- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.661
muhtemelen onlar 2012 gelini olurlar ben bu topiğe gelmezler canım topiğin son gelini ben olacağım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
bebişim buna mı takıyooonnn benimde tarih belli değill
bende 2012 gelini olurum burda bekleriz biz senle
günaydın güzel gelnler..dün ev baktık 3 tane ..ikisini hiç begenmedik..birini çok begendik ama ev sahibi hk iyi şeyler duymadık vazgectik..kızlar ev bulamıcakmıyız biz ya
hayırlı bi ev çıkıcaktır canım sizinde karşınıza inşallah.
beklenmedik bi anda. en güzeli çıkıyo :) hep öle oluyo :)
yavaş yavaş işte canım endişelenme var daha zaman.
günaydınlar herkese günaydınlaaarrrr
bebişim buna mı takıyooonnn benimde tarih belli değill
bende 2012 gelini olurum burda bekleriz biz senle
yok kuzucum senin 2012 ye kalmaz bırakmazlar seni alırlar biran önce bak en kısa zamanda tarihin belli olacak buket demişti dersinbenim daha kısmetse nişanıma 1 ay var
günaydınlar herkese günaydınlaaarrrr
yok kuzucum senin 2012 ye kalmaz bırakmazlar seni alırlar biran önce bak en kısa zamanda tarihin belli olacak buket demişti dersinbenim daha kısmetse nişanıma 1 ay var
bebek salonlar teeeeeeeeeeeeee yıl sonuna kadar dolu
e acelede yok
bakalım yine kısmet diyelmm demi
inş. olurda kavuşuruz sevdiğimize
Herkese günaydın kızlaar...
Eda'cım bismillah yaa hemen karamsarlığa kapılmışsın, anacım bulursunuz merak etme, hele şu aralar İstanbul'da çok kiralık ev var bence...
Rabbim yardımcınız olsun...
bende onu düşündüm..hep sizlerden duymustum süpriz bi şekilde ev bulduk istedigimiz kirada belki dedim bizede öyle bi ev çıkar..o begendiğimiz evde 1,000 tl depozit 550 kiraX 2 kere ödemek zorunda kalıcaz daha oturmadan.. bide emlakçı 2,500 tlye geliyo sahibinden istiyorum bu yüzden..İnşallah bizede ev düşer..hiç ısınmadım ama evlere ya
edacım internete bakıyormusunuz. ordada çok seçenek var gibi
Kızlar sabah sabah bişi sorcam size...
Şimdi bir arkadaşımla konuşuyoruz msnde yeni tanıştığı arkadaşı her yere giderken haber veriyormuş ve verilmediği takdirde saygısızlık olarak nitelendirirmiş. Bende "biz her yere giderken haber vermiyoruz" dedim. Kız bi şaşırdı. Ya neden şaşırdığını anlamadım, her yere giderken haber vermek zorundamıyız? Ben sonuçta gerektiği yerde izin alırım, aynı şekilde nişanlımda izin alır, ama şurdayım yada burdayım demesinin benim için hiçbir anlamı yokki, sonuçta kötü bişey yapacak insan yalanda söyleyebilir değilmi? Ay sabah sabah sinir oldum, haber verenlere bişey demiyorum herkesin kendi düşüncesidir, ama verilmediği takdirde saygısızlık olarak nitelendirilmesi hoşuma gitmedi. Bana göre bunun adı saygıdan ziyade güven olmalı. Sonuçta biz gerektiği yerde izin alıyorsak bitmiştir olay, bu arada soru olarak başlamışım cvbıda kendim vermişim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?