2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim ne görümcem var ne de eltim =)))
Bol bol dayı teyze hala var =) Bide amca.

sanslisin canim.. benim bitane eltim olucak kucuk hanfendiii kayinvaldemlerin evinden cikmiyor.. daha isteme, nisan falan dahi hic birsey yok aralarinda.. ama kizin eve anahtari bile var.. soyluyorum kayinvaldeme cok yuz veriyosun diye.. hatta bi ara kizdim bende bile sizin evin anahtari yok diye ama ben izmirdeyim onlar ankarada.. olsa nolurrr olmasa nolurrr :roflol:

Benim ne görümcem var ne de eltim =)))
Bol bol dayı teyze hala var =) Bide amca.

benim tane görümcem var
aynı yaşta sayılırız ama onun üstesinden gelebilirim :roflol: (fena gelin gördüm kendimi)
bizde de en bol dayı
bide yakın akrabalara da dayı diyo
o yüzden her önüme gelen dayı dicem valla
artık yanlış olursa da derim siz herkese dayı diyonuz :roflol:

sanırım bende öyle büyük hevesle yaptırıırm çünkü çok ihtiyacım olacak güzel bi tatile opuyorumnanaktan nereye yaptırdınız peki canım belli mi? yerimseniben

Lara Antalya, otel Rixos Lares tatlimmm. Evettt zaten en guzeli dugun stresinden sonra soyle guzel bi tatil yapmak olucak.. bizim dugun Izmirde, ve dugun gecemiz ve ertesi gunu Izmirin denizine bakan manzarali bi otelde kalicazz onuda ayarladikk Crowne Plaza da.. Sonra P.tesi kalkip Antalyaya ucucaz orda 6 gece kalicaz ve pazar gunude Eskisehire evimize gecicez..

evet canım bende bakıyorum öyle otellere daha netleştirmedim :dilcikar::sm_confused:
güzel bi tatil olacak hadi gelsin o günler de guclubacismile

dogru ama.. eltiligin kuralidir bu.. kucuk gelin yenge der susarr kaydirigubbakcemile3 buyuk gelin her zaman haklidir.. amaaaaa bizim kucuk gelin azicik cadi.. benim ondan cekecegim var vallah.. yenge de demez o bana bak gorursunuzzz hahahaha

ıyy allahtan öyle bi derdim yok
ayrıca şu yenge muhabbetini de hiç sevmiyorum
bana yenge denmesinden de hiç hoşlanmıyorum
adıma bile yakışmıyo aylin yenge ıyy kötü
ama dayısının kızı var ilkokula gidiyo
peşimden ayrılmıyo aylin yenge aylin yenge
kırk kere dedim yenge deme diye
annesi de öyle alıştırmış yenge denir kızım demiş anasını dinliyo hanımefendi alsanaalsanasmile

kimileride hoslanmiyo iste.. a.s ben seviyorum yenge denilmesinden.. askimin kardesi beni daha cok tutar abisinden.. hep benim tarafimda olur yengemm haklidir diye.. hosuma gidiyo hehehe

aynen canim.. ne taraflari dusunuyorsun ben cok arastirdim sana yardimci olabilirim belki canikommm.

ben aslen antalyalıym antalyayı istemiyorum genelde heryeride biliyorum orada bi titanic otel çok dikkatimi çekti
marmaris,fethiye olabilir çok pahalı istemiyorum ama yine de istediğim yer istiyorum :hulya:
marmaris orange country de luxe güzele benziyor :sm_confused::sm_confused:

2 eltim olacak şuan biri 6 yaş küçük benden ama kayınvalidem kızın anensinden hergün dert yanar dinlemek istemiyorum artık kız çok iyi annesi bilmem ne der.benimde öyle bir annem olsa köşeye çekilir sessizlikleri oynarım zaten, bunu çözememiş kaynana hahahaha:))))

ecem nişanlılık güzel gidiyor cok şükür
ayy bende encok balayı için hevesleniyorum bu yıl iznede cıkamadım
eh subattan sonra kosturmaca baslar bizde malum istanbula gelin gitcem
yok esyalar için git gelinlik için git eve bakmaya git baya yorucu olcak benim acımdan
papatyam otelinize baktım süper gercekten
bizde dügün sonrası otelde kalcaz balayı sonra ver elini istanbul

titanic in servisi cok berbatmis tatlim.. teyzem bi ara turizm sirketinde calisti hep sikayet alirlarmis o otel hakkinda. Marmaris kuzeldir.. Kusadasinida dusunebilirsin.. Gezilcek yeri coktur, sadece oteldede kalmazsiniz..

kıskanıyonmu papatyam sırnaşık şey
bırak onlar samimi olsun.
bi laf var ya fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
en iyisi gerektiği kadar samimi olmak ama o istikrarda gitmek aklinialirimsmile

aman aman geline bak yaaww
şimdiden ben gelirim onun üstesinden diyo kötükedihüso

bende yenge denmesini istemiyorum nişanlımın kuzeni yengecim diyodu
kızım ne yengesi ya abla de dedim kırmadı saolsun
bitane görümce var benden büyük ama hakkını yemem ikinci ablam oldu cok şükür

sagol canim benim.. bende gorunce Rixos Lares i internette bayildim zaten... iyi puanlama da almislar.. balayi cifti oldugumuzda belirtildi rezervasyonumuzda bi kac emaillestikte otelle, sizi ozel olarak agirlayacagimizdan supheniz olmasin falan dediler.. bakalimm. insallah icimize siner guzel bi tatil olur.. askimla her yer guzel zatende.. .

titanic in servisi cok berbatmis tatlim.. teyzem bi ara turizm sirketinde calisti hep sikayet alirlarmis o otel hakkinda. Marmaris kuzeldir.. Kusadasinida dusunebilirsin.. Gezilcek yeri coktur, sadece oteldede kalmazsiniz..

Antalya son ihtimal zaten delikafaduldendelikafadulden
istediğim otel de balayı hizmeti istiyorum voyagelerde var şakkıdı

kıskanıyonmu papatyam sırnaşık şey
bırak onlar samimi olsun.
bi laf var ya fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
en iyisi gerektiği kadar samimi olmak ama o istikrarda gitmek aklinialirimsmile

heheh demi tatlim.. ben kiymetliyim su an bak ayri sehirlerdeyiz haftada bir konusuruz kayinvaldemle ne zaaman arasamm BITANEMMMM diye acar telefonu ve beni ozledigini soyler.. kucuk gelin duyuyomudur acabaa bunu alsanaalsanasmile hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…