2011 gelin adayları buyrun sohbete

Öyle oluyor zaten, o yaşadığın olaydan sonra kendini ölmüş gibi hissediyorsun ve biri çıkıyor ve sana kanının canını veriyor hayata bağlıyor :))

Öyle oluyor zaten, o yaşadığın olaydan sonra kendini ölmüş gibi hissediyorsun ve biri çıkıyor ve sana kanının canını veriyor hayata bağlıyor :))

aynen öyle canım o kadar güzel ifade ettin ki Aşkımla tanıştığımızda olayın üzerinden 1,5 sene geçmişti ama hala atlattığımdan emin değildim onada daha ilşkimiz başlamadan anlattım normalde hiçbir zaman çok kıskanç olmadım hiç sıkıp bunaltmadım ama kendime güvenim vardı şimdi nasıl davranırım sana çok bunaltırmıyım kıskançlığım ile sana hayatı zindan edermiyim bilmiyorum dedim oda yaşamadan bilemeyiz demişti ilk birkaç ay kıskançlıklarım oldu ama sonra onu tanıdıkça eski halime döndüm beni gerçekten hayata döndürdü

kübra benim arkadaşımda otuyorum güngörende güngören belediyesine yakın
ben birgün ona gidiyordum bindim otobüsee salak otobüsçü beni yanlış yerde indirdi kayboldum orda ya hiç sorma ama artık arkadaşıma gittigimde 3 otobüs biniyorum ama rahatt

Eda eviniz size mi ait canım?yatak odasının rengini çok begendim ...

yok canım kira evimiz
taşınmadan önce boya yaptırdık eve, nişanlımın eski kiracısı boya badana ustası
sağolsun boyaya işçilik (ufak tefek tadilatlar da var) dahil 200 lt verdik

beğenmene sevindim canım, rengi marshall gül kurusu

ya metro falan diyince güngören sandım bende metroya yakınım istanbulda o yüzden
ben senn ewine yakınm işyerm merterde metronn hemen yanı kübra :)

ya sorma buket bnde damla mozaik istedm ama damla mozaik yaptrnca çk tutuodu diğer cam mozaiklerdende olmadı normal mozaik olcak herhalde ayşenn evydi sanırım onnknn gri beyazı

evet canım baktığında kısa mesafe ama araba değiştiriyorsun devamlı .2 vesait yapmam gerekiyor işe gitmem için.

eda bende çok beğendim yatak odası rengini beyaz mobilyaya çok yakışmış. ve seskü bir havası olmuş

anammm sabahaları işe geç kalmış koştura koştura metroya koşan birini görürsen o benim dir canım

mozaikler gerçekten çok pahalı bizde araştırmalar sonucunda mutfağa uyan bulduk ama biraz tuzlu oldu. bizim mutfak alt dolaplar mürdüm üstler beyaz mürdüm beyaz mozik bulmak baya vaktimizi aldı. buluncada mecbur aldık.senin dolaplar ne renk canım

Evettt canımm fark ettim annemlerin yatak odası da gül kurusu tam kırmızı degil benim de çok hoşuma gidiyor konsolun da annemle aynı şimdi fark ettim ....

ben hep beyaz mobillyalı kırmızı duvarlı hayal ederdim yatak odamı ama kırmızı cok boğardı o yüzden buna karar verdim ve gerçekten cok beğendim

nasıl perde alsam oraya onu düşünüyorum şimdi
bana fikir verebilir misiniz acaba gıslar

canım ben oturma odası ve mutfak için renkli perdeleri seviyorum ama salon ve yatak odası için tercihim beyaz perde yani bembeyaz da değilde kırık beyaz olabilir. ama tek renk açık renk seviyorum.hem zaten duvarların renkli daha fazla renk kullanma. sadece fonra değişik bişey yapabilirsin.

bu arada çok güzel modeller var denizin yaptırdığı kruvazeler yatak odasına çok yakışııyor.camların eski değilse yaptırabilirsin çünkü altından cam gözüküyor o modelde. ben çok istiyordum ama camlarım eski pimapen olunca vazgeçtim

Son düzenleme:

bnm beyaz ağırlıklı olucak inşallah beyaz - gri kübracm metroylamı gdiosn sende ters istkametteyz yksa karşılşrdk belki :) sabah kaçta çıkıosn

canımm stickerları sen sormuşsun sanırım,sıcak suya batırdığın bi bezi stickerin üstünde onlar yumuşayana kadar beklet.yapışkanları kolayca çıkıyor sonra,ben öyle yapmıiştım hiç iz kalmadı.

bnm beyaz ağırlıklı olucak inşallah beyaz - gri kübracm metroylamı gdiosn sende ters istkametteyz yksa karşılşrdk belki :) sabah kaçta çıkıosn

daha tam oturtamadım güzergahı eşim bırakıyor 3 gündür ama sanırım bana en uygunu metro minibüsle oraya kadar gelip metroya binmeyi planlıyorum. sabah 7:45 te binsem 20 dakıka fatihe gelirim ordanda iş yerine yürüme yolum var. bakalım zamanla oturur planım

bende kırık beyaz düşündüm, kenarlarına da biraz daha koyusunu
ama perde konusunda pek yetenekli değilim
salona bitane beğendim ona da nişanlım cok pahalı dedi

bnde yatak odama krem kruvaze düşünüyorum

valla sendeki deli cesareti elçoş..yolları yeni tanıdıgın memelekette..ben de bir zaman yol korkusu vardı..hep gideceğim yere bir durak önceden inerdim ki yol geçmesin..acaba burasıymıydı.insemmi.yok inmeyim..bakırköymü burası..sanki değildi..düşünün otogarda inecegime halde inmiştim..iş görüşmesine gidicem..2 minübüs bir otobüs değiştirdim..bulamadım..param bitti allahtanda eve dönmüştüm..nişanlım benim googlem oldugu için bana her yer trabzon şimdi :86::86:

Son düzenleme:

merterden fatih emniyet dediğin gbi en fazla 20 dk srer cnm metroya gelişin çk uzun srmycekse rahat olr senn için

bnde evlendkten snra 2 vesait değştiricem en az 1 saat yolum olucak

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz çok yoğunum uğrayamıyorum pek ama artık tam iki ayağımızın bi papuca girdiği dönemdeyiz hergün ordan oraya koşturuyorum. Umarım düğüne kadar yetiştirebilir herşeyii. Hepinizii çokk özledimmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…