2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar,

eda düğününüze az kaldı ev bulma çalışmalarını hızlandırmanız lazım. Ama sahibinden bulmaya çalış canım yoksa bi dünya para boşa gider. Ev bulma çalışmalarınızıda tek başınıza yapmayın annene söyle konuya komşuya sorsun kayınvaliden aynı şekilde araştırsın. Madem aynı semtte oturucaksınız bakkala falan haber bırakın esnafın hep haberi olur birbirinden sende karamsar olma hiç beklemediğin yerlerden olur canım

bütün olumsuzlukları mıknatıs gibi çektiğim için ben genelde haber veririm bir oturmaya gidince komşuya bir düğüne gidince ne bileyim balkona çıkıyorum yok markete gidiyorum gibi şeyleri gereksiz olarak bende bildirmem ama ev dışına çıkınca en azından evde olmadığımı bilmesi açısından gitiğim yerde arayıp nerdesin dememesi açısından önceden söylüyorum
düşünsene evden çıktım ark buluştum çay içiyorum mesela adam demez mi biz eşşek başımıyız benim haberim niye yok ki benim nişanlım böylr bir durumda kesinlikle ağzını kapamaz

sana katılıyorum esracım
bizde sizin gbiyiz hatta bence izin almaya bile gerek yok
söylenmesi gereken yer söylenir yani
ikimizde 5 yaşında çocuk değiliz sonuçta
ama tabiki onu rahatsız edecek bi durum varsa
ya da gerçekten izinlik bi durum varsa ikimizde bunu yaparız yani
ama herşey için izin almayı bende gereksiz buluyorum
bi iş arkadaşım vardı benim işle ilgili ptt ye bankaya mı gidilcek nişanlısı gelir alır götürür getirirdi
nerdeyse wc ye bile giderken haber vericekti yani o derece
bu sebepten işten çıkarıldı

sabahları kalkmayı sevmiyorum sürekli uyumak geliyor içimden

bende bu ara akşamları uyuyamıyorum
sabahları da kalkamıyorum

sorma esracım..bir kira parası istiyo ya 550 tl kafyı yemiş millet..hayır benim ev almam lazım..7,000 peşin aralık teslim..kirayı verirken bile içim gidicek biliyorum

Ben annemden bile izin almış biri değilim, gidicem dedimmi kapanmıştır olay. Zaten izin vermeyeceği yer için hiç kendimi yormam. Mesela şehirdışında arkadaşım var ona giderken muhakkak izin alırım nişanlımdan, yada erkekli bir ortama gireceğim zaman ona danışırım. Ama yok çarşıdayım, yok şuradayım falan demek bana göre değil. Çünkü ben her an her yerde olabiliyorum, birinde haber versem diğerini veremem. Yinede verenlere saygı duyarım, ama dediğim gibi karşı tarafın saygısızlık olarak nitelendirmesi canımı sıktı...

kübracım günaydın tatlım nasıl oldu fesleğenli tavuğun bulabildin mi fesleğen?

evet canım markette buldum o gördüğümüz fesleğen ağacına benzemiyor.daha büyük yapraklı ama çok güzel kokuyor. tavuk göğüs aldım zeytinyağ kekik pulbiber fesleğen ve tuzla soteledim bir süre beklettim aslında 1 saat etin beklemesi çok iyi oluyormuş. sonra ızgara yaptım çok güzel oldu yanınada bol salata yaptım.eşim rejime girmiş makarna yaptırmadı vazgeçmiş

saygı bunlarla mı oluyormuş o konuda biraz farklı düşünüyorum esracım bende
ama haber verme konusunda kensimi rahatsız hissediyorum söylemeyince alışmışım belkide

günaydın kızlar...
bu arada bende listeye girmek istiyoruuuum

sorma esracım..bir kira parası istiyo ya 550 tl kafyı yemiş millet..hayır benim ev almam lazım..7,000 peşin aralık teslim..kirayı verirken bile içim gidicek biliyorum

sizin oralarda toki yok mu canım kira öder gibi ev sahibi olma durumu

bendede durum biraz farklı canım ne izinalma durumu ne bilgisi olsun diye söylüyorum herşeyi söylüyorum ama onunla paylaşmaktan zevk aldığımdan bir müşteri bile gelse müşteri çıkınca işte şöyle şöyle biri geldi şunlara baktı diye sırf paylaşmak için anlatıyorum duşada girsem ben bir duşa girip geleyim diye mesaj çekerim herşeyimi bilir yani tüylerimi yolduğum zamanları bile

Sabunu koydum legene
Bah başıma ne gele
Ben canimi verirem
Gadir gıymet bilene

Tey o yana o yana
Heç te bakmir bu yana
Almış yari yanına
Dön o yana bu yana

Suya da pekmez akıyor
Kız nişanlın bakıyor
Yanakların al olmuş
Kolaniya kokuyor

Tey o yana o yana
Heç te bakmir bu yana
Almış yari yanına
Dön o yana bu yana

b

aklında bulnsun diye söylüyorum sotelerken tuzu eklemeyin eti sertleştirir tuzu pişireceğiniz zaman ekleyin derler canım yazdım bu tarifi bir yere yaparım bende kocacığıma ellerine sağlık canım

ben haber verebildiğim zamanlar vermeye çalışırım aynı şekilde nişanlımın da haber vermesini isterim... kötü birşey yapacağından değil de ne biliyim ben onun nerde olduğunu bilmek istiyorum yanyana değiliz bari ne yaptığını bileyim farklı bi his bendeki

ilgili erkek farklı kıskanç insan farklı tabiki bukoooo bunları bilmesinde sorun yok bende anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…