2011 gelin adayları buyrun sohbete

O sinemayı bilmiyorum, acaba tahmin ettiğim yermi?
Rıhtımı iyi biliyorum, o köşede bir banka var onu biliyorum zaten vapurun karşı caddesinde kalıyor...
İsmini biliyormusun canım

O sinemayı bilmiyorum, acaba tahmin ettiğim yermi?
Rıhtımı iyi biliyorum, o köşede bir banka var onu biliyorum zaten vapurun karşı caddesinde kalıyor...
İsmini biliyormusun canım

yapı kredi bankasını biliyorsundur
Iş bankasının hemen karşısında. yapı kredinin ordan sağ yapıp 2inci aradan yukarı çıkıyosun canım
ordan da yine 2inci araya giriyorsun. adını bilmiyorum maalesef ama geceli bişeydi
arkadaşıma sorayım yemekte sonra yazarım canım benim kafa uçtu

Tamam canım bakayım oralara...

Kızlar çeyiz ürünleriyle ilgili indirimleri kampanyaları bu linkten paylaşabiliriz. Çok yararlı olur.
Bende burda gördüğüm bernardo kampanyasını sölim size.
Bernardodan bişiler almayı düşünoyasanız %50 indirim varmış tüm ürünlerde. Artı 100 tl lik çek 50 liraya. Ve bu iki kampanyada birleşebiliyormuş.
Meltem bişiler almayı düşünüyodu özellikle. Haberi olanlar olmayanlara duyursun

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...li-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim-84.html

daisyrose canim sen dugunden kac gun once kuafore gidiceksin ?

ya ben ne gun halletsem su kil tuy iskencesini diye dusunuyorum. Fazla erken gidersem balayinda ya cikmaya baslarsa. Kina gecesinden onceki gun iyidir diye dusunmustum ama o yogunlukta zaman bulabilirmiyim bilmiyorum. Nisanlimla ayri sehirlerden oldugumuz icin dugunle kina gecesi arasinda 2 gun olucak. offfffff ya basim dertte bir turlu zamanini bulamadim.

Kizlar lutfen bir fikir verin cok kafama takiliyo

canım ozaman zamanın olacaksa kınadan sonra yaptır derim yada kınadan 1 gün önce

aslıcım nasılsın canım ya seninde az günün kalmış yawrum yaaa

koşturma içindeyim elçinim. nişanlımın evinde bugün tadilat başladı. tuvalet banyo. hafta sonuda boya badanaları başlıcak. pazarteside bizim evde başlıcak boya badana.
gelinlk provasına gittim işte cumartesi gene gidicem.
kına için kıyafet bakıyorum bi taraftan. çeyiz eksiklerimi çıkardım liste yaptım. hafta sonu onlarada bakıcam. alabildiklerimi alıcam. kına yerini tuttuk sayılır ama gününde sıkıntı yaşadık. Haziranın 9 u regaip kandili demiş salon sahibi ama takvime baktım öle bişi yok. O iş biraz karıştı. Perşembe yapmak istiyorum çünkü. Çeyizler yıkanıcak edilicek. doğru düzgün bişi yok yani
Bide akşamları spora gidiyorum haftada 3 gün. 5 kilo verdim

amma yazmışım. sen nasılsın canım. iş görüşmesinden aradılarmı son gittiğin yerden.

Son düzenleme:
canım ben çetinkayayı biliyorsundur oraya çok yakınım meydanda

biliyorum canım biliyorum orayı
yokkk kızz ben gop tayım

nurgul kıss sen evlenince nerde oturacan düğünün nerde olacak

avrupa konutları varya onun karşısında yeni binalar var ordan tuttuk evi canım düğünümde gopta olacak mercan düğün salonunda ssk hastanesine giderken aradaki düğün salonu gelirsin artık kuzunun düğününe

canımmm benim inanmıyorum yaa bak ne dicem benim düğünümde orda oldu yaa inş. gelirim cnaım bize yakın yürüyerek 10 dk orası yaa şimdi tam tarih ne senin düğünün canım
aslıcım ne güzell ya allahım yardımcınız olsun olacak allahın izniyle herşey artık bekliyoz resimleri

canım ozaman zamanın olacaksa kınadan sonra yaptır derim yada kınadan 1 gün önce

kina gecesinin sabahi hemen yola cikmamiz lazim, nisanlimla aramiz otobusle 15 saat
o yuzden kina gecesinden once halletmem lazim.

Kuzenimin basina gelenler yuzunden bende korkmaya basladim :) Kuzenim kina gecesi gunu icin planlamisti doktordan krem almisti uyusturmak icin o da ise yaramadi temizligini yapamamisti dalga gecmistim, sabaha kadar sohbet ettik sabah napti hic haberim yok. Gece ruyamda durmadan killi maymunlar gormustum etkisinde kaldmistim heralde

ayyyyyy inanmıyorumm elçinnnn çok sevindim kız bu kadar tesadüf olur yanii benim 25 haziranda cumartesi gündüz 1 ile 5 arası olacak canımm

senin kıl yapına bağlı canım benim düğün 21 de ben 19 gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…