2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen o kurtarıcı olucak bizim için. kaynanaylada aynı evde olunca :)
onun rengi değişmicek yeni kullanılmamış zaten.
bej rengi ebeveyin banyosuda

banyolarda bu kombinasyonu cok beğeniyorum
ayrı bir hava katıyor
Dilediğin gibi olur Inşallah Aslıcım

teşekkür ederim hepimizin canım inşallah.

amin. daha güzelleri senin olsun canım. Allah kirada olanlara ilk önce bi ev nasip etsin.

aslı ben bunu yakından gördüm çok güzel spor bir banyon olacak. hatta bizimkiyle bunun arasında kalmıştık.şimdiden hayırlı olsun.tadilat işini kafanda gün olarak tasarlama canım uzun sürebiliyor.

ay sevindim :)) yakından görmedim ben çünkü :)
adamlar 7 güne biter demiş. ben 10 gün diyorum. belkide 15 bulur belli olmuyo bu işler dediğin gibi.

bu mozaikten eşim çok istiyordu bir yerde görmüş vurulmuş ama ben tek rengini görmedim hiç bunun bikaç renklileri var onlar çok göz yoruyor. buketin dediği gibi bu daha güzelmiş. senin eve yapılan aynı kaynanamınkinden. çok güzelduruyor. kaç metre lazım canım sana mozikten.fiyatlar arasında çok uçurum oluyor bazen araşttır derim

4 mt filan gdio canm yanlş hatrlamıosam damla mozaikle yapılacak olan mozaik arasında yarıyarıyadan daha byk fark var

4 mt filan gdio canm yanlş hatrlamıosam damla mozaikle yapılacak olan mozaik arasında yarıyarıyadan daha byk fark var

evet canım biliyorum bir ara mozaikçi olmuştuk resmen gezmediğimiz yer kalmadı metresine 190 tl diyen bile oldu

ama ölçünü iyi al bizim 1 metre mozaiğimiz kalmıştı. yada aldığın yerle anlaş kalan tam kutuysa geri verebilirsin. biz verdik kalanı

ewt çk uçuk fyatlar var kübra ölçüsünü yapacak olan ustalar alacak zaten hayatım herhalde bi yanlşlk yapmazlar bn çk anlamyrm

canım bir büyük boyu daha güzel durur daha anlaşılır fiyatları yazmıyor ne kadar öğrenebildin mi

küçükboyut: 30x25 cm 69 tl orta boy: 44x38 cm 89 tl büyük boy: 55x45 cm 119 tl en büyük boy: 65x55 cm 149 tldir var kızlar bi büyük boy uda ama o kadar para vermek istemedm zaten kredi kartmnda limiti dolmş pazartesiden snra alablrm

baya pahalıymış canım. bencede dediğin boyu al.diğeri çok masraflı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…