2011 gelin adayları buyrun sohbete

Setüstü ocağım siemens oldu, bulaşık makinem bosch, dolabı samsung almayı düşünüyoruz, çamaşır makineside bosch olacak...

ıkisi de aynı Buket'cim
Bosch alırsan da bosch/siemens servisi gelir
Siemens alırsan da bosch/siemens serivisi gelir
aynı yerde üretilip aynı yerde monte ediliyor

ben bu şirketlerden birinde çalışıyorum o yüzden biliyorum

öyleymiş canım ama satışçılarada sorduk siemens 1 tık ötede dediler abimde siemens kullanıyor çok memnun siemens olsun istiyordum ama boschta olsa farketmez

slm kızlar nasılsınızzz?
bir kaç gündür uğrayamadım
bugün gelinlik provam vardı...kadın hep yaparız ederiz diye geçiştiriyor beni...annesi hastaydı az öncede aradım durumu kritikmiş hastaneye kaldırıyorlardı
nasıl yetişecek ki anlamadım ya...
acayip stres içindeyim.25 günümüz kaldı..ne gelinliğim,ne ayakkabım ne takı setim hiç bişey yok ortadaaaa....nasıl yetişecek bilmiyorum

öyleymiş canım ama satışçılarada sorduk siemens 1 tık ötede dediler abimde siemens kullanıyor çok memnun siemens olsun istiyordum ama boschta olsa farketmez

Allah gönlüne göre versin canım

Nişanlım çok araştırdı bosch, siemens, profilo aynı firmaymış...

profilo'ya Siemens ve Bosch icin aldıkları ufak kusurları veya daha fazla enerji ile çalışan parçaları takıyorlar Esra'cım tek farkları oymuş

ben eve buzdolabını, çamaşır mak. kurutma mak. bulaşık mak. Bosch'dan, Ocaklı fırını Siemens den aldım

son provan mı olacaktı bu canım?
benim düğün senden bir hafta önce ama benim de gelinliğim daha teslim alınmadı takı setim da alınmadı evim de yerleşmedi

peki edacım sorayım buzdolabında neden tepetaklak model seçtin bende onları beğeniyorum ama kapaklarında raf yok diye normal olur diye düşündüm

peki edacım sorayım buzdolabında neden tepetaklak model seçtin bende onları beğeniyorum ama kapaklarında raf yok diye normal olur diye düşündüm

Dolapdan bişey alırken eğilmemek icin, chiller safe'inde buzlukdan cıkan ürünler taze kaldığı icin, o modeller daha az enerji sarf ettiği icin
buzluğu çekmecelerinden dolayı daha kullanışlı olduğu icin
ve güzel göründüğü icin seçtim canım

buzdolabında raflar var ama, yanlış anladım acaba seni?

Eda'cım madem anlıyorsun bu işlerden sana bir soru sorsam?
Profilo samsunga göre dahamı iyidir sence?

çamaşır makinesinde evet
ama buzdolabında, televizsyonda vs değil dir canım

bende uzaman değilim ama en azından öyle biliyorum

Saol canım o nedenle buzdolabını samsung tercih edelim dedi bizim arge uzmanı :))

birşeycik anlamadım ama sen aldıysan bir bildiğin vardır bende tepetaklak düşünebilirim Raf yok derken ben eksik yazmışım canım buzluk kapağında raf yok diyecektim

son provan mı olacaktı bu canım?
benim düğün senden bir hafta önce ama benim de gelinliğim daha teslim alınmadı takı setim da alınmadı evim de yerleşmedi

:) :) nasıl yetiştiricez canım ya...yok son değildi üstü tamam sadece altına hiç başlamadı bile

bide evde yatak odam yerleşicek yani çeyizlerim falan gitmedi,nevresimlerim yıkanıcak....ufak tefek alınması gereken şeylerim var ama büyük ihtimalle düğünden sonraya bırakıcam onları artık

Benimde gelinlik hazır olduğu için değişiklikleri son haftaya bırakalım dedi olmaz dedim, son haftada sorun çıkar falan bide onun stresiyle uğraşmayalım...

bende senin gibi yapmayı düşünüyorum canım ağustosta moda evlerini gezip daha önce dikilmiş kiralık gelinliklere bakacağım sadece gerekli veya arzu ettiğim yer varsa oynama yaptırmayı düşünüyorum inşallah senin gibi uygun ve güzel bulabilirim

İnşaAllah canım, erkenden olması işime yaradı, ayrıca hiçbir gelinlik kendi gelinliğim kadar içime sinmedi, yani kararsız kaldığımı hiç düşünmedim, umarım umut ettiğim gibi olur gelinliğim...
Şimdi eldiven dikiyormuş, gelince beğen al içlerinden dedi, sadece çiçeğime para verdim diğerleri gelinlikle beraber geri gidecek...

birşeycik anlamadım ama sen aldıysan bir bildiğin vardır bende tepetaklak düşünebilirim Raf yok derken ben eksik yazmışım canım buzluk kapağında raf yok diyecektim

benim üzerimde bugün bir şaşkınlık var
bugünlük kusuruma bakma canım

neden o dolap şeklini tercih ettiğimi yazmaya çalışmıştım

benim de gelinliğin altı son provamda iğneliydi daha dikilmiş şekilde görmedim
nevresimlerim yıkanmadı, annem geldi yardım eder işleri halleder diye düşünüyordum ama o da 2 gündür gezmelerde

inş. sorunsuz eksiksiz halledebiliriz herşeyi canım ...

şaşkınlık yok canım ben onu sordum zaten sonrada benim neden kafamın karıştığını söyledim bende o modeli beğeniyorum ama buzluk kapağında rafın olmaması aklımı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…