- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.341
Aslı'cım çok güzelmiş, ebeveyn banyosu hayat kurtarıcı gibi bişey yaa...
Ayy herkeste hareketlilik var ne güzel yaa...
Bende dün eşyalarımı topladım, dolaplar boşaldı bildiğin odun olup çıktım yaa hiçbişey hissetmiyorum(
banyolarda bu kombinasyonu cok beğeniyorum
ayrı bir hava katıyor
Dilediğin gibi olur Inşallah Aslıcım
Çok hoş görünüyor aslıcım.
Benimde hayalimde banyoda kırmızı siyah renklerini kullanmak var.
Kirada olucağımız için imkansız ama inşallah ilerde kendi evimiz olunca bende düşünüyorum.
Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
aslı ben bunu yakından gördüm çok güzel spor bir banyon olacak. hatta bizimkiyle bunun arasında kalmıştık.şimdiden hayırlı olsun.tadilat işini kafanda gün olarak tasarlama canım uzun sürebiliyor.
bakalım haklsın buket söylerm cnm nişnlıma hala alnmamşsa değştreblrz sanıyorum değşmezsede çk çk önemli değil
kübracmbnm beğendiğim damla olan diğeride daha uygn olan mozaik Eki Görüntüle 190294 Eki Görüntüle 190295
bu mozaikten eşim çok istiyordu bir yerde görmüş vurulmuş ama ben tek rengini görmedim hiç bunun bikaç renklileri var onlar çok göz yoruyor. buketin dediği gibi bu daha güzelmiş. senin eve yapılan aynı kaynanamınkinden. çok güzelduruyor. kaç metre lazım canım sana mozikten.fiyatlar arasında çok uçurum oluyor bazen araşttır derim
4 mt filan gdio canm yanlş hatrlamıosam damla mozaikle yapılacak olan mozaik arasında yarıyarıyadan daha byk fark var
evet canım biliyorum bir ara mozaikçi olmuştuk resmen gezmediğimiz yer kalmadı metresine 190 tl diyen bile oldu
ama ölçünü iyi al bizim 1 metre mozaiğimiz kalmıştı. yada aldığın yerle anlaş kalan tam kutuysa geri verebilirsin. biz verdik kalanı
kızlar szce 44x38 boyutunda kalp şeklnde ayna yatak başına kçk gelrmi
kızlar szce 44x38 boyutunda kalp şeklnde ayna yatak başına kçk gelrmi
şu aynadan yaptrmak istyrm buket orta boyun ölçüsü 44x38 nasıl durur sence
Eki Görüntüle 190319
betülllll çok güzelmiş bende istiyorum nerde yaptırılıyor canım bu
Aşk Aynası - Anasayfa buradn grdm cnm
canım bir büyük boyu daha güzel durur daha anlaşılır fiyatları yazmıyor ne kadar öğrenebildin mi
canım bir büyük boyu daha güzel durur daha anlaşılır fiyatları yazmıyor ne kadar öğrenebildin mi
küçükboyut: 30x25 cm 69 tl orta boy: 44x38 cm 89 tl büyük boy: 55x45 cm 119 tl en büyük boy: 65x55 cm 149 tldir var kızlar bi büyük boy uda ama o kadar para vermek istemedm zaten kredi kartmnda limiti dolmş pazartesiden snra alablrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?