- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.181
dükkan yokmuydu boş felan ne olur ne olmaz diye allahın işi aylin ayşenin kınasıda yağmur tiseledi bir dükkana girdik bitti kapı önü yoksa ıslanacaktık
5tane konuuldu 22 ayar 30gr dan
3 tane nişanda takıldı 2 tane düğünde takılacak
ozamanın fiyatı 1600 tl almıştık bir bilexiği şuan kim bilir ne kadar altın fırlamış çok pahalı
Herkese günaydın kızlaar...
Bugün topic boş, nişanlım para yatırmış yarın nasipse gelinlik ayakkabı ve iç çamaşırı alıcam.
Bohçada bir dolu çamaşır var ama 85 beden malesef yeni almam şart oldu...
Bi ayakkabı gördüm çook beğendim, belki yarına bile bırakmadan bu akşam alırım
ben aldığımda gramı 69 tl idi 2070 aldım 30 gramını bebişim altın fırlayıp gider daha 4 tane daha var alınacak yusuff yusuff yapıyorr benimkiii yapamasada canı sağolsun 5 ayda göreceğiz bakalım :86:
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize
dün düğünden sonra almayı düşündüğümüz ama elimize biraz geçince almaya karar verdiğimiz
TV mizi aldık
benim aklımda birşey varsa para bulduğum an alırım onu almasam orta yerimden çatlayacak gibi oluyorum
Bana annem 3'lü burma aldı 20gr, tanesi 1500 civarıymış, iyi almışınız yine...
günaydın kızlarrrr, görümcemde geliyormuş beni istemeye
günaydın kızlarrrr, görümcemde geliyormuş beni istemeye
benim annem bana bilezik alamıyo
aslında çok üzülüyo ama hissettirmemeye çalışıyo
biz yine kavgalıyız dün aşkamdan beri
adecım yaaa kavga edipte gülen bi sensin galiba güldürdün benide hayırdır
resti çektin bakk nasıl geliyorr tıpışşş tıpışşşşş
cok heyecanlı buket
pazartesi fotolarını bekliyoruz
slm hom
aynı koşturmacalar bendede mevcut benim pazar günü seriliyor evim
kararlı olmak ne güzel baktım aldım beğendim
ben artık onun orası bunun burası sinir geliyor arada bana
yatak oda yollukalrımı sipariş vermiştim 3 lü 300 tl idi takım şimdi 450 çıkmış birden bu ne ya dedim yalancılar kızım bağırdım almadım
dünde başka yere baktım adam çıldırcaktı neredeyse uyuma bakıyorum modele bakıyorum renge bakıyorum hepsi aynı anda olmuyor
aynı sorun bendede var deniz bende gümüş mobilyadaki kızı çıldırttım kız sonunda patladı sen herşeyi değiştirmeye kalkarsam ortaya absürt birşey çıkar dedi sinirlenerek bende sinirlendim tbi esirgemedim lafımı sonra kız aşağı indi başkasını yolladı iyide oldu yoksa kız elimde kalacaktı
çok zorrr
hayırlı olsun canım ne model aldınız biz salon tv mizi almıştık ama oturma odasına bakıyoruz sonyin 3d 102 ekran yeni bir gri tvsi çıkmış bayıldık ona onu alacağız galibagünaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize
dün düğünden sonra almayı düşündüğümüz ama elimize biraz geçince almaya karar verdiğimiz
TV mizi aldık
bizim her zamanki halimiz bu barışırız kavga ederiz..bi küs bi barışık..alıştım artık
sağolun kızlar sizlerin gazı ile oldu biraz ama resti ben değil aşkım çekti herkesi arayıp biz cumartesi kız istemeye gidiyoruz gelmek isteyen olursa beklerim demiş
iyi demiş
siz yaşadınız o heyecanları sıra bende şimdi kızlar şimdi ben onlariçeri giererken kapıda karşılayacak mıym birde içeride mi dışarıda mı duracağım
beni yengem attı içeri millet oturdu herkes hoşbeş muhabbetteydi..ben assolist gibi sonradan çıktım hoşgeldiniz efendim öpüyüm dedim
hayırlı olsun canım ne model aldınız biz salon tv mizi almıştık ama oturma odasına bakıyoruz sonyin 3d 102 ekran yeni bir gri tvsi çıkmış bayıldık ona onu alacağız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?