- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.841
kızlar gene birşey soracağım şimdi nişandan önce nişan tarihi bildirmek için baklava felan yaptırıp erkek evine gidecek miyiz biz?
slmmmm
benim nişanda dans ettiğim müzikte
baha dan aşk yemini değişik oldu
çok güzellll tavsiye ederimm
ay bayıldım sözlerine çk gzelmiş züleyha
ay bayıldım sözlerine çk gzelmiş züleyha
Baklava yapılırda, nişan tarihini belirlemek için sizmi gideceksiniz, onların gelmesi gerekmiyormu?
bilmem öyle mi oluyor bende size soruyorum bizde yengemler 1 tepsi baklava ile gelmişlerdi de o yüzden dedim
bilmem öyle mi oluyor bende size soruyorum bizde yengemler 1 tepsi baklava ile gelmişlerdi de o yüzden dedim
Herkeste farklıdır belki bilemiyorum ama, biz sözden önce yemeğe gitmiştik, birde nişandan sonra nişan bohçasını götürmeye gitmiştik, o zaman baklava yaptırdık. Nişan gününü konuşmak için aradılar, yakın olsaydı gelecektiler...
annemde nişan günü çıkışta değişiriz bavulları demiştiNişandan sonra götürsek baklavayı olur yani dimi canım?
buketçiğimmm bizde şöyle olur erkek tarafı gelir oturmaya gelir gibi tabii birşeyler getirir tatlı gibi mesela tarih konuşulur sonra nişan falan olur sonrada nişan bohçalarını götürürken kız tarafı bir tepsi baklava yapar kırmızı jelatine sarar ve götürür şeker aneye sorsan ya o daha ii bilir kızzz
evet betülcümm sözleri çok güzell
herkese tavsiye ediyorummm
kızlar düğün tarihi yakın olanlar bilirler kına gecesi ikramları kız tarafına mı ait
Katılıyorun Nurgül'e...
Sende gelinsinya bohçaları götürünce süzülücen tebi biraz :))
Bende gelinim diye mutfaktan çıkmamıştım :))
annemde nişan günü çıkışta değişiriz bavulları demiştiNişandan sonra götürsek baklavayı olur yani dimi canım?
nişanlıma dnleticem :))
öyle yapmayın kız ne öyle değiştirmek sende olmaz öyle sizde bir güzel sonraki hafta götürmeye gidin tabii 1 tepsi baklava ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?