- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.861
nişanlıma süprizdi betülcüm nişanda dans müziğini ben hazırladım
düğünde o hazırlıcak
ilk orda dinledi yani
sözleri duyduğunda dans ederken dinledi dinledi sonra söyledikleriiii
offffff offfff canım
Yaaaaaaaaa ayakkabımı kimse beğenmedimiiiiiiiiiiiiiii
bn beğendm cnm değişik olr yatak odasnda filanda makyaj yaparken kullanılır bnde C kapitone puflardan istyrm ama bakalım
banu banaydı galiba teşkürBen cok begendım hayatım harıka
ay şimdi gördüm, güzel değişik bişey ama kullanım açısından biraz sıkıntı olur gibi, Betül'ün dediği gibi makyaj yaparken kullanılabilir...
öyle mi oluyor ee onlar bize ne zaman getiriyor?
değişik canım ama çok yer kaplar o
değişik canım ama çok yer kaplar o
yok kuşum yaaa okadar büyükk değil kiii
kuzum bak şimdi benim nişan evde oldu aile arası dedik ama 60 kişi falandık yani neyse yüzüklerin takılacağı akşam yani nişan akşamı bohçalarım geldi neyse pasta falan yendi yüzükler takıldı sonra ablam bursaya döneceği için ertesi günde biz bohçaları götürdük hemen ama senin salonda olacak dimi nişan o zaman hemen arkadaşımınkini anlatayım sana onunda salonda oldu nişanı nişandan 1 hafta önce onlar bohça getirdiler sonraki hafta nişanı oldu ondan sonraki haftada onlar götürdüler canım
düğün üstü eve alınacak çok şey olduğundan fuzuli masraf görülür şimdi masraf yokken çıksın aradan diye düşündüm canımbuko biz nişanda bohça yapmadığımız için birşey diyemiyorum.düğünde yapıcaz inş
ben geldim diye mi sustunuz tmm gidiyorum zaten
hadi görüşmek üzere kızlar hoşçakalın
Kızlaar, bulaşık makinemde alınmış, ben görmeden Iğdır'a gidecek, şu hale bak yaa, hiç bir eşyamı göremedim. Ev sahibimiz bu haftasonu çıkıyormuş, en geç haftaya çarşamba evimiz hazır olacak, nişanlım eşyaları yerleştirmeye başlayacak...
Nedense sevinemiyorum, bu heyecanları onunla yaşamak isterdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?