- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.061
canım ben çetinkayayı biliyorsundur oraya çok yakınım meydandakarlıtepedeyim ben canım benimmm sen nerdesin kuzum
anamm hatlar karıştı kız elçin sen güngörende değilmiydin :97:
evet canım kına taçları ve mumlar icin değil mi?
dün unuttum canım kusura bakma
kadıköy'de rexx sinemasına giderken 2inci ara sokakdan giriyorsun
binadallı vs satan bir dükkan var onun üst katı canım
(vapurdan gelişte)
O sinemayı bilmiyorum, acaba tahmin ettiğim yermi?
Rıhtımı iyi biliyorum, o köşede bir banka var onu biliyorum zaten vapurun karşı caddesinde kalıyor...
İsmini biliyormusun canım
yapı kredi bankasını biliyorsundur
Iş bankasının hemen karşısında. yapı kredinin ordan sağ yapıp 2inci aradan yukarı çıkıyosun canım
ordan da yine 2inci araya giriyorsun. adını bilmiyorum maalesef ama geceli bişeydi
arkadaşıma sorayım yemekte sonra yazarım canım benim kafa uçtu
daisyrose canim sen dugunden kac gun once kuafore gidiceksin ?
ya ben ne gun halletsem su kil tuy iskencesini diye dusunuyorum. Fazla erken gidersem balayinda ya cikmaya baslarsa. Kina gecesinden onceki gun iyidir diye dusunmustum ama o yogunlukta zaman bulabilirmiyim bilmiyorum. Nisanlimla ayri sehirlerden oldugumuz icin dugunle kina gecesi arasinda 2 gun olucak. offfffff ya basim dertte bir turlu zamanini bulamadim.
Kizlar lutfen bir fikir verin cok kafama takiliyo
aslıcım nasılsın canım ya seninde az günün kalmış yawrum yaaa
canım ben çetinkayayı biliyorsundur oraya çok yakınım meydanda
biliyorum canım biliyorum orayı
yokkk kızz ben gop tayım
nurgul kıss sen evlenince nerde oturacan düğünün nerde olacak
avrupa konutları varya onun karşısında yeni binalar var ordan tuttuk evi canım düğünümde gopta olacak mercan düğün salonunda ssk hastanesine giderken aradaki düğün salonu gelirsin artık kuzunun düğününe
canım ozaman zamanın olacaksa kınadan sonra yaptır derim yada kınadan 1 gün önce
canımmm benim inanmıyorum yaa bak ne dicem benim düğünümde orda oldu yaa inş. gelirim cnaım bize yakın yürüyerek 10 dk orası yaa şimdi tam tarih ne senin düğünün canım
aslıcım ne güzell ya allahım yardımcınız olsun olacak allahın izniyle herşey artık bekliyoz resimleri
betül attım bakarmısın açılıyor mu diye
senin kıl yapına bağlı canım benim düğün 21 de ben 19 gidicemdaisyrose canim sen dugunden kac gun once kuafore gidiceksin ?
ya ben ne gun halletsem su kil tuy iskencesini diye dusunuyorum. Fazla erken gidersem balayinda ya cikmaya baslarsa. Kina gecesinden onceki gun iyidir diye dusunmustum ama o yogunlukta zaman bulabilirmiyim bilmiyorum. Nisanlimla ayri sehirlerden oldugumuz icin dugunle kina gecesi arasinda 2 gun olucak. offfffff ya basim dertte bir turlu zamanini bulamadim.
Kizlar lutfen bir fikir verin cok kafama takiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?