- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.601
Kübra'cım poşet tavukta fesleğen çok güzel oluyor, ablam yapıyor çok beğeniyoruz...
nasıl yapıyorsun onu esracım
Canım özel baharatı var zaten, birde fesleğen ekliyorsun o kadar, poşetin içine koyup ufak ufak deliyorsun poşeti, harika oluyor...
ben poşette yapıyorum ama dediğim gibi fesleğen kullanmak aklıma gelmemişti hiç .deneyeceğim esra.
bu arada kızlar neden usuyorsunuz işler mi yoğun. banka işlerimi hallettim geldim
hım şu hani fırın poşetine atılan hazır baharah karışımlarınımı canım hiç denemedim onları ne kadar sürede pişiyor
ben poşette yapıyorum ama dediğim gibi fesleğen kullanmak aklıma gelmemişti hiç .deneyeceğim esra.
bu arada kızlar neden usuyorsunuz işler mi yoğun. banka işlerimi hallettim geldim
kızlar aya yoğun başladılar galiba. Akşam eve gidince yemekten sonra iş yapıyor musun canım
bn burdayım perde halı abajur cirit atyorum nette :))
buket mutfağa beyaz zebra düşünüyorum ona ayrıca stor gneşlk gerekrmi akşmları içerinn gzkmmesi için
merhaba kızlar nasılsınızz bakalım, buketçim resimleri gördüm maşallah canım Allah tamamına erdirsin inş. Kızlar bende cumartesi eminönüne gittim bornoz takımı, ütü, kızartma tenceresi bikaç ıvır zıvır aldım. Dün mobilya bakmaya devam ettim. Ev çok küçük olduğu için eşya bulmak çok zor. Bugünde kayınvalidem tülcü ye götürdü beni oda eminönündeymiş. yatak odamı zebra yaptırıyorum bukett :)) mutfağıda ben yaptırıyorum. Salonu onlar yaptırıyo saçklı tül ve kenarlara kanat olacak. Oturma odamın perdelerini de ikea dan alıcağım :)
hoşgeldinnn
evin küçükse eğer kesinlikle ölçülerini almadan eşya alma. o hatayı yapmış biri olarak çok sıkıntı çekebilrsin. bütün odaların kiriş çıkıntılarına kadar ayrıntılı ölçülerini yaz canım . şimdiki mobilyalar çok büyük. mobilyacıda mekan büyük olduğu için gözüne küçük gelen şey eve geldiğinde inanamayacağın boyutlara geliyor.
benimde yatak odası perdem saçaklı.şık duruyor.
canım bütün odaların cm cm ölçülerini aldık. Ama bi çok şeyi alamayacağım. MEsala salona oturma grubu ve yemek odası sığmıyo. Dedim sadece konsol ve masa sandalye olsun. Öylede sığmadı kirişler yüzünden. Sadece küçücük bi vitrin alabiliyorum. İki kirişin arasına. Masayıda normal masa alamıyorum yine sığamıyacağı için cam masa alıyorum. Yatak odası desen yatakla gardırop sığmıyo bi odaya. Yatağı küçük ölçülerde ve gardırobuda genç odaları takımlarındaki gardolaptan alıcam. Böyle saçma sapan şeyler işte :)) Çok enteresan bir evim olucak kızlar :))
Küçük ev zor yaa, benim büyük olmasına rağmen yine konsol ve masa aldım, gümüşlük istemedim...
Kızlaar cevizli kereviz salatasınıda deneyin, hem vitaminli hemde çok güzel oluyor...
Çerkez tavuğuna benziyor görünüşü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?