2011 gelin adayları buyrun sohbete

beğendiğine sevindim canım. bizim dolap kapakları kaynanama kalsaydı tavana kadar olacaktı allahtan evimiz bizim 30 yıllık bina her yerinde kiriş var mutfağın üst tarafındada kiriş vardı o tavana kadar dolap yapmamızı engelledi. biz çok çılgın bir mufakçıya rastladık. dolaplarım çok kaliteli değil aslında memnun değilim ama yakından bakınca belli oluyor. mutfakçı çok değişik bir fikir verdi fırın mikrodalga ve üzerine tv.

benimde dikkatimi çekti ve çok beğendim tam tarzım mutfağın benimde projeyi kayınpederim çizdi ben görmedim fırın havada olsun deyince garip gelmiş ocağın altına koymuş davlumbazda dolaptan çalıyor diye aspratör alanı çizmiş e dolaplarda ince ince tavana kadar tek kapak eski tip mutfakalr gibi oldu ümidim fayans ve tezgahta. Anneme diyorum zaten senin mutfağın benimkinden 1000 kat modern diye gülüyor ki babam o mutfağı 15 sene önce yaptırmıştı ona rağmen fırın havada davlumbaz var bulaşık makinesi giyinik perde olarak bambu stor var moda hiç değişmemiş yani

bnm fırınmda ocağımn altnda olucak ve murfak dolabmn alt kısmı tamamen dolu fırın giyink bul. mak. çamşr mak. alt tarafta bna dolap kalmıo neredeyse.. bzde camn kenarına 2 yada 4 tane genş çekmeceli bir dolap düşünüyrz üzerinide mutfak tezgahmdan yaptırıcaz üzerine tost mak. blendıırm kettle ımı filan koyucam

çamaşır makinesini niye banyoya koymadın canım? Muutfağım geniş diyordun boşyerleri dediğin gibi değerlendirebilirsin beni mutfak zaten dar iyice tıkışmalık olacak:S

Kız kübra sizin çılgın mutfakçı sana çöp kovası için yer ayırdı mı çöp kovan nerede?

Son düzenleme:

betül yetmiyor canım dolap.bencede güzel fikir.

çamaşır makinesini bende mutfağa koymak istedim buket aslında olmaz ama işte banyoda dolap sıkıntısı oluyor lavaboya yer kalmıyor bu sefer. çok güzel geniş lavabolar var. ama mutfakta çamaşı rolmaz diye vazgeçtim banyoya koyduk bizde.

çop kovam lavabonun altındaki dolapta açılınca geliyor.kapağı açılıyor.

banyom çoook kçk buket bırak çamaşr makinasını kirli sepetine yer bulamıorm mutfağımda kçk diil ama yapılacklar belrlendkçe alanm bayağı daralıyo

heh tamam bende onu diyecektim afferin mutfakçınıza çok tuttum adamı bizim evdede öyle babacım 15 yıl önce düşünüp öyle yaptırmış ama kayınpederim eviyenin altındaki dolaba raf yaptırmış artık rafı çıkartacağım ne yapayım çöp kovasını balkona koyamayacağım

çöp kovası uzakta zor oluyor canım bencede öyle yaptır. tabi küçük bir çöp kutusu oluyor. devamlı atmak gerekiyor.

banyom çoook kçk buket bırak çamaşr makinasını kirli sepetine yer bulamıorm mutfağımda kçk diil ama yapılacklar belrlendkçe alanm bayağı daralıyo

senin banyodan benim mutfaktan çalmışlar desene tamam canım evi siz biliyorsunuz zevkinede güveniyorum çok güzel oalcağından şüphem yok annem ve ben sabırsızlık ile bekliyoruz evini

bulaşk makinası giyink ama çamaşr makinası kapaklı olmycak kübra onu şimdi söylesem yaparlarmı acaba senn çam. mak mutfakta mı

bende banyoyu küçükltmesin diye çok istedim mutfakta olmasını ama sonra vazgeçtik. eğer yapsaydık dışardan bakıldığında açılan kapak gibi duracaktı. içine makineyi yerleştirecektik. mutfağı yapana bir danış istersen belki o bölüme kapak yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…