- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.581
işte buket senin isminde var ve silindin
maşallah arkadaşıma
pek güsel olmuşsun canım benim
bizi kırmadığın ve ekeldiğin için çok teşekkür ederiz canım peri kızı gibi olmuşsun ismimin silindiğine de çok sevindimmenüde ne var akşama
teşekkür ederim canım. inşallah boydan resimlerimle evimide albüm yapacağım.
siiznle paylaşmak çok güzel ama benimkinden izin alamıyordum biliyorsunuz
akşama fesleğenli tavuk istiyormuş paşam yanınada makarna.şimdi telefonla bildirdi canı çekmiş. bende hayatımda fesleğenli bişey yapmadım inşallah bulabilirimde fesleğeni
evet bekliyoruz evinin resimlerini ve boy fotolarını
ben taze fesleğen bulamadığım zaman maggie nin fesleğenli sosunu kullanıyorum biraz da krema koyuyorum biraz muskat cevizi rendele, çok güzel oluyor
benimde aklıma geldi mutlaka tazesini bulamazsam kursu vardır mesela migrosta bulabilirmiyim taze fesleğen.
benimde aklıma geldi mutlaka tazesini bulamazsam kursu vardır mesela migrosta bulabilirmiyim taze fesleğen.
hayatımda hiç fesleğenli tavuk yemedim o nasıl birşey oluyor kidur google amcaya sorayım o nasıl birşey oluyormuş
aynen canım bende yemedim oda yemedi bakma istediğine .sosyeteye karışmak istiyor sanırım
geçen bir yerde yemek yerken ortaya zeytinyağ kekik biber den oluşan bir sos koydular. içine birde fesleğen koymuşlar çok hoşuna gitti. o günden beri sayıklıyordu fesleğen al diye bugün canım çekti diyor yap. aahhhhh ahh bu erkeklerin istekleri bitmez
DENENMİŞ YEMEK TARİFLERİNE BAKIORDUM AKŞAM YEMEKÇİLERİNE GELSİN .)))))
SULU KÖFTEEEE
MALZEMELER:
- 400 gr. kıyma,
- 1 çay bardağı pirinç,
- 1 tutam maydanoz,
- 2 orta boy patates,
- 1 çorba kaşığı domates salçası,
- 1 orta boy soğan,
- tuz, karabiber,
- sıvı yağ,
- 1 tane limon.
HAZIRLANIŞI:
Kıymayı, yıkanmış pirinçi, ince kıyılmış maydanozu , tuzu ve kararbiberi yoğurup top top köfteler yapın. Diğer taraftan çok ince kıyılmış soğanı sıvı yağda kavurun. Kavrulan soğana domates salçası katıp kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. Köfteleri ve köftelerin boyutunda küp küp doğranmış patatesleri salçalı sosun üzerine dökün. Bir miktar tuz ve kararbiber ekdikten sonra üzerini geçecek kadar sıcak su katıp orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynayan yemeği en kısık ateşe alıp pişmeye bırakın. Pişen sulu koftenin üzerine yarım limon suyu ilave edip servis edebilirsiniz....
anneler günü geliyor kızlar ne alacağız annelre kayınvalidelere
hemen incelemeye alayım canım. ama suluköfteye limon sıkıldığını ilk defa duydum
annem limonda sıkıyor yumurta akıda koyuyor beyaz beyaz oluyor suyunda
bende deneyeyim limonu merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?