2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende oyle, o kadar cok is varki yapmam gereken ama hic canim istemiyo herkeze kriz vurdu bir bizim sirketi bos gecti hic islerde azalma yok ya . Bugun sadece pasta borek yapmak istiyor canim. Kizlar manti partisine ne dersiniz kekler borekler hazirliyalim ve manti partisi yapalim bitincede kurtlarimizi dokeriz

maden sıkılıyorsun sana bir soru sorayım nişanda erkek tarafına alınacakları araştırıyordum da traş seti yazmışlar traş seti ne ola ki neler var içinde

Valla içine alınacaklara sen karar veriyorsun, bilirsin sandıkları vardır onların.
Biz traş bıçağı, sabunu, diş fırçası, macunu, parfüm-deodorant koltuk altı losyonu, kısacası traş için gerekli olan herşeyi aldık. Set halinde satılanların markası pek iyi olmuyor, biz bir kozmetik mağazasından markalarını kendimiz seçerek almıştık.

maden sıkılıyorsun sana bir soru sorayım nişanda erkek tarafına alınacakları araştırıyordum da traş seti yazmışlar traş seti ne ola ki neler var içinde

bende cevap verebilir miyim
nişanlıma traş seti olarak; ayaklı gümüş traş seti aldık (ayaklı olanlardan)
ayrıca bir çantanın icinde, traş köpüğü, traş jeli, sabun, tırnak makası, after shave lotion, deodorant, jilet, parfüm, tarak götürdük
ben ama ayriyetten nişanlıma, duş jeli, deodorant ve after shave aldım tabii yine

bana da; kozmetik cantası, makyaj malzemeleri (kendim seçerek aldım) taraklar (tarak seti almadım abartılı geliyor bana,üstü taşlı taşlı) parfüm, deodorant, nemlendirici, makyaj temizleme seti, oje, aseton pamuk vs. alındı

Son düzenleme:
bebişkomm koy içine gül suyuna kadarr :))) krem jilet kullanırsa traş makinesine kadar alan var tam takım yapıyorlar ben yapmadım ama

özet geçiyorum hazır almayayım bende esra gibi ayrı alayım kutuya boşver sonra ne yapacağız onu traş köpüğü jilet traş sonrası losyon duş jeli roll-on ve parfüm alsam yeter dimi kızlar

Biz bunlara ek olarak duş jeli, tarak, tırnak makası da koymuştuk. Tek tek almak daha mantıklı bence de...

özet geçiyorum hazır almayayım bende esra gibi ayrı alayım kutuya boşver sonra ne yapacağız onu traş köpüğü jilet traş sonrası losyon duş jeli roll-on ve parfüm alsam yeter dimi kızlar

Canım bence bir kozmetik mağazasına git, zaten onlar hangi markanın nesi iyiyse getiriyorlar...
Benim yaptığım bohça daha pahalı tuttu be
e

biz varya tam acemiyiz ne koyulur falan hic bilmiyoruz. anneme kalsa takim elbise ayakkabi falan koyar, havlu terlik mendil. benimki tras dahi olmuyor berbere gidiyor beyefendi

Canım bence bir kozmetik mağazasına git, zaten onlar hangi markanın nesi iyiyse getiriyorlar...
Benim yaptığım bohça daha pahalı tuttu be
e

canım firma bize her ay birsürü nivea roll-on duş jeli deodorant yolluyor evde onlardan bir sürü var onları almam traş köpüğü jilet tırnak makası parfüm birde losyon alırım yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…