2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben poşette yapıyorum ama dediğim gibi fesleğen kullanmak aklıma gelmemişti hiç .deneyeceğim esra.

bu arada kızlar neden usuyorsunuz işler mi yoğun. banka işlerimi hallettim geldim

ben poşette yapıyorum ama dediğim gibi fesleğen kullanmak aklıma gelmemişti hiç .deneyeceğim esra.

bu arada kızlar neden usuyorsunuz işler mi yoğun. banka işlerimi hallettim geldim

Ay inşaAllah güzel olur, bide kötü oluyormuş, üzülürüm valla...
Ablam tarifini öyle vermişti, tuz bile atmıyorum demişti...

bn burdayım perde halı abajur cirit atyorum nette :))

buket mutfağa beyaz zebra düşünüyorum ona ayrıca stor gneşlk gerekrmi akşmları içerinn gzkmmesi için

kızlar aya yoğun başladılar galiba. Akşam eve gidince yemekten sonra iş yapıyor musun canım

ilk 3- 4 gün mutfağa bir giriyordum 6 da 9 da çıkıyordum hazırla pişir ye derken varya bir snaiye oturmuyordum sonrada işe halim kalmıyordu. 3 gün çamaşırım kurumuş halde askıda kaldığı oldu aramızda aman kızlar. aslında pasaklı değilimdir ama düzenimi bir oturtamadım. şimdi plan yaptım temeği 2 günlük yapacağım bir gün gelip direk mutfağa girip yemek yapıcam diğer gün yemek olduğu için evi silip süpürürüm çamaşır falan. onları yaparım. bakalım bu 2. hafta bu plan tutacak mı. her sabah çıkarken yatağımı evi toplayıp çıkıyorum ama yinede dağınıklık oluyor

bn burdayım perde halı abajur cirit atyorum nette :))

buket mutfağa beyaz zebra düşünüyorum ona ayrıca stor gneşlk gerekrmi akşmları içerinn gzkmmesi için

ahh betül evlensende kurtulsan şu telaşından. varya şimdi öyle rahatım ki ben. gerçi eksiklerimiz var bu hafta sonu halı almamız gerekiyordu salonumuz halısız misafr geliyor yerlere basıyor ama dedikki eşimle bugün hiiiiçç alışveriş yapacak modda dedğiliz. kaldı yine halı

merhaba kızlar nasılsınızz bakalım, buketçim resimleri gördüm maşallah canım Allah tamamına erdirsin inş. Kızlar bende cumartesi eminönüne gittim bornoz takımı, ütü, kızartma tenceresi bikaç ıvır zıvır aldım. Dün mobilya bakmaya devam ettim. Ev çok küçük olduğu için eşya bulmak çok zor. Bugünde kayınvalidem tülcü ye götürdü beni oda eminönündeymiş. yatak odamı zebra yaptırıyorum bukett :)) mutfağıda ben yaptırıyorum. Salonu onlar yaptırıyo saçklı tül ve kenarlara kanat olacak. Oturma odamın perdelerini de ikea dan alıcağım :)

hoşgeldinnn

evin küçükse eğer kesinlikle ölçülerini almadan eşya alma. o hatayı yapmış biri olarak çok sıkıntı çekebilrsin. bütün odaların kiriş çıkıntılarına kadar ayrıntılı ölçülerini yaz canım . şimdiki mobilyalar çok büyük. mobilyacıda mekan büyük olduğu için gözüne küçük gelen şey eve geldiğinde inanamayacağın boyutlara geliyor.
benimde yatak odası perdem saçaklı.şık duruyor.

canım bütün odaların cm cm ölçülerini aldık. Ama bi çok şeyi alamayacağım. MEsala salona oturma grubu ve yemek odası sığmıyo. Dedim sadece konsol ve masa sandalye olsun. Öylede sığmadı kirişler yüzünden. Sadece küçücük bi vitrin alabiliyorum. İki kirişin arasına. Masayıda normal masa alamıyorum yine sığamıyacağı için cam masa alıyorum. Yatak odası desen yatakla gardırop sığmıyo bi odaya. Yatağı küçük ölçülerde ve gardırobuda genç odaları takımlarındaki gardolaptan alıcam. Böyle saçma sapan şeyler işte :)) Çok enteresan bir evim olucak kızlar :))

Canım küçük dolap zor olur, giyinme odası gibi bişey yapsan?

Küçük ev zor yaa, benim büyük olmasına rağmen yine konsol ve masa aldım, gümüşlük istemedim...

Küçük ev çok zor... Aklındakiyle mantıklı olan birbirini tutmaz... Bende gümüşlük istememiştim eşya dolmasın diye kayınvalidem tutturdu al şimdi yeni gelin evi gözüksün biraz sonra atarsın istemezsen diye... Aldık bakalım yerleştirince nasıl duracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…