım

önceki ilişkimde aldatıldığımı öğrenmiştim ve ilişkim o yüzden bitmişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…