2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde gardropum da 4 kapaklı. çocuk odası sanki hiçbişeyim sığmıyor. başta kafaya takıyorsun ama sonra hiç gözüne gelmeyecek canım. huzur olsun yeter ki

Evet kızlar küçük ev çok zor oluyo ama tutmuş bulunduk. Çünkü biz ev satın almak istediğimiz için kısa süreliğine büyük bi ev tutmayalım dedik hem kira masrafı çok olmasın diye. Hemde eşyalarımızı evimize göre alırız diye. O yüzden şimdilik dişimi sıkıyorum mecburen:))

selam kızlar

kübra,esoşlar selam

buketimin resimlerine bakayım diye geldim...

Selam kızlar. Sabahtan beri yoğunluktan giremedim.

selammlarr:80:

benimde gardropum da 4 kapaklı. çocuk odası sanki hiçbişeyim sığmıyor. başta kafaya takıyorsun ama sonra hiç gözüne gelmeyecek canım. huzur olsun yeter ki

Evet canım mümkün olduğunca takmamaya çalışıyorum. Diyorum canım ev alıcaksın nasılsa elalemin evine boşuna masraf yapma kendi evine en güzelini alırsın diye. İnşallah Allahım o günleri görmeyi nasip eder.

hım şu hani fırın poşetine atılan hazır baharah karışımlarınımı canım hiç denemedim onları ne kadar sürede pişiyor

buketcim ben dün 40-45 dk da pişirdim knorr du markası.
çok güzel oldu. öneririm herkese.

oy kübracım beni anlatıyorsun hep ya ilk hallerimi.
hepsi geçecek tatlım.
kaçta evde oluyorsun akşamları.

Selam kızlar. Sabahtan beri yoğunluktan giremedim.

aslım selam balım 40 günün kalmıışşşş.

kübracım çözmüşsün olayı canım..
aferim balıma.

esracım evin geniş olupta huzursuz olsun ev daracık gelir hiç önemli değil böyle şeyler.
Allah herkesin gönlüne göre versin
olmayanı aratmasın

evet çok az günüm kaldı ayşe :))
ay çok heycanlanıyorum bazen :86:

bende maalesef gümüşlük konusunda anne ve kayınvalide mağduru oldum
gerçi odada cok ortada kalmadı ama yinede istemeyerek aldım
benim icin toz yuvası dışında başka bişi değil

ah kübra bnde istyrm bu telaşlardan kurtulmayı gzel aslnda ama yorucu şte dn nişanlmla konşyrz garibim o da yoruldu uyuyalım 20 haziran sabahı uyanalım herşey hallolmuş olsn diyo canım bnm

ah kübra bnde istyrm bu telaşlardan kurtulmayı gzel aslnda ama yorucu şte dn nişanlmla konşyrz garibim o da yoruldu uyuyalım 20 haziran sabahı uyanalım herşey hallolmuş olsn diyo canım bnm

betüşüm Allah kolaylık versin canımm

ayşe ve aslı bu sizeee

kübracım çok teşekkürler.
maşallah çok tatlı olmuşsunnn.

akşam 6 da evde oluyorum erken kaçıyorum hep işten.inşallah bir aksilik olmadıkça böyle olacak.zamanla oturuyor dimi ayşem ya ilk günkü gibi düzensiz olmuyorsun. valla bu perişanlık uzun sürmez diye ümit ediyorum

bizde çok yorulduk canım yüzüğü taktık ertesi gün evin tadilatı başladı. 6 ay boyunca ne gezdik ne bişey yaptık hep telaş hep telaş. ben nişanlılığımdan bişey anlamadım. şimdi düğün resimleri videolarına bakıyoruz o kadar yorulmuşuz ki onun bile tadını çıkaramamışız. diyoruz biz bir daha o anı yaşamak istiyoruz. betül aman aman tadını çıkar canım. gemiyor bir daha geri o heyecanlar

Valla canım bizde hiç tadını çıkaramıyoruz birde uzaklık olunca daha beter...
ayın ortasında gelmeyi düşünüyor ama onda da davetiye ve nikah şekerini halledicez güya adaya gidip, gezecektik ama nerdee...
1,5 aydır kendimize dair konuştuğumuzu hatırlamıyorum, hep ev hep eşya...

çk haklısın kübra bu sözlern hep kulağımda inşallah başarabliriz ikimzde :))

kızlar haftasonu üniden yatılı arkadaşım geldi eşiyle
cumartesi günü 3 gibi falan öğrendim çaya geleceklerdi akşam alışveriş temizlik yaptım. 5 te bi girdim mutfağa.
7 gibi herşey hazırdı..

menüm

kıymalı börek nefis oldu resim eklicem
pudingli kurabiye
makarna salatası
supangle (bunu eşime niyetle yapmıştım misafirlere kısmet oldu.)

artık hünerlendim kızlar.
daha iyi oluyo herşey hiçte panik yapmıyorummm

pazar sabahı da kahvaltıdaydılar.

sonra ikeaya gittik.
bi kaç eksik vardı onları aldım.

baktım da eksiğim yok diyebilirim artıkın.

ayşee bende performansım arttıkça rahatlıyorum daha güveniyorum kendime. ama sana maşallahh . demekki bende zamanla senin gibi olabilirimmmmm..yaşasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…