- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.821
sen nişanlı değilmiydin rozelinda
Merhaba kızlar, en sonuna bizde bu hafta aileleri tanıştırıyoruzaranızda yer açın artık bana, bende sizdenim
Çok heyecanlıyım, ilk kez göreceğim ailesini, nasıl davranırım, ne yaparım bilemiyorum, off hayırlısıyla bi geçseydi:78:
herkese selam kızlarrrr ben çok feci koşturuyorum çok zor uğrayabiliyorum buraya bana düğün giriş müziği hakkında fikir verirseniz çoook seviniriim
Canım seninkilermi Erzurum'luydu?
geçiyor canım ya benimde geçen cumartesi sözüm vardı nasıl geçti anlamadım geçer seninde hayırlı olsun
herkese selam kızlarrrr ben çok feci koşturuyorum çok zor uğrayabiliyorum buraya bana düğün giriş müziği hakkında fikir verirseniz çoook seviniriim
kız delicik benim gelinliğim bilem yok boşver salla gitsin herşey yetişecek illa ki sen rahat ol:90:o kadar o kadar o kadar heycanlıyım ki...:111:
kalbim yerinden fırlıycak ya neen bu kadar heycan yapıyorum bilmiyorum:103:
gercekten yüreğim yerinen çıkıcak gbi...
yapılcak bi sürü bişey var yetişmycek diye korkuyorum bide:26:
zeynepçiğimmm ben birşey istemedim hiç düşünmedimde kuzu ne isterim diye takılan altınlarımı derim herhalde canım ya
mihir şu imam niikahı kıyılırken istenen değilmi ben şey isticem beni hacca gçtürmesini
Ya bu mihir olayını yıllardır düşünüyorum, hep hac isticem diyordum...
Şimdide bir çok kişiden aynı şey duyuyorum, ama bana hac istemek nasip olmadı :))
Hoca sorma gereği bile duymadı, iyikide sormadı
kız delicik benim gelinliğim bilem yok boşver salla gitsin herşey yetişecek illa ki sen rahat ol:90:
evet kuzum...
her bişeyimi aldılar valla nerden ne istediysem hiç ikilemeden...
kendi çeyizinden mevlüt örtüsü filan koymuş lif filan haricen tabi...
ama bu kadar cok değildi:)
fotoğraflarımı eklycem de eve gidince:)
kızlar ben şöle göz korkutucak bişiy istiorum
o yüzden düşünmekteyim
hoca sormasa bile ben sordurucam zorla :)
Ekle canımcım, kız bizlerde nişana gidince kurabiye, içecek falan götürülür.
Çeyiz çok olur, bornoz takımı falan alınır.
Kıza gelen çeyiz çoktur yani, benim bornoz takımımda aradan çıktı böylece :))
kızlar ben şöle göz korkutucak bişiy istiorum
o yüzden düşünmekteyim
hoca sormasa bile ben sordurucam zorla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?