- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.141
Bugün acayip sıkılıyorum yaa, hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...
maden sıkılıyorsun sana bir soru sorayımnişanda erkek tarafına alınacakları araştırıyordum da traş seti yazmışlar traş seti ne ola ki neler var içinde
maden sıkılıyorsun sana bir soru sorayımnişanda erkek tarafına alınacakları araştırıyordum da traş seti yazmışlar traş seti ne ola ki neler var içinde
peki bu tras seti alinmasa olmuyor mu ?
bebişkomm koy içine gül suyuna kadarr :))) krem jilet kullanırsa traş makinesine kadar alan var tam takım yapıyorlar ben yapmadım ama
bende cevap verebilir miyim
nişanlıma traş seti olarak; ayaklı gümüş traş seti aldık (ayaklı olanlardan)
ayrıca bir çantanın icinde, traş köpüğü, traş jeli, sabun, tırnak makası, after shave lotion, deodorant, jilet, parfüm, tarak götürdük
ben ama ayriyetten nişanlıma, duş jeli, deodorant ve after shave aldım tabii yine
bana da; kozmetik cantası, makyaj malzemeleri (kendim seçerek aldım) taraklar (tarak seti almadım abartılı geliyor bana,üstü taşlı taşlı) parfüm, deodorant, nemlendirici, makyaj temizleme seti, oje, aseton pamuk vs. alındı
Valla içine alınacaklara sen karar veriyorsun, bilirsin sandıkları vardır onların.
Biz traş bıçağı, sabunu, diş fırçası, macunu, parfüm-deodorant koltuk altı losyonu, kısacası traş için gerekli olan herşeyi aldık. Set halinde satılanların markası pek iyi olmuyor, biz bir kozmetik mağazasından markalarını kendimiz seçerek almıştık.
Valla içine alınacaklara sen karar veriyorsun, bilirsin sandıkları vardır onların.
Biz traş bıçağı, sabunu, diş fırçası, macunu, parfüm-deodorant koltuk altı losyonu, kısacası traş için gerekli olan herşeyi aldık. Set halinde satılanların markası pek iyi olmuyor, biz bir kozmetik mağazasından markalarını kendimiz seçerek almıştık.
canima minnet, gerdegi erteleriz isime gelir yani. kil tuy takintimi biliyor artik ona gore davransin
özet geçiyorum hazır almayayım bende esra gibi ayrı alayım kutuya boşver sonra ne yapacağız onutraş köpüğü jilet traş sonrası losyon duş jeli roll-on ve parfüm alsam yeter dimi kızlar
Biz bunlara ek olarak duş jeli, tarak, tırnak makası da koymuştuk. Tek tek almak daha mantıklı bence de...
Biz bunlara ek olarak duş jeli, tarak, tırnak makası da koymuştuk. Tek tek almak daha mantıklı bence de...
ona bakarsan onunda bize agda epilasyon aleti mi almasi lazim
hem bende makyaj seti falan istemiyorum ondan onlari kendim alirim
Canım bence bir kozmetik mağazasına git, zaten onlar hangi markanın nesi iyiyse getiriyorlar...
Benim yaptığım bohça daha pahalı tuttu bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?