2011 gelin adayları buyrun sohbete

bilmem öyle mi oluyor bende size soruyorum bizde yengemler 1 tepsi baklava ile gelmişlerdi de o yüzden dedim

Herkeste farklıdır belki bilemiyorum ama, biz sözden önce yemeğe gitmiştik, birde nişandan sonra nişan bohçasını götürmeye gitmiştik, o zaman baklava yaptırdık. Nişan gününü konuşmak için aradılar, yakın olsaydı gelecektiler...

bilmem öyle mi oluyor bende size soruyorum bizde yengemler 1 tepsi baklava ile gelmişlerdi de o yüzden dedim

buketçiğimmm bizde şöyle olur erkek tarafı gelir oturmaya gelir gibi tabii birşeyler getirir tatlı gibi mesela tarih konuşulur sonra nişan falan olur sonrada nişan bohçalarını götürürken kız tarafı bir tepsi baklava yapar kırmızı jelatine sarar ve götürür şeker aneye sorsan ya o daha ii bilir kızzz

annemde nişan günü çıkışta değişiriz bavulları demişti Nişandan sonra götürsek baklavayı olur yani dimi canım?

annemde bilmiyor ki kız Bizde işte yengemler nişan tarihini belirlemiş salon tutulmuş söylemeye gelmişlerdi o zaman baklava getirmişlerdi bohçalarda nişan günü salonda değişmişti

annemde nişan günü çıkışta değişiriz bavulları demişti Nişandan sonra götürsek baklavayı olur yani dimi canım?

buket'cim
Nişan tarihini belirlemek icin biz erkek tarafına gitmiştik sözden sonra onlar bizi çağırmışlardı biz de giderken usulen tatlı götürmüştük
sonra nişan tarihine karar verince alışverişe ne zaman gidilir falan diye konuşuldu
nişandan bir hafta önce benim bohçalarım geldi
nişandan sonra (galiba 2 hafta sonra idi) biz damat bohçasını götürdük
bu sefer ben katlı kurabiyeliklere baklava hazırlattım süslettim
değişik oldu

selam kızlarrrr

bu saatte ne işim var burda derseniz 2 saatlik bir aram vardı onu değerlendireyim dedim.nişanlımlardayım.evde kimse yok.k.validem orduda.evi bi toparladım size bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…