2011 gelin adayları buyrun sohbete

tırtıklımı ki zamanla belki alaşır valla bende tamıyrum bir yere giderken felan benimkiler de öyle bişey yok adana benimki senin daha değişik benimkinden

tırtıklımı ki zamanla belki alaşır valla bende tamıyrum bir yere giderken felan benimkiler de öyle bişey yok adana benimki senin daha değişik benimkinden

kıvrım olan yerler biraz çiziyor zamanla alışır belki yapısıda sert düğün gecesi kaynanam takarken yırtıp geçmesin elimi diye şeyy ettimm :86:

günaydınnnn kızçeler hafta btiyooooo herkese hayırlı cumalar

aylin haftaya bugün kınan var allahııııım bn heyecanlandm

Son düzenleme:
günaydın aylin
bursada olsaydın gelirdim kesin sen kınanı nerede yapacaksn aylincim

valla keşke birbirimizin düğünlerine gitme şansımız olsaydı ne güzel olurdu
evin önünde olucak canım ama yağmur yağarsa naparız hiç bilmiyorum
inşallah yağmaz havalarda bi tam olarak açılmadı ki şöyle yaaa
dua edin sizde benim için

herkese günaydın kızlar

bayadır yoktum nasılsınız bakalım...

gecen haftasonu tüllerimi diktirmeye verdik... evimizin badana boyasını yaptırdık :)

yarında kaynanamlar geliyo eşyaları alcaz..1 hafta içinde gelir heralde herşeyi hazır begendiim çünkü :)

ve dün akşam evimin temizliğide bitti ay çok heyecanlı yaa:18::18:

dükkan yokmuydu boş felan ne olur ne olmaz diye allahın işi aylin ayşenin kınasıda yağmur tiseledi bir dükkana girdik bitti kapı önü yoksa ıslanacaktık

slm hom
aynı koşturmacalar bendede mevcut benim pazar günü seriliyor evim
kararlı olmak ne güzel baktım aldım beğendim
ben artık onun orası bunun burası sinir geliyor arada bana

yatak oda yollukalrımı sipariş vermiştim 3 lü 300 tl idi takım şimdi 450 çıkmış birden bu ne ya dedim yalancılar kızım bağırdım almadım
dünde başka yere baktım adam çıldırcaktı neredeyse uyuma bakıyorum modele bakıyorum renge bakıyorum hepsi aynı anda olmuyor
çok zorrr

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize

dün düğünden sonra almayı düşündüğümüz ama elimize biraz geçince almaya karar verdiğimiz
TV mizi aldık

slm denizcim valla söylediğin gibi herşeyi birbirine uydurmaya çalışmak ne zormuş ya Allah yardımcımız olsun inşallah...

bu arada yarın gelinliğimide alıyoruz çok şükür

kızlar günaydın..denizcim bilezigin tanesi ne kadara geldi?? erkek tarafı kaç tane yapıcak canım?

5tane konuuldu 22 ayar 30gr dan
3 tane nişanda takıldı 2 tane düğünde takılacak
ozamanın fiyatı 1600 tl almıştık bir bilexiği şuan kim bilir ne kadar altın fırlamış çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…