2011 gelin adayları buyrun sohbete

aaa değiştirmişsin betüşüm diğerini aldığını sanıyordum bencede bu daha güzel mutfağınla daha uyumlu iyi günlerde kullan

ewt cnm değştrdm kettle tost mak. bıçaklk kepçe takımı hepsi siyah-gri oldu ankastrelerle uyumlu baharat takımm bambu olrk tek kaldı ama olsn sewiorm bn onu

ewt cnm değştrdm kettle tost mak. bıçaklk kepçe takımı hepsi siyah-gri oldu ankastrelerle uyumlu baharat takımm bambu olrk tek kaldı ama olsn sewiorm bn onu

zaten öncekini beğenmemiştim ben iyi yapmışsın baharatlık takımın hediye olan değilse onu ben alabilirim benim daha baharatlığım yok bende herşeyimi bambu yapmaya çalışıyorum bulaşıklık kaşıklık baharatlık almam lazım

betşşşş güzel görünüyor nasıl beğendin mi nerden aldın bebişimmm:92:
ewt cnm beğendm gzel inş. memnn kalırım gittigidiyordan aldm

baharat takımm zuzuyla aynı olan sewiorm baharatlığımı btek bambu o olsada mutfağımda

benim ticker da ne olacak acaba gelin damadın üzerine mi atlayamadı gitti yahuu

bende zaman geçmiyor diye düğün çizelgesinden vazgeçtim sözü yaptım o bitti şimdi nişanı yapıyorum yoksa geçmeyecekti 6 ay zuzum sen bizim kilir noktamızsın senin gelinin damada atlamasını bizde çok istiyoruz

betüşüm bizim alacağımız bir misafir tabakları kaldı onlarıda alayım geri kalanları babama aldırmayı düşünüyorum nasıl fikir ütüm 750 tl düdüklüm 350 tl e daha beyaz eşyası mobilyası perdesi var ben almaya kalksam batarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…