2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçiyor canım ya benimde geçen cumartesi sözüm vardı nasıl geçti anlamadım geçer seninde hayırlı olsun

herkese selam kızlarrrr ben çok feci koşturuyorum çok zor uğrayabiliyorum buraya bana düğün giriş müziği hakkında fikir verirseniz çoook seviniriim

herkese selam kızlarrrr ben çok feci koşturuyorum çok zor uğrayabiliyorum buraya bana düğün giriş müziği hakkında fikir verirseniz çoook seviniriim

nişanımızda biz ilhan şeşenden "sen benim şarkılarımsın"ı seçmiştik herkes çok beğenmişti.
düğün için de bu aralar zuhal olcay "pervane"ye takmış durumdayım

o kadar o kadar o kadar heycanlıyım ki...:111:

kalbim yerinden fırlıycak ya neen bu kadar heycan yapıyorum bilmiyorum:103:

gercekten yüreğim yerinen çıkıcak gbi...

yapılcak bi sürü bişey var yetişmycek diye korkuyorum bide:26:

kız delicik benim gelinliğim bilem yok boşver salla gitsin herşey yetişecek illa ki sen rahat ol:90:

zeynepçiğimmm ben birşey istemedim hiç düşünmedimde kuzu ne isterim diye takılan altınlarımı derim herhalde canım ya

mihir şu imam niikahı kıyılırken istenen değilmi ben şey isticem beni hacca gçtürmesini

kızlar ben şöle göz korkutucak bişiy istiorum
o yüzden düşünmekteyim
hoca sormasa bile ben sordurucam zorla :)

kız delicik benim gelinliğim bilem yok boşver salla gitsin herşey yetişecek illa ki sen rahat ol:90:

ay ben böle değilimdir aslında ben yumurta kapıya gelince heycan yaparım yani 28 i ya ben o sabah başlarım normalde ama bu öyle olmadı 25 gün kala başldı heycan

ne alaka neden böle bende bilmiyorum

bide nişan yani düşün:87:

ama 350 kişi olucaz büyük olucak düün gbi:)

Ekle canımcım, kız bizlerde nişana gidince kurabiye, içecek falan götürülür.
Çeyiz çok olur, bornoz takımı falan alınır.
Kıza gelen çeyiz çoktur yani, benim bornoz takımımda aradan çıktı böylece :))

kızlar ben şöle göz korkutucak bişiy istiorum
o yüzden düşünmekteyim
hoca sormasa bile ben sordurucam zorla :)

valla bende dicem ki düğün altınları + hac

ben arsız gelin:76:

babama dedim nişan altınlarına kesinlkle dokunamssın seffkilime de dedirttim o da babasılara dedi

vermem arkadaşım vermiycem inşallah yanii

büyük konuşmayımda:26:

ay bizimklerde eşşek kadar eşşek kadar tepsilere baklava börek yaptırmışlar on numaraydııı

keselerine bereket

o koca tepsi nasıl bitti ben anlamadım valla

bornoz ytakımı filan da aldılar :76:
ay sabırsızlık yaptım ayoll

kızlar gene birşey soracağım şimdi nişandan önce nişan tarihi bildirmek için baklava felan yaptırıp erkek evine gidecek miyiz biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…