- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.641
yerim senin telaşını hiçç sıkma canını bitanem ya. ben çeyizi nişanlım kendi arabasıyla taşıyacaktı kangosu var dedim sığmaz 2 kere gidip gelecekti. o gün bende bir telaş olmayacak yetişmeyecek kamyon tutalım şöyle yapalum böyle yapalım kırılır .... eee ne oldu tahmin ettiğimiz gibi 2 seferde yaptı hiç te bişey olmadı ben panikliğimle kaldı.
şimdi sizi dinliyorum kendi hallerim aklıma geliyor. nelere üzülmüşünm diyorum
Canım bizim uzakya o çok problem oluyor, bir ara otobüse verelim diye düşündük, hem kamyon gibi sallamaz hemde daha uyguna gider diye, şimdide böyle bişey nasip oldu, bakalım hayırlısı yinede. Ücretsiz gidecek olması çok işimizi görecek, çünkü İstanbul-Iğdır arası dünya para tutacaktı, inşaAllah adam düşüncesinden caymaz, nişanlımda çok yoruldu, evle eşyayla tek başına uğraşıyor hep, hem kadın hem erkek işini yapıyor. Allah yardımcısı olsun, birde benim nazımı çekiyor saolsun
kızlar cumartesi çeyizlerim gidecek ve arkadaşlarım, 2 kuzenim ve 2 teyzem gelecek evi yerleştirmeye
erkek tarafından da gelen olur mu?
Ikramlar nasıl olur biliyormusunuz?
bn burdayım perde halı abajur cirit atyorum nette :))
buket mutfağa beyaz zebra düşünüyorum ona ayrıca stor gneşlk gerekrmi akşmları içerinn gzkmmesi için
merhaba kızlar nasılsınızz bakalım, buketçim resimleri gördüm maşallah canım Allah tamamına erdirsin inş. Kızlar bende cumartesi eminönüne gittim bornoz takımı, ütü, kızartma tenceresi bikaç ıvır zıvır aldım. Dün mobilya bakmaya devam ettim. Ev çok küçük olduğu için eşya bulmak çok zor. Bugünde kayınvalidem tülcü ye götürdü beni oda eminönündeymiş. yatak odamı zebra yaptırıyorum bukett :)) mutfağıda ben yaptırıyorum. Salonu onlar yaptırıyo saçklı tül ve kenarlara kanat olacak. Oturma odamın perdelerini de ikea dan alıcağım :)
selam kızlar
kübra,esoşlar selam
buketimin resimlerine bakayım diye geldim...
ayşe ve aslı bu sizeee
]
hayır canım zebra olunca bir hareketle o tül gibi yerleri kapatıyorsun çubuğu var yani çevirince düz stor gibi oluyor zebrayı o yüzdens seviyorum ya güneşliğe stora gerek kalmıyor
teşekkür ederim tatlım beğenmenize çok sevindim
ayşemm canım çok teşekkür ederim beni unutmadığın içinatlattım çok şükür darısı nişanın başına
slm kızlar
ayy valla hiç gelemiyorum yanınıza yaa
işlerimi toparlamaya çalışıyorum
o kadar karışığım ve herşeyi unutuyorum ki anlatamam size
daha yapılcak bir sürü işim var gidene kadar halletmem lazım
kübracım resim eklemişsin ama ben kaçırdım
rica etsem benim içinde eklermisin :26:
hayırrrrr buket bence bu tarz fonlar daha klasik perdelere güzel duruyo zebra perde çok spor. Zebra perdenin yanlarına kanat yapıyolar canım tek renkten daha çok canım
tabi ki canım senin isminde var ayakkabının altında ve silindin
ben ayakkabımın altına kimseyi yazamayacağım
tabi ki canım senin isminde var ayakkabının altında ve silindin
ben ayakkabımın altına kimseyi yazamayacağım
bukooo o zamana kadar bir sürü arkadaşımız olur canım evlenecek sende onların isimlerini yazarsınnn
bukooo o zamana kadar bir sürü arkadaşımız olur canım evlenecek sende onların isimlerini yazarsınnn
muhtemelen onlar 2012 gelini olurlar ben bu topiğe gelmezler canım topiğin son gelini ben olacağım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?