2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar cumartesi çeyizlerim gidecek ve arkadaşlarım, 2 kuzenim ve 2 teyzem gelecek evi yerleştirmeye
erkek tarafından da gelen olur mu?
Ikramlar nasıl olur biliyormusunuz?

kızlar cumartesi çeyizlerim gidecek ve arkadaşlarım, 2 kuzenim ve 2 teyzem gelecek evi yerleştirmeye
erkek tarafından da gelen olur mu?
Ikramlar nasıl olur biliyormusunuz?

Evi yerleştirmeye erkek tarafı geliyor canım, bizim 2 kuzende ve ablamda erkek tarafı yemek verdi. Zaten birinin kayınvalidesi alt kattaydı. Diğerleride hazır yemek getirtti...

bn burdayım perde halı abajur cirit atyorum nette :))

buket mutfağa beyaz zebra düşünüyorum ona ayrıca stor gneşlk gerekrmi akşmları içerinn gzkmmesi için

hayır canım zebra olunca bir hareketle o tül gibi yerleri kapatıyorsun çubuğu var yani çevirince düz stor gibi oluyor zebrayı o yüzdens seviyorum ya güneşliğe stora gerek kalmıyor

teşekkür ederim tatlım beğenmenize çok sevindim

selam kızlar

kübra,esoşlar selam

buketimin resimlerine bakayım diye geldim...

ayşemm canım çok teşekkür ederim beni unutmadığın için atlattım çok şükür darısı nişanın başına

bn yakından hç grmedm eğer öyleyse süpermş buket beyaz zebra düşünüyorum şimdlk hem gneşlk hem perde çk ii olur o zaman

slm kızlar
ayy valla hiç gelemiyorum yanınıza yaa
işlerimi toparlamaya çalışıyorum
o kadar karışığım ve herşeyi unutuyorum ki anlatamam size
daha yapılcak bir sürü işim var gidene kadar halletmem lazım

kübracım resim eklemişsin ama ben kaçırdım
rica etsem benim içinde eklermisin :26:

tabi ki canım senin isminde var ayakkabının altında ve silindin

Eki Görüntüle 188436 Eki Görüntüle 188437

QUOTE=xeddax;18998691]buketcim fenaaaaaaaaaaaa valla süpermiş.çok begendi ben .. zebra diye diye içim dışım zebra oldu..resim at da belkim bende yaptırırım..[/QUOTE]

zebra bu canım hem stor hem normal perde görevi görüyor

düşündüğün for perdede burdakinin sadece üstte olan kısmı yandaki kanatlar olmayacak

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…