2011 gelin adayları buyrun sohbete

vallahi herkeste bir telaş gidiyor.bizim davetiyeye kadar herşey hazırken evimizi teslim alamadık.bu ayın sonuna kadar da zor görünüyor.bu durumda sabırsızlanıyorum işte.

bizim kalan işler aşkımın damatlığı.bohçalar için alınacaklar.onun dışında bir eksik yok gibi.saat alıcaz bi de tabi birbirimize.gelinliğimin son provası olacak.

kına için düşündüğüm hamam olayını da ayarlayamadım.hamam bulamadım yani temiz.onu pas geçicem sanırsam.

bn beğendm cnm değişik olr yatak odasnda filanda makyaj yaparken kullanılır bnde C kapitone puflardan istyrm ama bakalım

evet tatlımm öyle koymuşlar zaten yatak odasına
bende evim müsait olunca girişe köşe olursa koyarım diye düşündüm
ayakkabıları botları çizmeleri giyerken hemen oturmaya :)))
eve girdiğin gibi hemen koy poponu

Ben cok begendım hayatım harıka
banu banaydı galiba teşkür

ay şimdi gördüm, güzel değişik bişey ama kullanım açısından biraz sıkıntı olur gibi, Betül'ün dediği gibi makyaj yaparken kullanılabilir...

evet esracım yatak odalarına koymuşlar
az önce çarşıya çıkmıştım adam 130 dedi:26:

öyle mi oluyor ee onlar bize ne zaman getiriyor?

kuzum bak şimdi benim nişan evde oldu aile arası dedik ama 60 kişi falandık yani neyse yüzüklerin takılacağı akşam yani nişan akşamı bohçalarım geldi neyse pasta falan yendi yüzükler takıldı sonra ablam bursaya döneceği için ertesi günde biz bohçaları götürdük hemen ama senin salonda olacak dimi nişan o zaman hemen arkadaşımınkini anlatayım sana onunda salonda oldu nişanı nişandan 1 hafta önce onlar bohça getirdiler sonraki hafta nişanı oldu ondan sonraki haftada onlar götürdüler canım

yok kuşum yaaa okadar büyükk değil kiii

fotolarda çok büyük gözüküyor tatlım eğer değilde dediğin gibi girişte süper durur 130 tlde uygunmuş bence yerim kalırsa girişte düşünebilirim bende

of nurgül of ne karışık işlermiş keşke şöyle tek bir kural olsada kafamızı hiç yormasak anlattığın gibi şekli anneme bir söyleyeyim bakayım ne diyecek

buko biz nişanda bohça yapmadığımız için birşey diyemiyorum.düğünde yapıcaz inş
düğün üstü eve alınacak çok şey olduğundan fuzuli masraf görülür şimdi masraf yokken çıksın aradan diye düşündüm canım

Son düzenleme:
ben geldim diye mi sustunuz tmm gidiyorum zaten

hadi görüşmek üzere kızlar hoşçakalın

Son düzenleme:
Çoğu erkek eşine HANIM! diye hitap eder ama nereden geldiğini çoğumuz bilmeyiz.
Bir gün Cengiz Han sarayına, tüm hanlarını toplamış, tahtının sağ yanına da eşini oturtmuş;

Cengiz Han hanlarına,
...
...– “Ben Hanlar Han’ı Cengiz Han, hepinizin hanıyım” demiş ve sonra eşini göstererek;

– “Bu da benim HAN IM” demiş.

İşte erkeklerin “eşim” anlamında söyledikleri “hanım” kelimesi oradan geliyormuş.. Ne kadar hoş değil mi? Kadının adı da var, yeri de ve saygınlığı da..!

Kızlaar, bulaşık makinemde alınmış, ben görmeden Iğdır'a gidecek, şu hale bak yaa, hiç bir eşyamı göremedim. Ev sahibimiz bu haftasonu çıkıyormuş, en geç haftaya çarşamba evimiz hazır olacak, nişanlım eşyaları yerleştirmeye başlayacak...
Nedense sevinemiyorum, bu heyecanları onunla yaşamak isterdim...

hayırlı olsun canım bulaşık makinen beyaz eşyalarda hangi markaya karar verdiniz ben siemens düşünüyordum ama aşkım biraz daha uygun diye bosch alırız diyordu ama kayınpederim gelin ne istiyorsa öyle olacak demiş siemens olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…