- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.881
hayırlı olsun canım bulaşık makinen beyaz eşyalarda hangi markaya karar verdiniz ben siemens düşünüyordum ama aşkım biraz daha uygun diye bosch alırız diyordu ama kayınpederim gelin ne istiyorsa öyle olacak demiş siemens olacak galiba
hayırlı olsun canım bulaşık makinen beyaz eşyalarda hangi markaya karar verdiniz ben siemens düşünüyordum ama aşkım biraz daha uygun diye bosch alırız diyordu ama kayınpederim gelin ne istiyorsa öyle olacak demiş siemens olacak galiba
Setüstü ocağım siemens oldu, bulaşık makinem bosch, dolabı samsung almayı düşünüyoruz, çamaşır makineside bosch olacak...
ıkisi de aynı Buket'cim
Bosch alırsan da bosch/siemens servisi gelir
Siemens alırsan da bosch/siemens serivisi gelir
aynı yerde üretilip aynı yerde monte ediliyor
ben bu şirketlerden birinde çalışıyorum o yüzden biliyorum
ıkisi de aynı Buket'cim
Bosch alırsan da bosch/siemens servisi gelir
Siemens alırsan da bosch/siemens serivisi gelir
aynı yerde üretilip aynı yerde monte ediliyor
ben bu şirketlerden birinde çalışıyorum o yüzden biliyorum
öyleymiş canım ama satışçılarada sorduk siemens 1 tık ötede dediler abimde siemens kullanıyor çok memnun siemens olsun istiyordum ama boschta olsa farketmez
Nişanlım çok araştırdı bosch, siemens, profilo aynı firmaymış...
slm kızlar nasılsınızzz?
bir kaç gündür uğrayamadım
bugün gelinlik provam vardı...kadın hep yaparız ederiz diye geçiştiriyor beni...annesi hastaydı az öncede aradım durumu kritikmiş hastaneye kaldırıyorlardı
nasıl yetişecek ki anlamadım ya...
acayip stres içindeyim.25 günümüz kaldı..ne gelinliğim,ne ayakkabım ne takı setim hiç bişey yok ortadaaaa....nasıl yetişecek bilmiyorum
Allah gönlüne göre versin canım
profilo'ya Siemens ve Bosch icin aldıkları ufak kusurları veya daha fazla enerji ile çalışan parçaları takıyorlar Esra'cım tek farkları oymuş
ben eve buzdolabını, çamaşır mak. kurutma mak. bulaşık mak. Bosch'dan, Ocaklı fırını Siemens den aldım
peki edacım sorayım buzdolabında neden tepetaklak model seçtin bende onları beğeniyorum ama kapaklarında raf yok diye normal olur diye düşündüm
Eda'cım madem anlıyorsun bu işlerden sana bir soru sorsam?
Profilo samsunga göre dahamı iyidir sence?
Dolapdan bişey alırken eğilmemek icin, chiller safe'inde buzlukdan cıkan ürünler taze kaldığı icin, o modeller daha az enerji sarf ettiği icin
buzluğu çekmecelerinden dolayı daha kullanışlı olduğu icin
ve güzel göründüğü icin seçtim canım
buzdolabında raflar var ama, yanlış anladım acaba seni?
çamaşır makinesinde evet
ama buzdolabında, televizsyonda vs değil dir canım
bende uzaman değilim ama en azından öyle biliyorum
Dolapdan bişey alırken eğilmemek icin, chiller safe'inde buzlukdan cıkan ürünler taze kaldığı icin, o modeller daha az enerji sarf ettiği icin
buzluğu çekmecelerinden dolayı daha kullanışlı olduğu icin
ve güzel göründüğü icin seçtim canım
buzdolabında raflar var ama, yanlış anladım acaba seni?
çamaşır makinesinde evet
ama buzdolabında, televizsyonda vs değil dir canım
bende uzaman değilim ama en azından öyle biliyorum
son provan mı olacaktı bu canım?
benim düğün senden bir hafta önce ama benim de gelinliğim daha teslim alınmadı takı setim da alınmadı evim de yerleşmedi
Benimde gelinlik hazır olduğu için değişiklikleri son haftaya bırakalım dedi olmaz dedim, son haftada sorun çıkar falan bide onun stresiyle uğraşmayalım...
bende senin gibi yapmayı düşünüyorum canım ağustosta moda evlerini gezip daha önce dikilmiş kiralık gelinliklere bakacağım sadece gerekli veya arzu ettiğim yer varsa oynama yaptırmayı düşünüyorum inşallah senin gibi uygun ve güzel bulabilirim
birşeycik anlamadım ama sen aldıysan bir bildiğin vardır bende tepetaklak düşünebilirimRaf yok derken ben eksik yazmışım canım buzluk kapağında raf yok diyecektim
:) :) nasıl yetiştiricez canım ya...yok son değildi üstü tamam sadece altına hiç başlamadı bile
bide evde yatak odam yerleşicek yani çeyizlerim falan gitmedi,nevresimlerim yıkanıcak....ufak tefek alınması gereken şeylerim var ama büyük ihtimalle düğünden sonraya bırakıcam onları artık
benim üzerimde bugün bir şaşkınlık var
bugünlük kusuruma bakma canım
neden o dolap şeklini tercih ettiğimi yazmaya çalışmıştım
benim de gelinliğin altı son provamda iğneliydi daha dikilmiş şekilde görmedim
nevresimlerim yıkanmadı, annem geldi yardım eder işleri halleder diye düşünüyordum ama o da 2 gündür gezmelerde
benim üzerimde bugün bir şaşkınlık var
bugünlük kusuruma bakma canım
neden o dolap şeklini tercih ettiğimi yazmaya çalışmıştım
benim de gelinliğin altı son provamda iğneliydi daha dikilmiş şekilde görmedim
nevresimlerim yıkanmadı, annem geldi yardım eder işleri halleder diye düşünüyordum ama o da 2 gündür gezmelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?