2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bana gelen boçada bu kadar var ama balık istifi gibi üst üste koymuşlar, hiç bişey güzel görünmedi.
Geçen baktığımda şok oldum, 5 tane takım iç çamaşırım, 10 çift terlik varmış meğer :))

çeyiz de arkadaşlarım sen çamaşırlarla kafayı bozmuşşun diyorlar
3 çekmece şifonyer çamaşır doldu üst üste dizdiler .))) unutmuşum bende çok fazla olmuş her çıktığımda alıyordum pijama takımlarım çoraplar bir sürü

azla yetinmeyi bilmiyorum ben bu konularda

Deniz maşallah canım çeyizde çeyiz yani :)) valla benim bir sandık vardı ondada terlik gecelik takımı iç çamaşırı bide makyaj malzemesi o kadar...

çok güzelmiş bohcaların ama benim böle havlum başörtüm filan gelmedi....

allah için ne istediysem aldılar ama böle şeyler yoktu

ben hiç resim bile çekemedim
hiçbi heyecanımı sizler gibi yaşayamadım ona yanıyorum
herşeyim alelacele karmaşılıkta oldu
neyse oldu ya gene bna da şükür

Seviyorum o anı yakalamyı sözde bile o kahveyi içerkenki yüz ifadesi var çok gülüyorum ona .))) iyiki çekmişim herşeyi çekmişim isteme anı felan takıntı gibi birşey bende bu

aylincim daha çekeceğin çok daha güzel kareler olucak canım merak etme

Kızlaar 17 mayısta nişanlımın ataması varmış, dua edin atanması için olurmu?
Atanırsa çok iyi olacak ( Tek dezavantajımız gittiğimiz gibi işe başlayacak olması...

Merhaba kızlar, en sonuna bizde bu hafta aileleri tanıştırıyoruz aranızda yer açın artık bana, bende sizdenim
Çok heyecanlıyım, ilk kez göreceğim ailesini, nasıl davranırım, ne yaparım bilemiyorum, off hayırlısıyla bi geçseydi:78:

Ya bu mihir olayını yıllardır düşünüyorum, hep hac isticem diyordum...
Şimdide bir çok kişiden aynı şey duyuyorum, ama bana hac istemek nasip olmadı :))
Hoca sorma gereği bile duymadı, iyikide sormadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…