- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.361
küçükboyut: 30x25 cm 69 tl orta boy: 44x38 cm 89 tl büyük boy: 55x45 cm 119 tl en büyük boy: 65x55 cm 149 tldir var kızlar bi büyük boy uda ama o kadar para vermek istemedm zaten kredi kartmnda limiti dolmş pazartesiden snra alablrm
evt kübra orta boy çk çk kçk diil zaten diğeyle 30 lira fark var şu durumda fazla geldi pazartesi alıcam inş. orta boyunubaya pahalıymış canım. bencede dediğin boyu al.diğeri çok masraflı oluyor.
benimde aklımda bulunsun güzelmiş canım beğendim çokk
evet canım biliyorum bir ara mozaikçi olmuştuk resmen gezmediğimiz yer kalmadı metresine 190 tl diyen bile oldu
ama ölçünü iyi al bizim 1 metre mozaiğimiz kalmıştı. yada aldığın yerle anlaş kalan tam kutuysa geri verebilirsin. biz verdik kalanı
biz ölçüyü alıp gittik ama nasıl olduysa eksik geldi.şimdi de aynısını bulamıyoruz değişikti biraz, aldığımız yer fabrika aynısını üretmiyo diyo napcaz hiç bilmiyorum..çok canım sıkılıyo bu duruma
biz ölçüyü alıp gittik ama nasıl olduysa eksik geldi.şimdi de aynısını bulamıyoruz değişikti biraz, aldığımız yer fabrika aynısını üretmiyo diyo napcaz hiç bilmiyorum..çok canım sıkılıyo bu duruma
başka yerlerde belki elin kalan vardır fabrikadan nerelere dağıtım yapılmış öğren istersen canım
ayhh o hiç aklıma gelmemişti. kötü olmuş en azından bir benzerini bulsanız.
zaten hiç düşünmediğim bi modeldi o anda birden aa fayanslara da tam uyar deyip seçmiştik şimdi bin pişmanım.nişanlıma da nerden onu seçtik deyip duruyorum o da sanki zorla aldık diyo haklı
benzerini bulmaya çalışcaz yama gibi olcak biraz ama
canım nasıl bişeydi nette bulup gösterebilirmisin resmini
canım nasıl bişeydi nette bulup gösterebilirmisin resmini
nurgüüüüüül bihter geceliğini sen mi sipariş vermiştin kuzucumm
ewt buket ne olduki
bende arkadaşımdan 1 ay önce vermişti gelmedi aradım şimdi kızı stokta yok paranı vereyim dedi birde evine gideceğim para almaya
ewt bayağı oluo sölemştnn siparş ettm die üzülme bulursn yne bnde bakırköyde bi bnzerini grdm o geceliğin
kızdığım hem haber vermemesi hemde parasını gelince vereyim demiştim zorla aldı hemen gelecek diye şimdi birde paramın peşinde koşturacağım
çk haklısın canm neden senn gdip almanı istyo kendi getrsn paranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?