- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.681
evet sahibinden.coma bakıyorum sürekli ama aynı semte bakıyorum..tavsiye edebilecegin site varmı?
Kızlar sabah sabah bişi sorcam size...
Şimdi bir arkadaşımla konuşuyoruz msnde yeni tanıştığı arkadaşı her yere giderken haber veriyormuş ve verilmediği takdirde saygısızlık olarak nitelendirirmiş. Bende "biz her yere giderken haber vermiyoruz" dedim. Kız bi şaşırdı. Ya neden şaşırdığını anlamadım, her yere giderken haber vermek zorundamıyız? Ben sonuçta gerektiği yerde izin alırım, aynı şekilde nişanlımda izin alır, ama şurdayım yada burdayım demesinin benim için hiçbir anlamı yokki, sonuçta kötü bişey yapacak insan yalanda söyleyebilir değilmi? Ay sabah sabah sinir oldum, haber verenlere bişey demiyorum herkesin kendi düşüncesidir, ama verilmediği takdirde saygısızlık olarak nitelendirilmesi hoşuma gitmedi. Bana göre bunun adı saygıdan ziyade güven olmalı. Sonuçta biz gerektiği yerde izin alıyorsak bitmiştir olay, bu arada soru olarak başlamışım cvbıda kendim vermişim :))
günaydın kızlar
güzel bir gün our inşallah
sabahları kalkmayı sevmiyorum sürekli uyumak geliyor içimden
bebek salonlar teeeeeeeeeeeeee yıl sonuna kadar dolu
e acelede yok
bakalım yine kısmet diyelmm demi
inş. olurda kavuşuruz sevdiğimize
aaaa öyle mi salon kısmını düşünmedim bak ben:S
Şimdi bir arkadaşımla konuşuyoruz msnde yeni tanıştığı arkadaşı her yere giderken haber veriyormuş ve verilmediği takdirde saygısızlık olarak nitelendirirmiş. Bende "biz her yere giderken haber vermiyoruz" dedim. Kız bi şaşırdı. Ya neden şaşırdığını anlamadım, her yere giderken haber vermek zorundamıyız? Ben sonuçta gerektiği yerde izin alırım, aynı şekilde nişanlımda izin alır, ama şurdayım yada burdayım demesinin benim için hiçbir anlamı yokki, sonuçta kötü bişey yapacak insan yalanda söyleyebilir değilmi? Ay sabah sabah sinir oldum, haber verenlere bişey demiyorum herkesin kendi düşüncesidir, ama verilmediği takdirde saygısızlık olarak nitelendirilmesi hoşuma gitmedi. Bana göre bunun adı saygıdan ziyade güven olmalı. Sonuçta biz gerektiği yerde izin alıyorsak bitmiştir olay, bu arada soru olarak başlamışım cvbıda kendim vermişim :))
sabahları kalkmayı sevmiyorum sürekli uyumak geliyor içimden
günaydın kızlar,
eda düğününüze az kaldı ev bulma çalışmalarını hızlandırmanız lazım. Ama sahibinden bulmaya çalış canım yoksa bi dünya para boşa gider. Ev bulma çalışmalarınızıda tek başınıza yapmayın annene söyle konuya komşuya sorsun kayınvaliden aynı şekilde araştırsın. Madem aynı semtte oturucaksınız bakkala falan haber bırakın esnafın hep haberi olur birbirinden sende karamsar olma hiç beklemediğin yerlerden olur canım
canım kişiden kişiye değişiyor tabi ama ben markete ve komşuya giderken haber vermiyorum mesela karşı apartmanda babannem e giderken söylemeem ama arkadaşım yakında olsa giderken haber veririm.erkekler bekliyolar böyle şeyleri izin almak değilde haberdartmek
günaydın toprağımmm
naber ?????
ayyyyyyy nasıl güzel bi cümle buuuuuuuuuuuuu :128::128:
kübracım günaydın tatlım nasıl oldu fesleğenli tavuğun bulabildin mi fesleğen?
Ben annemden bile izin almış biri değilim, gidicem dedimmi kapanmıştır olay. Zaten izin vermeyeceği yer için hiç kendimi yormam. Mesela şehirdışında arkadaşım var ona giderken muhakkak izin alırım nişanlımdan, yada erkekli bir ortama gireceğim zaman ona danışırım. Ama yok çarşıdayım, yok şuradayım falan demek bana göre değil. Çünkü ben her an her yerde olabiliyorum, birinde haber versem diğerini veremem. Yinede verenlere saygı duyarım, ama dediğim gibi karşı tarafın saygısızlık olarak nitelendirmesi canımı sıktı...
2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz
Son 3
06.05.2011 - daisyrose - Kına
07.05.2011 - daisyrose - Düğün
14.05.2011 - burakgul - Kına
18.05.2011 - burakgul - Düğün
20.05.2011 – kradese – Kına
21.05.2011 – kradese – Düğün
19.05.2011 - caffelatte - Kına
21.05.2011 - caffelatte - Düğün
19.05.2011 – sonbahar14 – Kına
21.05.2011 – sonbahar14 – Düğün
28.05.2011 - gereksizce - Düğün
04.06.2011 - gereksizce - Düğün
03.06.2011 - emayn - Kına
04.06.2011 - emayn - Düğün
03.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün
03.06.2011 - estug3 - Kına
05.06.2011 - estug3 - Nikah
09.06.2011 - Pandomim - Kına
11.06.2011 - Pandomim - Düğün
10.06.2011 - sebnem42 - Kına
18.06.2011 - sebnem42 - Düğün
23.06.2011 - hom - Kına
24.06.2011 - hom - Düğün
17.06.2011 - hlmbtl - Kına
19.06.2011 - hlmbtl - Düğün
24.06.2011 - Cimcime eses - Kına
26.06.2011 - Cimcime eses - Nikah
-
25.06.2011 - _seastar_ - Düğün
24.06.2011 - xeddax - Kına
26.06.2011 - xeddax - Düğün
24.06.2011 - lugruns - Kına
25.06.2011 - lugruns - Düğün
16.07.2011 - M.DİLEK - Kına
17.07.2011 - M.DİLEK - Düğün
22.07.2011 – giz09 – Kına
23.07.2011 – giz09 – Düğün
10.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Kına
11.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün
17.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün
10.11.2011 - ayers - Kına
12.11.2011 - ayers - Düğün
20.11.2011 - spicy_ - Düğün
sorma esracım..bir kira parası istiyo ya 550 tlkafyı yemiş millet..hayır benim ev almam lazım..7,000 peşin aralık teslim..kirayı verirken bile içim gidicek biliyorum
evet canım markette buldum o gördüğümüz fesleğen ağacına benzemiyor.daha büyük yapraklı ama çok güzel kokuyor. tavuk göğüs aldım zeytinyağ kekik pulbiber fesleğen ve tuzla soteledim bir süre beklettim aslında 1 saat etin beklemesi çok iyi oluyormuş. sonra ızgara yaptım çok güzel oldu yanınada bol salata yaptım.eşim rejime girmiş makarna yaptırmadı vazgeçmiş
aaaa öyle mi salon kısmını düşünmedim bak ben:S
EVET KUŞUM HEMEN SALON AYARLANMIYOOO:44::44:
bilmiyorum iyim sayılır uykusuz kalınca biraz gergin oluyorum canım
sen nasılsın kuzum
HAYIRDIR KUZUMM BİŞEYEMİ TAKIYON KAFANI UYUYAMIYONN
bendede durum biraz farklı canım ne izinalma durumu ne bilgisi olsun diye söylüyorum herşeyi söylüyorum ama onunla paylaşmaktan zevk aldığımdan bir müşteri bile gelse müşteri çıkınca işte şöyle şöyle biri geldi şunlara baktı diye sırf paylaşmak için anlatıyorum duşada girsem ben bir duşa girip geleyim diye mesaj çekerim herşeyimi bilir yani tüylerimi yolduğum zamanları bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?