- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.621
canım bütün odaların cm cm ölçülerini aldık. Ama bi çok şeyi alamayacağım. MEsala salona oturma grubu ve yemek odası sığmıyo. Dedim sadece konsol ve masa sandalye olsun. Öylede sığmadı kirişler yüzünden. Sadece küçücük bi vitrin alabiliyorum. İki kirişin arasına. Masayıda normal masa alamıyorum yine sığamıyacağı için cam masa alıyorum. Yatak odası desen yatakla gardırop sığmıyo bi odaya. Yatağı küçük ölçülerde ve gardırobuda genç odaları takımlarındaki gardolaptan alıcam. Böyle saçma sapan şeyler işte :)) Çok enteresan bir evim olucak kızlar :))
selam kızlar
kübra,esoşlar selam
buketimin resimlerine bakayım diye geldim...
Selam kızlar. Sabahtan beri yoğunluktan giremedim.
benimde gardropum da 4 kapaklı. çocuk odası sanki hiçbişeyim sığmıyor. başta kafaya takıyorsun ama sonra hiç gözüne gelmeyecek canım. huzur olsun yeter ki
hım şu hani fırın poşetine atılan hazır baharah karışımlarınımı canım hiç denemedim onları ne kadar sürede pişiyor
ilk 3- 4 gün mutfağa bir giriyordum 6 da 9 da çıkıyordum hazırla pişir ye derken varya bir snaiye oturmuyordum sonrada işe halim kalmıyordu. 3 gün çamaşırım kurumuş halde askıda kaldığı olduaramızda aman kızlar. aslında pasaklı değilimdir ama düzenimi bir oturtamadım. şimdi plan yaptım temeği 2 günlük yapacağım bir gün gelip direk mutfağa girip yemek yapıcam diğer gün yemek olduğu için evi silip süpürürüm çamaşır falan. onları yaparım. bakalım bu 2. hafta bu plan tutacak mı. her sabah çıkarken yatağımı evi toplayıp çıkıyorum ama yinede dağınıklık oluyor
ahh betül evlensende kurtulsan şu telaşından. varya şimdi öyle rahatım ki ben. gerçi eksiklerimiz var bu hafta sonu halı almamız gerekiyordu salonumuz halısız misafr geliyor yerlere basıyor ama dedikki eşimle bugün hiiiiçç alışveriş yapacak modda dedğiliz. kaldı yine halı
Selam kızlar. Sabahtan beri yoğunluktan giremedim.
selam kızlar
kübra,esoşlar selam
buketimin resimlerine bakayım diye geldim...
kübracım çözmüşsün olayı canım..benimde gardropum da 4 kapaklı. çocuk odası sanki hiçbişeyim sığmıyor. başta kafaya takıyorsun ama sonra hiç gözüne gelmeyecek canım. huzur olsun yeter ki
Evet kızlar küçük ev çok zor oluyo ama tutmuş bulunduk. Çünkü biz ev satın almak istediğimiz için kısa süreliğine büyük bi ev tutmayalım dedik hem kira masrafı çok olmasın diye. Hemde eşyalarımızı evimize göre alırız diye. O yüzden şimdilik dişimi sıkıyorum mecburen:))
selammlarr:80:
buketcim ben dün 40-45 dk da pişirdim knorr du markası.
çok güzel oldu. öneririm herkese.
oy kübracım beni anlatıyorsun hep ya ilk hallerimi.
hepsi geçecek tatlım.
kaçta evde oluyorsun akşamları.
aslım selam balım 40 günün kalmıışşşş.
Küçük ev çok zor... Aklındakiyle mantıklı olan birbirini tutmaz... Bende gümüşlük istememiştim eşya dolmasın diye kayınvalidem tutturdu al şimdi yeni gelin evi gözüksün biraz sonra atarsın istemezsen diye... Aldık bakalım yerleştirince nasıl duracak...
ilk 3- 4 gün mutfağa bir giriyordum 6 da 9 da çıkıyordum hazırla pişir ye derken varya bir snaiye oturmuyordum sonrada işe halim kalmıyordu. 3 gün çamaşırım kurumuş halde askıda kaldığı olduaramızda aman kızlar. aslında pasaklı değilimdir ama düzenimi bir oturtamadım. şimdi plan yaptım temeği 2 günlük yapacağım bir gün gelip direk mutfağa girip yemek yapıcam diğer gün yemek olduğu için evi silip süpürürüm çamaşır falan. onları yaparım. bakalım bu 2. hafta bu plan tutacak mı. her sabah çıkarken yatağımı evi toplayıp çıkıyorum ama yinede dağınıklık oluyor
ahh betül evlensende kurtulsan şu telaşından. varya şimdi öyle rahatım ki ben. gerçi eksiklerimiz var bu hafta sonu halı almamız gerekiyordu salonumuz halısız misafr geliyor yerlere basıyor ama dedikki eşimle bugün hiiiiçç alışveriş yapacak modda dedğiliz. kaldı yine halı
ah kübra bnde istyrm bu telaşlardan kurtulmayı gzel aslnda ama yorucu şte dn nişanlmla konşyrz garibim o da yoruldu uyuyalım 20 haziran sabahı uyanalım herşey hallolmuş olsn diyo canım bnm
ayşe ve aslı bu sizeee
betüşüm Allah kolaylık versin canımm
kübracım çok teşekkürler.
maşallah çok tatlı olmuşsunnn.
buketcim ben dün 40-45 dk da pişirdim knorr du markası.
çok güzel oldu. öneririm herkese.
oy kübracım beni anlatıyorsun hep ya ilk hallerimi.
hepsi geçecek tatlım.
kaçta evde oluyorsun akşamları.
aslım selam balım 40 günün kalmıışşşş.
ah kübra bnde istyrm bu telaşlardan kurtulmayı gzel aslnda ama yorucu şte dn nişanlmla konşyrz garibim o da yoruldu uyuyalım 20 haziran sabahı uyanalım herşey hallolmuş olsn diyo canım bnm
betüşüm Allah kolaylık versin canımm
kübracım çok teşekkürler.
maşallah çok tatlı olmuşsunnn.
esracım tarif istiyorum canımmm[/QUOTE
Hoşgeldin canımcım çok basit...
Kerevizleri rendeliyorsun, mayonez ve çok az yoğurtla karıştırıyorsun, yumuşuyor zaten onlar.
Sonra içine ve üzerine ceviz atıyorsun...
Kızlaar eşyalarımızı götürecek bir minibüs bulmuş nişanlım, ay çok sevindirik oldum, şimdilik sıkıntı yok gibi inşaAllah eşyalar kırılıp dökülmeden eve kadar ulaşır...
akşam 6 da evde oluyorum erken kaçıyorum hep işten.inşallah bir aksilik olmadıkça böyle olacak.zamanla oturuyor dimi ayşem ya ilk günkü gibi düzensiz olmuyorsun. valla bu perişanlık uzun sürmez diye ümit ediyorum
bizde çok yorulduk canım yüzüğü taktık ertesi gün evin tadilatı başladı. 6 ay boyunca ne gezdik ne bişey yaptık hep telaş hep telaş. ben nişanlılığımdan bişey anlamadım. şimdi düğün resimleri videolarına bakıyoruz o kadar yorulmuşuz ki onun bile tadını çıkaramamışız. diyoruz biz bir daha o anı yaşamak istiyoruz. betül aman aman tadını çıkar canım. gemiyor bir daha geri o heyecanlar
çk haklısın kübra bu sözlern hep kulağımda inşallah başarabliriz ikimzde :))akşam 6 da evde oluyorum erken kaçıyorum hep işten.inşallah bir aksilik olmadıkça böyle olacak.zamanla oturuyor dimi ayşem ya ilk günkü gibi düzensiz olmuyorsun. valla bu perişanlık uzun sürmez diye ümit ediyorum
bizde çok yorulduk canım yüzüğü taktık ertesi gün evin tadilatı başladı. 6 ay boyunca ne gezdik ne bişey yaptık hep telaş hep telaş. ben nişanlılığımdan bişey anlamadım. şimdi düğün resimleri videolarına bakıyoruz o kadar yorulmuşuz ki onun bile tadını çıkaramamışız. diyoruz biz bir daha o anı yaşamak istiyoruz. betül aman aman tadını çıkar canım. gemiyor bir daha geri o heyecanlar
Kerevizleri rendeliyorsun, mayonez ve çok az yoğurtla karıştırıyorsun, yumuşuyor zaten onlar.
Kızlaar eşyalarımızı götürecek bir minibüs bulmuş nişanlım, ay çok sevindirik oldum, şimdilik sıkıntı yok gibi inşaAllah eşyalar kırılıp dökülmeden eve kadar ulaşır...
inşallah esracım bşey daha halloldu şükür
yerim senin telaşını hiçç sıkma canını bitanem ya. ben çeyizi nişanlım kendi arabasıyla taşıyacaktı kangosu var dedim sığmaz 2 kere gidip gelecekti. o gün bende bir telaş olmayacak yetişmeyecek kamyon tutalım şöyle yapalum böyle yapalım kırılır .... eee ne oldu tahmin ettiğimiz gibi 2 seferde yaptı hiç te bişey olmadı ben panikliğimle kaldı.
şimdi sizi dinliyorum kendi hallerim aklıma geliyor. nelere üzülmüşünm diyorum
kızlar haftasonu üniden yatılı arkadaşım geldi eşiyle
cumartesi günü 3 gibi falan öğrendim çaya geleceklerdi akşam alışveriş temizlik yaptım. 5 te bi girdim mutfağa.
7 gibi herşey hazırdı..
menüm
kıymalı börek nefis oldu resim eklicem
pudingli kurabiye
makarna salatası
supangle (bunu eşime niyetle yapmıştım misafirlere kısmet oldu.)
artık hünerlendim kızlar.
daha iyi oluyo herşey hiçte panik yapmıyorummm
pazar sabahı da kahvaltıdaydılar.
sonra ikeaya gittik.
bi kaç eksik vardı onları aldım.
baktım da eksiğim yok diyebilirim artıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?